Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 363 - Lid van de Week


OWN

484 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @ThunderDuck de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

av-59715.jpg?_r=0

BRILLIANT! Misschien kun je ThunderDuck wel met dat woord omschrijven, misschien ook niet. Dat laat ik aan u over. Feit is dat velen van zijn posts BRILLIANT! zijn of er naar neigen. Een blik in het De Wilde Ganzen gangtalk, en u weet waar ik het over heb.

Maar wie is de échte persoon achter dit personage? Niet de man op de bovenstaande avatar. Althans, daar gaan we maar van uit. Ook is hij niet de 98 jaar hete, jonge vrouw, 100% puur natuur en die altijd in is voor een spannende avond. Die ja, die je kunt bellen op 7366-555 als je zin hebt. Wie hij wél echt is, als we ervan uit mogen gaan dat hij nu niet lult: een middelmatige 19-jarige rechtenstudent uit Groningen. Klinkt vrij gewoon. Inmiddels al weer 7 jaar lid; lid sinds 14 december 2006.

Uw redacteur vroeg hem een verhaaltje over zichzelf te schrijven. Het verhaal wat eruit kwam was zó BRILLIANT!, het zou hier zo heengekwakt kunnen worden en het feest ik laar. Maar dat is natuurlijk veel te lui. Laten we beginnen bij het begin. Hij kwam hier als een 'shitpostertje' die grote hoeveelheden 'verbale diarree' over het forum heeft gespoten, wat langzamerhand wat beperkter is geworden. Destijds heette hij nog blokcement hier, maar na een helder licht kwam de naam Thundercover in aanraking met DuckDome en de naam ThunderDuck was geboren. Deze naam was bedacht door leden van DuckDome, het zou een nieuwe naam zijn voor Thundercover. Hij nam 'm niet, dus blokcement streek er met de eer vandoor.

Ook heeft hij een mooie G&C-historie. Het begon bij de DuckDome, ooit nog een corporation, en daarna kwam een avontuurtje met ene 'The White Stripes'. Maar, aldus ThunderDuck zelf: 'Zoals de naam al doet vermoeden een zeer kansloos vehikel was. Net zoals de echte White Stripes was er geen fuck aan en had het niet eerder kunnen sterven.' Hierna kwamen nog de Schijtlama's , Hotel Golden Plasma , en de rit is voorlopig geëindigd bij De Wilde Ganzen ; 'de James Deans van het forum', waar hij één van de oudste leden is. Daarnaast is hij een grootgebruiker van de Latenight Lounge, waar hij, naar eigen zeggen, bijna een kwart van de posts heeft. Na een korte blik op het topic, blijkt dat van de 10409 posts 2601 van hem zijn. Korte rekensom: (2601/10409)*100 = 24,99, klopt precies dus.

Nu even over naar het GTA-gedeelte. Zijn favoriete GTA blijft San Andreas, hoewel Vice City en Vice City Stories ook niet slecht waren. De originele GTA heeft hij ook nog gedaan, maar daar vond hij geen ruk aan. Na San Andreas/Vice City Stories is er nooit weer een nieuwe GTA bijgekomen in de kast, want ThunderDuck heeft alleen twee 'heerschende' PS2's en een 'crappy retro-laptop'. Geen V, IV en al het andere dus. In eerste instantie zou hij Resident Evil 4 kopen, maar zijn ouders vonden dat te eng. 'Prostituees doodslaan met dildo's is meer verantwoord' aldus ThunderDucks ouders.

ruIWeYs.png

Bovenstaande vond uw redacteur afgelopen zaterdag in de chat. Een mooie, harde mening, en misschien is de reden nog wel het meest interessant. Zeer zwakke artikelen horen niet in een forumkrant thuis. Daarom komen we deze week - hopelijk - met een knaller. ThunderDuck, vol verwachting klopt ons hart; krijgt de redacteur de koek, of de gard?

oOfs1qe.jpg

Suggesties voor een kandidaat voor de titel Lid van de Week? Deze kan u altijd deponeren onder het artikel, of stuur een PB naar de redacteur; zolang de redacteur het maar ziet. Opmerkingen over het artikel worden ook zeer gewaardeerd.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...