Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 363 - Interviews


OWN

646 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MostWantedKid en @Bassieboy35!

Deze week een interview met niemand minder dan @Dotz!


photo-104285.png?_r=1353507764

Bassieboy35:

Dotz, welkom bij jouw OWN interview!

Dotz:

Danku!

MostWantedKid:

Nog een gelukkig nieuwjaar trouwens!

Dotz:

Ja, jullie en de rest van de OWN-redactie ook de beste wensen voor 2014, natuurlijk!

Bassieboy35:

Ohja, moet ik natuurlijk niet vergeten ik heb een assistent erbij, maak kennis met @MostWantedKid. Uiteraard ook de beste wensen namens mij!

Wanneer registreerde je je op het forum?

Dotz:

6 december 2008

Bassieboy35:

En waarom was dat?

Dotz:

Euhm... ik moest iets vragen over gta, denk ik. Net zoals iedereen zo'n beetje, het standaardriedeltje.. de details staan me niet meer zo goed bij.

Bassieboy35:

Haha, oke.

MostWantedKid:

Niet te vergeten natuurlijk: Je hebt laatst een award gewonnen voor de beste Classies-kenner. Nog gefeliciteerd daarvoor!

Dotz:

Danku!

MostWantedKid:

Had je hem verwacht?

Dotz:

Ja

Bassieboy35:

En waarom?

Dotz:

Ik werd veel genomineerd, bovendien was de concurrentie, met alle respect, vrij slapjes.. Daarmee bedoel ik niet dat zij niet veel kennis hebben, maar voor mijn gevoel heb ik meer van mijn kennis laten zien, bijvoorbeeld door enkele EE's van de classics uit te leggen in de subfora.

Overigens vind ik de award wel wat vreemd.. De award is voor de beste Classics-, CTW- en Stories-kenner, maar ik heb het gevoel dat ik de award uitsluitend gewonnen heb met mijn kennis over de Classics. :l Over VCS weet ik niet bijster veel, in het LCS-subforum ben ik ook nauwelijks actief geweest. CTW heb ik bovendien nog nooit van mijn leven aangeraakt.. maarja. Het is jammer dat de activiteit in die subfora te laag is om individuele awards bestaansrecht te doen hebben.. Dan had ik namelijk nog wat meer awards gewonnen..

MostWantedKid:

Maar hoezo komt het dat je die kennis wel hebt in tegenstelling tot de andere leden? Denk je dat die GTA's in principe te onbekend zijn om er echt actief over te kunnen discussieren, zeg maar?

Dotz:

Euhm.. De GTA's zijn zeker niet minder bekend, maar worden gewoon minder gespeeld. De meeste GTAForum-leden zijn ingestapt met VC, SA of IV. De interesse voor oude games, en daarmee ook de GTA Classics, is gewoon laag. Men kruist liever op zijn dooie gemak door HD Los Santos, wat er overigens prachtig uitziet, dan dat men aan een echte uitdaging begint..

Het is overigens ook een vicieuze cirkel hoor.. geen community --> geen aandacht voor het subfora --> geen interesse in de game van het subfora, etc, etc..

Als er actieve discussies in de subfora waren zouden andere leden vanzelf een kijkje nemen. Maarja, eigenlijk ligt het hele GTA-subfora (m.u.v. GTA Online) op z'n gat dat komt overigens deels door WikiGTA, maarja.. Door WikiGTa hoeft men immers geen vragentopic meer te openen, men leest de Wiki..

MostWantedKid:

En vind je het jammer dat er zo weinig interesse is voor de Classics?

Dotz:

Uiteraard.

MostWantedKid:

Speel je de Classics nog?

Dotz:

Uiteraard.

MostWantedKid:

En wat trekken die jou zo aan dat je er nog zo geïnteresseerd in bent?

Dotz:

Euh.. De moeilijkheidsgraad en de nostalgie vooral, denk ik.. Ik vind het gewoon toffe games om te spelen! Overigens zijn dat meestal geen ellenlange speelsessies, ik speel het meestal eventjes een half uurtje als ik me verveel ofzo..

De niche die eromheen hangt, het zijn toch een beetje obscure GTA's waar weinig info over bekend is! Dat trekt mijn nieuwsgierigheid wel.

