Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,807

MAF 049 - Welkom!


NandroDavids

5,124 views

gallery_7284_229_3997.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Welkom bij MAF 049!

Ook wel bekend als de MAFscheid-editie. Het is namelijk de allerlaatste. Ik stop ermee, ik trek de stekker eruit, het is afgelopen. Niet alleen met MAF, maar met de activiteit van mij op het forum in het algemeen. Ik leg bij dezen dan ook mijn functie als Globale Moderator neer. Maar natuurlijk niet zonder er met een knaller uit te gaan middels deze MAF-editie. Volledig zelf geschreven, zoals vroeger, met enkel een graphicus aan mijn zijde.

Waarom stop ik ermee? Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Hoe ga ik mijn vrije tijd nu invullen? Het is allemaal te lezen in deze MAF, in de rubrieken die u van MAF gewend bent: Winnaar Van De Week, Vraaggesprek, Loser Van De Week, Looney Toon, Toen Was GTA Heel Gewoon, De Vijf, Ingezonden, Test, 1, 2, 3... en Column.

Nog even een persoonlijke noot aan mijn (oud-)redacteuren: jullie zijn ontslagen, als jullie dat niet al waren. @Die Hard, @Foreigner97, @Froop, @Jesperkaj, @Kloep, @MegaPilot, @Mirrrr, , @Silverbyte, @SpacyColours en @Wesley, dank voor alles wat jullie voor MAF betekend hebben. De samenwerking was me een waar genoegen.

Rest mij om u, de lezer, voor de laatste keer toe te wensen: veel leesplezier!

NandroDavids

Hoofdredacteur MAF

23 Comments


Recommended Comments

Dat komt wel even als een hele schrik binnen. Veel succes toegewenst met je persoonlijke leven. Het was amuserend om de twee forumkrantjes te zien als rivalen. Hopelijk is dit geen grap, maar anyhow. Veel succes Nandro! :tu:

Link to comment

Vandaag nemen we afscheid van een legende op het forum... Het ga je goed Nandro, we zijn blij dat we dankzij jou aan MAF hebben mogen werken. :)

Link to comment

Oh, en het minste wat we allemaal kunnen doen voor zo'n persoon is reageren op ELK van de artikelen, om onze waardering te uiten, nietwaar?

Link to comment

Dit zag ik niet aankomen. Ondanks dat het af en toe een harde concurrentiestrijd was, heb ik van elke MAF genoten.

Bedankt.

Link to comment

Zeer onverwachts en ook zo spijtig. Ik heb elke week er erg veel van genoten om MAF te lezen en je was daarnaast ook een erg goede GM. Erg spijtig dat je ermee stopt. Het ga je goed! :tu:

Link to comment

Dit zag ik niet aankomen. MAF heeft het lang vol gehouden, maar ook goed volgehouden. Ik zou niet verbaas geweest zijn als MAF Beste Blog had gewonnen. Bedankt voor alle edities en natuurlijk je inzet op het forum! :tu:

Link to comment

Wat ik altijd aan je bewonderd heb, NandroDavids, is de manier waarop jij je voetsporen achterlaat. Waar anderen het zouden houden op een simpel afscheidsberichtje, weet jij er dusdanig een show van te maken dat het iedereen haast een brok in de keel bezorgt.

Zo'n groot afscheid kan ook alleen maar betekenen dat het voor jou ook niet makkelijk is om het forum vaarwel te zeggen, en ook dat je niet al volgende week weer voor de deur staat, maar echt wel een lange tijd weg bent. Ik denk dat dit ook een goede manier is om je je op andere dingen te richten, en wie weet kom je dan ooit nog wel eens terug.

Zelf hoop ik niet dat die awards, negatieve reacties en het feit dat je je doel niet bereikt hebt om admin te worden, je ego te veel schade hebben toegebracht. Ik blijf je als advies geven, zoals ik ook eerder heb gedaan, dat je niet de dingen moet vergeten waar je trots op kunt zijn. Net zoals dat ik trots ben dat ik voor MAF heb mogen schrijven, in samenwerking met een leuk team en een goede hoofdredacteur. Niet alleen hebben veel forumleden daar dit jaar van genoten, ook heeft het de schrijvers ervan veel ervaring op gedaan, en jezelf ongetwijfeld ook.

