Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 363 - Gang van Zaken


OWN

456 bezichtigingen

8g5kAip.jpg

Deze rubriek is geschreven door Bierbuikje, NilsHolgersson, Basssss & Phoenyxar

De Bananenbende The Southside Maffia

Het is gedaan met De Bananenbende! Leider Twedeldie is al de spot beu en heeft dus zijn hele gang een nieuwe stijl gegeven. Geen geel meer, geen geniks meer en al zeker geen bananen meer! Vanaf nu zijn ze enkel nog serieus en zal Twedeldie op elke overtreding direct zijn 5 miljoen (u leest het goed, een 5 met 6 nullen) handlangers achter je aansturen. Wat een serieus gedoe daar! Ik vond het hoopje bananen leuker.

En het begon allemaal anders toch nog op gang te komen. Want tot een week terug lag de Gang Talk van deze gang helemaal vanonder, tot enkele individuen ze opviste. Ik zal niet met de vinger wijzen, maar het waren dus TekaLoca, Sir_Ballas en ZaroX die het nodig vonden om deze rustige gang een nieuwe era in te trappen. Een scenario dat ons doet denken aan de externe hulp bij de North Storm-gang talk. Wel, een paar honderd posts later vond Twedeldie het wel goed geweest zo en hernoemde hij de gang tot The Southside Maffia. Lichtjes impulsief moeten we zeggen, want de activiteit nam toch terug sinds deze beslissing...

Misschien de kans voor TalkingPear om terug te keren naar het forum en een nieuwe succesvolle gang op te starten met een verdacht gelijkaardig concept? Wie weet!


Update uit the scene

[table=border]526e4fc1a215f-Testlogo.png|Het prachtige huwelijk tussen TekaLoca en The Network is ten einde gekomen. Naar eigen zeggen was TekaLoca... Ja, wat was hij eigenlijk? Hij is in ieder geval vertrokken en nu druk op zoek naar een nieuwe gang!

Phoenix1.jpg|Cabyon vraagt zichzelf met elke nieuwe dag (en dus met elk nieuw topic van Dark_Zemy) steeds meer af waarom The Underground nu weer corporation is. Nou, dat zal stemmen worden om De Wilde Ganzen volgende keer!

wZG5zH4.jpg|Sans Scrupules heeft haar nieuwste editie van La Gazette Noire uitgebracht! Te vinden op haar eigenste Sans Scrupules-blog! Een geslaagde editie, eentje waarvoor wij SpacyColours willen feliciteren! Want laten we eerlijk zijn, zo veel gekkigheid kan alleen maar van een persoon komen.[/table]

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...