Bassieboy35:

Je zegt eigenlijk dat je bent begonnen met de wat 'oudere' GTA's, heb je zo'n release van die 'oude' GTA's mee mogen maken? En hoe heb je je eerste GTA ervaren?

Dotz:

Nope, toen de eerste GTA uitkwam was ik pas net uit de luiers. Mijn eerste videospelletjes waren Super Mario Bros 3 en Roller Coaster Tycoon maar toen was ik al wat ouder. Ik had wel eens Wolfenstein 3D gespeeld en vond dat ook heel interessant, maar ook te moeilijk.

Ik maakte pas met GTA kennis toen ik naar mijn een verjaardag van een neefje van mij ging. Hij had GTA 1 gekregen van een oom van hem, dat hebben wij vervolgens de hele middag gespeeld! We snapten er geen van allen veel van maar we vonden het een prachtig spel! Diezelfde dag hadden wij het CD'tje nog gekopieërd en thuis geïnstalleerd! Ik weet nog hoe ik de vraag ''Wat is het doel van dat spelletje toch?'' van mijn moeder beantwoordde met ''rondrijden!''.

De release van GTA III heb ik wel bewust meegemaakt. GTA2 speelde ik pas na GTAIII, maar dat was ook heel gaaf!

Bassieboy35:

En hoe was de release van GTA III, in verhouding tot een nieuwe GTA zoals GTA IV of GTA V?

Dotz:

Veel leuker, maar ik was natuurlijk een onervarener gamer. Het maakte zo'n extreme impact.

MostWantedKid:

Ik neem aan dat die ook veel minder in de belangstelling stond dan bijvoorbeeld IV en al helemaal V?

Dotz:

De eerste weken reed ik alleen maar rond in Portland, zonder ook maar een missie aangeraakt te hebben!

Euh, het was inderdaad niet zo'n overdreven mediacircus. emo.gif

Bassieboy35:

Wist je nog steeds de echte bedoeling niet, of?

Dotz:

Heel vervelend dat iedereen opeens een mening over GTA heeft zonder het ook maar eens aangeraakt te hebben.. of elke gamer die denkt verstand te hebben van GTA, dat is altijd lachwekkend

Euh, jawel xD, ondertussen was me dat wel duidelijk geworden, maar het kon me niet boeien! Ik verkende liever de stad (portland dus) en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds mee bezig. smile3.gif

MostWantedKid:

Dus er zijn na die tijd nog steeds dingen die je nog niet hebt ontdekt?

Dotz:

Euh, dat weet ik natuurlijk niet, ik kan natuurlijk niet zeggen of er nog dingen zijn die ik niet weet.. Ik weet wel dat ik af en toe nog nieuwe dingen tegenkom, dat maakt me altijd blij.

Zo heb ik pas de mapviewer er na lange tijd weer eens bij gepakt om wat screens te maken, daar heb ik onder andere deze screen gemaakt.

800px-Persiflages5.jpg

Het zal voor veel mensen waarschijnlijk niets betekenen, maar ik wist niet dat er daadwerkelijk chipszakjes en colabekers van de ingame-merken ''Stalkers'' en ''Funcola'' in de map te vinden waren!

Bassieboy35:

Heb je eigenlijk GTA III 100% uitgespeeld?

Dotz:

Ja, tweemaal, eens op de PC-versie en eens op de PS2-versie. Eigenlijk drie keer, maar een keer met behulp van cheats. Dus dat telt niet helemaal, imo.

Bassieboy35:

Was het een moeilijke opgave?

Dotz:

De eerste keer was het moeilijk, vandaar dat dat ook de keer was dat ik cheats gebruikte.. De andere keren was het niet moeilijk meer. Al blijven er natuurlijk altijd missies die je niet liggen, zoals enkele zijmissies..

MostWantedKid:

Brengen die verschillende consoles ook tot verschillende ervaringen met zich mee? Of ja consoles, platforms moet ik zeggen.

Dotz:

Euhm. Het is even wennen, maar naar vijf minuutjes weet je niet beter. Het voordeel van de PC-versie is dat screens maken en modden veel eenvoudiger is.

MostWantedKid:

Is het op de ene bijvoorbeeld moeilijker of heb je op de ander beter de mogelijkheid om de wereld beter te verkennen?