NandroDavids, we hopen je nog eens terug te zien want we gaan jouw onverwachte woordgrappen, duidelijke meningen, amusante verhaaltjes, leuke projecten en unieke persoonlijkheid wel missen.

Namens Sans Scrupules...

tumblr_lyvlx1hIuF1qbz270o1_500.gif

Succes! ;)

Link to comment

Wat ik altijd aan je bewonderd heb, NandroDavids, is de manier waarop jij je voetsporen achterlaat. Waar anderen het zouden houden op een simpel afscheidsberichtje, weet jij er dusdanig een show van te maken dat het iedereen haast een brok in de keel bezorgt.

Zo'n groot afscheid kan ook alleen maar betekenen dat het voor jou ook niet makkelijk is om het forum vaarwel te zeggen, en ook dat je niet al volgende week weer voor de deur staat, maar echt wel een lange tijd weg bent. Ik denk dat dit ook een goede manier is om je je op andere dingen te richten, en wie weet kom je dan ooit nog wel eens terug.

Zelf hoop ik niet dat die awards, negatieve reacties en het feit dat je je doel niet bereikt hebt om admin te worden, je ego te veel schade hebben toegebracht. Ik blijf je als advies geven, zoals ik ook eerder heb gedaan, dat je niet de dingen moet vergeten waar je trots op kunt zijn. Net zoals dat ik trots ben dat ik voor MAF heb mogen schrijven, in samenwerking met een leuk team en een goede hoofdredacteur. Niet alleen hebben veel forumleden daar dit jaar van genoten, ook heeft het de schrijvers ervan veel ervaring op gedaan, en jezelf ongetwijfeld ook.

NandroDavids, we hopen je nog eens terug te zien want we gaan jouw onverwachte woordgrappen, duidelijke meningen, amusante verhaaltjes, leuke projecten en unieke persoonlijkheid wel missen.

Dit dus lol. Ik zit echt een soort van met tranen in mijn ogen naar de Grote Nandroshow te kijken

Link to comment

Wauw Robert, dit heb ik echt niet zien aankomen. Echter heb ik wel begrip voor je uitleg en ik kan me er zelf ook heel erg in vinden. Een award krijgen waar je zelf zo hard naartoe hebt gewerkt, en hem dan net missen. Dat is inderdaad dan erg vervelend en ik kan me dan ook wel inzien dat dit erg demotiverend kan werken. Dit gevoel heb ik zelf ook wel een aantal keren gehad bij het mislopen van de awards voor Beste Lid en Beste Megalid in respectievelijk 2010 en 2012. Natuurlijk is het dan ook een grote eer om tweede te worden, maar je krijgt geen beloning voor de werk en tijd die je dan in het forum stopt. Dit heeft mij ook, hoe gek het ook klinkt, zeer demotiverend gemaakt.

Echter heb ik in kunnen zien dat een award niet de enigste manier is om waardering en vertrouwen van mensen te krijgen. En eigenlijk heb jij mij dat laatste zetje kunnen geven door jouw vertrouwen in te spreken, door mij samen met Jeff voor Voorpret te zorgen. Door alle mooie reacties die we kregen op ons werk hoefden we helemaal geen award te krijgen, al had dat wel de kers op de slagroom geweest. Deze waardering heeft mij dan ook gemotiveerder dan ooit gemaakt om van GTAforum een leuke en leerzame plek te maken voor al zijn leden. Daarvoor ontzettend bedankt!

Nu laat je een groot gat achter. Niet alleen binnen de crew, maar op heel het forum. MAF, jouw ego en helemaal jouw unieke persoonlijkheid zal een enorm gemis op het forum worden. Wat je ook hierna gaat doen, ik hoop dat je zult slagen en een mooie toekomst tegemoet ziet.

Robert, het gaat je goed. thumbsup2.gif

Link to comment

Dank voor alle reacties! Op alle items deze editie... potverdikke, als ik toch 's eerder die gouden formule had ontdekt :puh:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...