Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 364 - Lid van de Week


OWN

426 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @-Matthijs- de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-7574.png

Vorige week een Groninger, deze week een Groninger. Huh? Alweer? Nee, Groningers doen het gewoon goud. Matthijs kun je zonder twijfel toerekenen tot de veteranenclub van het forum. De registratiedatum gaat al weer bijna 8,5 jaar terug in de tijd, 20 juni 2005. Waarschijnlijk geregistreerd om te vragen hoe je auto's kon vervangen in San Andreas, maar of dat klopt, weet ook hij niet zeker meer. Pas een paar maanden later werd hij actief, toen @-Niels- bij hem in de klas kwam. Matthijs zocht naar een plek waar hij met andere creatievelingen kon praten over PhotoShop-creaties, en dan ben je op GTAForum op het juiste adres. Sindsdien is hij hier niet meer weg te branden.

De allereerste GTA die hij speelde was GTA II, bij een klasgenootje. Ze speelden volgens een bekend systeem: eerst de ene, wasted of busted? Andere aan de beurt. Ik denk dat iedereen dat wel herkent. Later kwam zijn broer aanzetten met een cd'tje waar III op gebrand stond, en toen kwam het balletje aan het rollen. Bij de release van Vice City kwam ook deze bij Matthijs op de plank, en toen werd GTA een begrip dat hij daarna nooit is vergeten. Vice City is ook altijd zijn favoriete GTA gebleven. De vibe, de muziek de setting, en waarschijnlijk nog een beetje aangedikt door nostalgische gevoelens. Velen zullen dit herkennen.

Natuurlijk staat V, als een echte fan, ook op de plank. Helaas heeft V nog niet heel veel met hem gedaan, en hij nog niet heel veel met V. Wel gelijk gehaald op de 17e, een aantal uurtjes gespeeld, en daarna kon het stof gaan verzamelen. Pas 2 maand later ging hij weer verder, maar hij is nog steeds niet heel ver met de nieuwste telg. Hij wacht ook vooral op de PC-versie; gamen op de PC maakt meer in hem los dan op een console. Online heeft hij ook nog niet aangeraakt. Klinkt vrij negatief, maar hij geniet wel degelijk van het spel.

mh0mJJI.jpg

'Superman returns!', kopte het forum in de vroege middag van 9 januari. Superman? Dat kan er maar één zijn: -Matthijs-. Net iets meer dan een maand ontdaan van de paarse jas, en een oranje aangetrokken, klopte hij al weer aan bij het bureau van Dutchy3010. Hij wilde maar al te graag zijn paarse jas terug. Alles voelde leeg, hij wist niet meer wat hij nog moest doen. Hij miste de speciale community van dit forum, en daarom was hij al gauw weer terug. Gefeliciteerd, en welcome back!

--

Suggesties voor een kandidaat voor de titel Lid van de Week? Deze kan u altijd deponeren onder het artikel, of stuur een PB naar de redacteur; zolang de redacteur het maar ziet. Opmerkingen over het artikel zijn ook zeer gewaardeerd.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...