Dotz:

Bovendien heb ik mijn PS2 op het moment uitgeleend, dus die versie speel ik op het moment helemaal niet meer. Zoals ik al zei, verschillende mods, zoals de GTA III Ultimate Trainer en de Mapviewer, maken het enorm interessant om de wereld te verkennen, dat heb je in de PS2-versie niet.. Daar moet je het doen met de dodo en enkele bugs, sommige delen blijven dan toch onbereikbaar!

Overigens sluit dit artikeltje wel op dit onderwerp aan, daar ben ik op het moment mee bezig; alle interiors van GTAIII in kaart brengen. Erg leuk werk! smile3.gif

Overigens heb je in de PS2-versie van GTAIII een FPS-view, dat heb je op de PC-versie helaas niet.

Bassieboy35:

Nu we het er toch over hebben, je bent WikiGTA-medewerker. Hoe bevalt dat?

Dotz:

Euhm, prima.. Het was toch wel een soort van levensdoel van mij. Al is dat misschien wat genuanceerd uitgedrukt..

Bassieboy35:

Doel op het forum bedoel je? Dat klinkt misschien wat beter, haha.

Dotz:

Nee, levensdoel bedoel ik. smile3.gif

MostWantedKid:

Waarom? Omdat je je kennis van de Classics wou delen met de rest van de wereld?

Bassieboy35:

Ah, dat is toch wel iets groots dan.

Dotz:

Euhm, nee die kennis delen kon ik al via het subforum.

(Overigens was het eigenlijk toch niet mijn levensdoel, dat is al het geld ter wereld bezitten.)

Ik heb ooit eens samen met oudgediende Mark B flink wat EE's uit GTA III opgespoord, toen had ik een uitnodiging om WikiGTA-medewerker te worden wel enigszins verwacht. Ik zag deze uitnodiging totaal niet aankomen maar besloot na eventjes denken toch maar in te stemmen.. Maar het bevalt vooralsnog prima! Overigens ben ik tijdens dit interview zelfs bezig met de Wiki. emo.gif

Bassieboy35:

Haha, waar ben je nu mee bezig?

MostWantedKid:

Of is dat geheim?

Dotz:

Euhm, op het moment ben ik de lay-out van de EE-pagina van GTA SA aan het verbeteren, daarnaast corrigeer ik twee spellingfouten en smeer ik wat zinnetjes met olie zodat ze net wat lekkerder lezen, ik ben echter vooral bezig met GTA III en wat achtergrond-info.. Het schiet alleen allemaal niet zo op, ik moet nog regelmatig vragen stellen aan meer ervaren medewerkers als VWO-er en Thundercover..

Het tekstverwerken, plaatsen van screens, maken van screens, compleet nieuwe teksten schrijven met een logische opbouw etc. neemt meer tijd in beslag dan ik voorheen had gedacht..

Bassieboy35:

Alleen, is er al niet alle info te vinden op de GTA III pagina's etc.?

Dotz:

Nee, dat was een van mijn frustraties voordat ik medewerker was. Niet zo zeer dat niet alle info er stond, dat is praktisch haast onmogelijk. Maar vooral dat er door sommige lieden wel zo naar de Wiki verwezen werd. Al dan niet uit onwetendheid of eigenwijsheid. Maar als ik met mijn razernij klaar ben zijn we weer een stukje completer :3

Overigens is het ook niet zo dat er veel info volledig ontbrak, sommige info kon gewoon een stuk uitgebreider of simpelweg beter.

Als ik zo vrij mag zijn mijn ego even te strelen in dit interview.

MostWantedKid:

Haha dat mag.

Bassieboy35:

Moet er nog veel gebeuren bij de GTA III pagina's?

Dotz:

Euhm, een aanzienlijke hoeveelheid. ''Veel'' is zo'n lastig subjectief begrip.

Bassieboy35:

Een klein vraagje tussendoor heb je inmiddels GTA V?

Dotz:

GTA V viel bij mij op 17 september op de deurmat, zoals een echte GTA-fan befaamd. smile3.gif

MostWantedKid:

En, hoe is hij bevallen? Is hij bevallen? Moet ik eerder vragen.

Dotz:

Prachtige wereld, enkele leuke grappen, maar verder viel hij heel erg tegen. Ik had er hoge verwachtingen van, maar heb hem inmiddels al enkele maanden niet aangeraakt.Aan GTAO ben ik nog niet eens begonnen..

Bassieboy35:

Heb je er veel kennis van opgedaan?

