Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585635

Editie 363 - Up to Date


OWN

549 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

NandroDavids neemt MAFscheid

Dat was het dan. @NandroDavids publiceerde gisteren de laatste editie van MAF die hij helemaal zelf schreef. Daarin kondigde hij aan te stoppen met het actief zijn op GTAForum, wat betekent dat MAF niet meer volgende week zaterdag op de mat ligt en dat NandroDavids zelf niet meer in het paars rondhuppelt over het forum. Als redenen gaf hij tijdgebrek, andere prioriteiten en een gebrek aan motivatie. Dat laatste kwam volgens hem door een (te groot) gebrek aan waardering voor zijn enorme inzet. En om een ego als dat van NandroDavids te kunnen voeden is dat toch wel erg vervelend.

Voor NandroDavids wordt op dit moment een plekje ingeruimd in de Eregalerij. Het is dat MAF geen lid is, anders had het ook wel een eigen plekje gekregen buiten een vermelding in het tekstje over Nandro. Bedankt, NandroDavids! Bedankt, MAF! Jullie waren groots.

worshippy.gif

YBS6ilz_zpseab132ed.png

@MegaPilot zwaait @NandroDavids op gepaste wijze uit.

NIEUW: GTAForum.nl Crew

Vers van de pers! Naar aanleiding van de vele aanmeldingen voor de exclusieve SL+ GTAGames.nl Crew op Social Club is er besloten om een tweede crew te openen voor alle leden van GTAForum! Iedereen die lid is van het forum en tenminste 50 posts heeft mag zich aanmelden om samen GTA te spelen (of zelfs Max Payne 3). Vanaf het moment van registratie mag je dus, net als leden van de exclusieve crew, met de speciale GTAF-tag lopen en de bekende schotel op je kleding en auto's plaatsen. Hartstikke gaaf! Nieuwsgierig geworden? Bezoek het topic en meld je aan!

Het weer: promotieregen

Bij OWN zijn wij er nog niet helemaal over uit of het een promotie of degradatie naar Erelid is, maar één ding weten wij wel zeker: er waren deze week hoe dan ook promoties. De Superleden mochten @TekaLoca en @MostWantedKid verwelkomen, terwijl @Venzio een groen jasje mocht gaan uitzoeken. Alledrie waren ze extreem (hihi) blij met hun promotie en wij wensen ze dan ook erg veel plezier toe in hun nieuwe rang!

3 reacties


Recommended Comments

Het klopt dat ik deze signature als eerste begon te dragen(wat zou doen vermoeden dat hij van mijn hand is), maar het is wel Silverbyte die deze signature gemaakt heeft(op vraag van mij, dat wel). Ere wie ere toekomt. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...