Dotz:

Ik bewerk dan ook geen enkel WikiGTA-artikel over deze game..

Euhm, ik ben er wel ingesprongen, heb enkele EE's gevonden. Maar heb hem niet eens uitgespeeld. De personages hadden imo totaal geen diepgang. Zeker niet in vergelijking met Niko Bellic.

Bassieboy35:

Je hebt mijn volgende vraag al beantwoord, haha.

Dotz:

Dát was echt een prachtig verhaal! Daarbij had de game heel veel weg van GTA San Andreas en The Ballad of Gay Tony. En dat mogen dan wel ''de beste GTA's ooit'' zijn volgens heel veel lieden, ik sluit me daar absoluut niet bij aan.

Die twee bungelen onderaan aan mijn lijstje van ''beste GTA's ooit''. Waarschijnlijk komt dat ook doordat ik simpelweg meer van Liberty City dan Los Santos houd. Dat donkere grijze sfeertje trekt me heel erg aan!

Bassieboy35:

Maar GTA IV speelt zich toch af in Liberty City en heeft een grijs sfeertje?

Dotz:

Vandaar dat een GTA in Carcer City (Manhunt) me ook zo gaaf lijkt! De stad bestaat in het GTA Universum (zowel in het III-era als het HD-era), dus het is best een enigszins reëel idee. Euh, ja, dat heb je goed..

MostWantedKid:

Ik denk dat Bas zich verwarde met TBoGT en SA, waar je het eerst over had, haha.

Dotz:

Dat mag ik hopen. Maar TBoGT had wel die SA-blijheid in zich, het speelde zich vooral af in het uitgaansleven van LC en bevatte extreem extreme missies.. Ik heb het dan ook niet uitgespeeld.. Geef mij maar een GTA die zich in de achterbuurten van de stad afspeelt! Zo is al dat platteland uit SA en V ook niets voor mij, daar zit ik al de hele dag tegenaan te koekeloeren.. Geef mij maar een drukke stad!

MostWantedKid:

Extreem extreme missies, sorry dat ik lach.

Bassieboy35:

Ik dacht even dat GTA IV onderaan je lijstje stond, had het even verkeerd begrepen.

Dotz:

Ah oke. Mja, ik weet niet of ik V nog wel ooit uit ga spelen..

MostWantedKid:

Omdat het dat sfeertje mist?

Dotz:

Onder andere, daarbij heb ik mijn interesse in open action adventure-/sandbox-games wel verloren. Ik heb ondertussen al zoveel digitale werelden verkend. De oude GTA's blijven me boeien, al mijn oude liefdes blijven mij boeien.

MostWantedKid:

Wat speel je, afgezien van GTA, nog meer dan?

Bassieboy35:

Hoe zie je jouw ideale GTA voor je?

Dotz:

Maar naast GTAV heb ik ook Assassin's Creed IV gekocht en vrij weinig gespeeld, al kwam dat meer door tijdgebrek. Euh, ik zal eerst even op MWK's vraag ingaan.

MostWantedKid:

Bas zit op de telefoon, dus de communicatie werkt niet optimaal. puh2.gif

Dotz:

Tegenwoordig speel ik naast GTA vooral Battlefield Heroes, Mortal Kombat en PSASBR met vrienden. Dat laatste is echt een aanrader (voor iedereen met vrienden)! Soms start ik nog wel eens een platformer op op mijn SNES of een game als Wolfenstein 3D op mijn pc (tegenwoordig lukt het me wel)..

Oh, een telefoon, lol. Een mijn ideale GTA..

Ik denk, zoals ik al eerder zei, ''GTA Carcer City''.. Manhunt vond ik een hele gave game! De stad uit deze game lijkt me zeer interessant! Waar we al steden in het oosten (LC), zuiden (VC) en westen (SA & LS) van de USA hebben gehad hebben we nog nooit een stad uit het noorden gehad! Laat die mannen eens een GTA Carcer City maken; Detroit!

Een verpauperde stad vol met armoedzaaiers, drugsverslaafden en -dealers, een kleine groep werkenden en een nog kleinere elite die de stad bestuurd.. Leegstaande gebouwen, vergane glorie, kraakpanden, gewelddadige corrupte politie, drugslaboratoria, etc! Zo zouden ze ook de mogelijkheid hebben het systeem van ''unlockable gebieden'' met gesloten bruggen etc kunnen herintroduceren!

De gestoorde freaks uit Manhunt mogen ze wat mij betreft ook rechtstreeks in de verhaallijn stoppen, zoals Piggsy bijvoorbeeld! icon_mrgreen.gif (Die naam zou je nou direct moeten Googlen)! Ook het geweld uit die game zouden ze over mogen nemen..

image.jpg

De GTA zou geen (minder) overpowerde wapens bevatten als V maar vooral veel toffe zieke shit, zoals een koevoet, plastick zak (waarmee je iemand kan verstikken), taser, honkbalknuppel met spijkers.. De kettingzaag en vlammenwerper zouden uiteraard ook in herintrede maken!

Het hoofdpersonage zou een gebroken man moeten zijn, toevallig hebben gisteren de film ''Law Abiding Citizen'' gezien. Het hoofdpersonage uit die film, Clyde Shelton, moest machteloos toekijken hoe zijn vrouw en dochter verkracht en vermoord werden, dát is een goede voedingsbodem voor een personage! Zo wek je sympathie, medeleven en begrip wanneer het personage enigszins doordraait bij de speler! Het leukste is dan natuurlijk de kritiek die op de game geuit zal worden, maar ach, die kreeg men ook met Manhunt (waarna ze Manhunt 2 overigens aangepast hebben). Het zou een nieuwe stap zijn in de maatschappelijke fobie voor geweld in videogames. Daarnaast zou dat eindelijk eens écht een game zijn die kinderen van acht niet horen te spelen.. Tot nu toe zou ik er geen kunnen opnoemen, behalve Mahnunt dan misschien...

Amen.

MostWantedKid:

Zeg dat wel ja. worshippy.gif

Dotz:

Wall of text <3

Laat Bas dat maar eens lezen op zijn telefoontje, ik hoop dat hij zo'n Samsung Galaxy Stoeptegel heeft met het formaat van een tablet. :3

MostWantedKid:

iPhone beter? emo.gif

Dotz:

Of een kleine prutstelefoon met een halfbakken schermpie van 4x2cm. Maarja, die zijn over het algemeen iig niet klein.

Bassieboy35:

Oh, ik ben gewend om op mijn telefoon te werken. Maar wat een lang antwoord, maar dan ook meteen een mooi antwoord!

MostWantedKid:

Maar ik moet zeggen dat je echt goede ideeën hebt.

Bassieboy35:

Hoe vindt je het op het forum?

Dotz:

Fijn dat jullie mijn antwoord mooi en idee leuk vinden! smile3.gif

Euhm, ik vind het moeilijk om antwoord te geven op die vraag, Bas. GTAForum is namelijk zo groot geworden en de activiteit, onderwerpen en actieve leden in de verschillende subfora is zo divers dat er moeilijk een oordeel over te vellen is imo.

Bassieboy35:

Laat ik 'm dan anders stellen, merk je grote verschillen op het forum vóór je ban en na je terugkomst?

Dotz:

Overigens had Hearv precies deze vraag ook al gesteld in het interview. Nouja, ik kan er wel eventjes antwoord op geven.

MostWantedKid:

Laat ik hem anders stellen dan. Is er in de tijd tussen dat je geregistreerd bent en nu veel veranderd op het forum?

Dotz:

''Maar ja, je bent dan anderhalf jaar weg geweest, wat was er veranderd toen je terugkwam? Of wat viel je op?"

Ten eerste de afgenomen activiteit in de secties van de oudere GTA's, wat vrij logisch is natuurlijk. Ten tweede de veranderde interface in de GTA-sectie van het forum, destijds stonden III, Vice City en San Andreas namelijk onder een kopje; ''trilogy'',

dat stelde me wat teleur.

Ten derde, dat TU nog steeds bestond en vooral dat de kern van de groep grotendeels ongewijzigd was. Ten vierde, dat veel bekenden niet meer actief waren/vrijwel niet meer te herkennen waren.. zoals @Mark B.

Hoewel er tegelijk met mij natuurlijk ook wat oude bekenden weer terugkwamen

maar dat viel mij op.

Dat is de vraag die Hearv stelde en mijn antwoord daarop. En ondertussen is er trouwens wel al weer méér veranderd.

MostWantedKid:

Zoals?

Dotz:

Het generaal pardon voor naamswijzigingen, dat betreur ik zeer. Nu gaan mensen opnieuw allemaal naamhoppen, terwijl de eerste naam imo vrijwel altijd de beste is en het herkenbaarst blijft.

Ondertussen heeft Brutus mijn vraag in de GTA2-quiz weten te beantwoorden, klik.

Ik heb ondertussen voor het eerst aan internetdating gedaan.

Bassieboy35:

En, hoe was het?

Dotz:

Ik ben namelijk op de verjaardag van Cuban_Gangster, slechter bekend als Haruhi_nogwat geweest. Die ik uitsluitend via GTAforum heb leren kennen, dat was best vreemd.. Er waren ook wat enkele andere TU-leden en het was zéér voor herhaling vatbaar! icon_mrgreen.gif

Nou mocht het toeval ook dat CubanGangster en ik slechts 10 km van elkaar af wonen.

MostWantedKid:

Haha, raar dat de wereld dan toch zo klein is.

Dotz:

Uhu, ohja, nog een opmerkelijke verandering. In de GTA gerelateerde fora is weer enigszins activiteit, maar dan vooral spelletjes.

Ik weet niet goed wat ik daarvan moet vinden, de quizes vind ik uitdagend omdat dat een prachtig en leuk medium is om kennis te delen met elkaar! Al gaat het meestal maar kleine, soms nietszeggende feitjes.

MostWantedKid:

Leden worden toch even geprikkeld over die ene GTA.

Dotz:

Spelletjes als ''Rate het voertuig boven je'' voelen toch wat aan als een kunstmatig coma, vooral als men simpelweg beoordeelt zonder toelichting of zelfs met een foutieve toelichting, dat is toch wel erg betreurenswaardig. boos.gif

MostWantedKid:

Het laat ze misschien nadenken over wat ze misschien heel lang niet meer hebben gedaan.

Dotz:

Wellicht, maar voor sommige leden is het alleen de postcount die telt.

MostWantedKid:

Al heb je voor '"Rate het voertuig'' niet veel kennis nodig moet ik zeggen.

Dotz:

Nee, inderdaad. En zelfs als je geen inhoudelijke kennis hebt zou je in ieder geval de moeite moeten nemen een toelichting bij je rating te geven.

MostWantedKid:

Maar je hebt ruim een half jaar moeten wachten op een antwoord in de GTA 2-quiz.

Dotz:

Jup. icon_mrgreen.gif

MostWantedKid:

En dat kwam volgens mij na een statusupdate van jou.

Dotz:

En dat record ga ik verbreken in de GTA III-quiz. Jup, als ik er niet zo'n klein mediacircus van had gemaakt was er vast nog niet gepost. Ik heb zelfs om een vermelding in het record- en feitenboek gevraagd, klik.

MostWantedKid:

Haha. Ik zie dat Ballas en jij nu eigenlijk de GTA 2-quiz aan het domineren zijn. Jullie zitten samen bij TU, delen jullie die interesse in de classics?

Dotz:

Euhm, nee, Brutus (ik ben gewend Ballas bij zijn reallife naam te noemen) postte daar alleen maar om te zorgen dat mijn recordvraag niet nog langer onbeantwoord zou blijven.

Wat ik als cool vind, want nadat ik zijn simpele amateurvraag in no-time beantwoord had heb ik weer een interessante vraag gesteld. icon_mrgreen.gif

Bassieboy35:

Kunnen jullie het wel met elkaar vinden dan?

Dotz:

Jahoor, Brutus is mijn liefste vriendje! Ik kan het met alle TU-leden goed vinden! Het is daar vaak een olijke boel, mede doordat er twee individuen bij zitten die niet helemaal goed bij hun banaan zijn, daardoor kunnen ze soms wat gek en onverwacht reageren maar het zijn wel twee hele lieve schatten hoor!

Bassieboy35:

Hoe kijk jij aan tegen het corporationschap van The Underground?

Dotz:

Wauw, dat is een goeie vraag. Daar heb ik eigenlijk nooit over nagedacht, het voelt als heel vanzelfsprekend. Terwijl het heel erg lang heeft geduurd voordat TU corp werd..

Dotz:

Hmmm, het corporationschap is heel erg terecht!

MostWantedKid:

Als je namelijk naar de statistieken kijkt zie je dat TU eigenlijk overal het grootst in is. De meeste posts, etc.

Dotz:

Ik nodig iedereen uit eens een kijkje in TUF (The Underground Forum) te nemen, het forum is gevuld met kwaliteit! Ja, wij zijn verreweg superieur aan iedereen! Mede doordat ik lid ben.

MostWantedKid:

Maar we gaan zo'n beetje afsluiten, Dotz. Hoe kijk jij terug op 2013?

Dotz:

Waarom?

MostWantedKid:

Aan al het moois komt een eind, sorry.

Bassieboy35:

Papier raakt op. ^^

Dotz:

Heeft die vraag betrekking op mijn online leven of offline leven?

Maar dit doen we allemaal digitaal.

MostWantedKid:

Eigenlijk beiden.

Dotz:

En OWN wordt toch nooit hard copy gedistribueerd?

Bassieboy35:

Oh jawel hoor, we hebben kasten vol met edities op papier staan.

Dotz:

Ofja, deze uitgave natuurlijk wel vanwege het unieke interview, normaal geef ik nooit interviews.. het is dat Dutchy zakken geld op tafel legde zodat jullie MAF kunnen overtroeven.

Oh, dat is mooi. Euhm, 2013... Het jaar van de grootste tegenvaller in de geschiedenis van GTA. Euhm.. het jaar waarin WikiGTA haar eerste stapjes heeft gezet naar haar wedergeboorte. Ik werd immers binnengehaald, een grote victorie voor het team, kan ik wel zeggen. Het jaar kende een turbulente zomer doordat ik een uitglijder maakte TU te verlaten. Toen werd alles nog turbulenter doordat TU enigszins fucked up raakte door enkele veranderingen in het ledenbestand. Daarna werd TU corp, terwijl ik al van plan was terug te gaan naar TU, maarja. Als ik dat direct had gedaan had ik op zo'n ganghoppendmeisje als Extreem geleken.

MostWantedKid:

Extreem bestaat niet meer.

Dotz:

Maar uiteindelijk sluit ik het jaar vrij rustig af. Ohja.

MostWantedKid:

Het is nu een andere naam. Heb geen zin om die naam op te zoeken emo.gif

Dotz:

Die heeft nu een naam die nog lastiger te onthouden is dan die nieuwe van Cuban_Gangster. Een echte tongbreker, maar dat is ook een mooie voedingsbodem voor flauwer grappen.

MostWantedKid:

En ik kan hem helaas ook niet uit mijn hoofd.

Dotz:

emo.gif Dat verwacht ook helemaal niemand. Uiteindelijk heb ik het jaar online mooi afgesloten bij TU. Offline vliegt mij op het moment vooral slecht nieuws om de oren, ik wil er niet te veel over uitweiden maar woorden als ''echtscheiding'', ''verongelukt'' en ''ziekte'' mogen genoeg zeggen.

Overigens ben ik zelf wel gezond, ik verkeer in topconditie! Voorlopig hoeft er nog niemand bang te zijn afscheid te zullen moeten nemen van mij!

Leeft Bas eigenlijk nog?

Bassieboy35:

Jazeker!

Dotz:

Dat is goed nieuws

Bassieboy35:

Zou niet best wezen als ik niet meer leefde, haha.

Dotz:

Ik ben nóg een glaasje drinken pakken

MostWantedKid:

Zoeperd! Heb je trouwens nog voornemens voor 2014? Zowel online als offline.

Dotz:

Ach het is maar water. emo.gif

MostWantedKid:

Oh emo.gif

Dotz:

Euh, online bestaan die vooral uit leuke dingetjes voor de Wiki maken en nog eens een paar x met TU afspreken. Offline bestaan die vooral uit meer bier drinken en meer sigaretten roken.

MostWantedKid:

Nou, dat zijn toch mooie voornemens

Bassieboy35:

Wil je nog iets aan het forum kwijt?

Dotz:

Ik wil Michaeltjuuuuuh/Extreem/asfalt graag veel succes wensen met zijn nieuwe gang! Ennehh.. nouja, natuurlijk wens ik al mijn fans en alle lezers van OWN een gelukkig 2014 toe!

Bassieboy35:

Haha oke! Dotz, bedankt voor dit interview!

MostWantedKid:

Nog bedankt voor het interview, Dotz! De eerste was meteen een leuke. smile3.gif

zwtvr.jpg

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...