Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585634

Editie 364 - Interviews


OWN

543 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MostWantedKid en @Bassieboy35!

Deze week een interview met niemand minder dan !


av-126251.png?_r=0

Bassieboy35:

Goedenavond . Welkom bij jouw OWN interview!

Dippie94:

Danku, denk ik, haha.

Bassieboy35:

Haha, laten we gauw beginnen. Wanneer registreerde je je?

Dippie94:

Op 6 oktober 2010. ;)

Bassieboy35:

En waarom was dat?

Dippie94:

Volgens mij had ik problemen met de installatie van GTA SA, maar dat weet ik niet meer zeker. Dus zocht ik hulp, en kwam ik op dit forum uit, mede doordat ik de GTA-wiki al gebruikte, en er later achter kwam dat er een forum bij bestond.

Bassieboy35:

En heeft het forum je kunnen helpen?

Dippie94:

Ja, ik kon vervolgens blij GTA SA spelen.

Bassieboy35:

Speel je GTA San Andreas nog steeds?

Dippie94:

Heel af en toe. Het staat nog op mijn pc, maar echt veel doe ik er niet meer mee. Het enige wat ik er nog mee doe is af en toe San Andreas-multiplayer met forumleden spelen.

Bassieboy35:

Oke, en welke game speel je nu vooral? GTA V?

Dippie94:

Ik heb voor GTA V speciaal een PS3 gekocht. Het is een ongelofelijk baas spel. Ik heb nu zowat alle missies uitgespeeld voor de tweede keer. De ruimteschipdelen heb ik verzameld en nu moet ik die andere collectables nog verzamelen.

Wat ik wel merk is dat GTA V niet zo uitdagend is nadat je de missies hebt uitgespeeld. Misschien komt dat mede doordat ik het spel op de PS3 speel; ben eigenlijk een 'pc-gamer'. Op een PC kun je ook meer, zoals modden of een trainer gebruiken.

En je hebt natuurlijk meer mogelijkheden qua knoppen. Een PS3-controller heeft een beperkt aantal knoppen. Een toetsenbord daarentegen heeft veel meer, zodat je ook meer opties en mogelijkheden kwijt kunt onder de verschillende knoppen

Bassieboy35:

Om eerst even terug te komen op die PS3. Was het het geld waard voor één game? :puh:

Dippie94:

Ik heb de PS3 in combinatie met een extra controller en twee games gekocht: Gran Turismo 5 en Uncharted. Vervolgens heb ik GTA V gepreordered, maar met 3 goeie games was het geld het wel waard. ;)

Bassieboy35:

Ah oke, die andere twee zijn sterke titels, inderdaad. Ben je van plan om ook nog de PC-versie van GTA V te kopen zodra die uit is?

Dippie94:

Ja, puur omdat je op de PC meer kunt met een game zoals GTA V, wat ik net al heb uitgelegd. Ik denk dat ik de PS3-versie van GTA V dan maar verkoop. Die zal dan toch maar wat op een plank blijven liggen. Dus bij deze, aan iedereen die dit leest: Als de PC-versie uitkomt, mogen jullie op mijn PS3-versie bieden, haha.

Bassieboy35:

Haha. Is GTA V jouw favoriete GTA?

Dippie94:

Dat vind ik lastig. Ik heb eigenlijk geen echte favoriet. Elke GTA heeft zo zijn sterke en minder sterke punten. In mijn top 3 komen Vice City, GTA IV (met episodes) en GTA V.

Bassieboy35:

Wat maakt GTA V voor jou zo leuk?

Dippie94:

De vrijheid, en het realisme. Ik ben iemand die van realistische games houdt, en GTA V is een realistische game. De details van mensen die bijvoorbeeld de politie gaan bellen als je met iemand vecht, of een filmpje maken van jouw vechtpartij, dat is een van de details die Rockstar Games in het spel gestoken heeft. Maar ook de kentekenplaten. Elke auto heeft een eigen kenteken. Wordt je op de hielen gezeten door de politie en je laat de auto ergens staan, dan weet de politie (aan de hand van het kenteken) dat je nog in de buurt bent.

Ik heb Watch Dogs ook gepreordered, mede omdat dat er ook erg realistisch uit ziet. En het idee van Watch Dogs (het hacken van een grote stad) me ook erg aanspreekt.

Bassieboy35:

Wat doe je zoal in GTA V?

Dippie94:

Beetje rond rijden, varen en vliegen. Af en toe de politie in elkaar slaan en vervolgens zo snel mogelijk vluchten. Of met een grote dumper over de snelweg en door de stad rijden. Een beetje de boel op stelten zetten door met granaten in het rond te gooien. Zulke dingen vooral. Natuurlijk ook van de prachtige omgeving genieten, en nog steeds ontdek ik nieuwe plekken.

Bassieboy35:

Doe je dat online of in singeplayer?

Dippie94:

Ik speel vooral singleplayer. Online vind ik nooit heel veel aan, omdat ik toch altijd wordt neergeschoten door andere gamers terwijl ik wat aan het freeroamen ben, zonder de intentie iemand anders neer te knallen. Met vrienden speel ik wel regelmatig online, maar dan weet ik dat ze me niets zullen doen.

Bassieboy35:

Oke, zijn dat mensen van het forum of gewoon die je in het echt kent?

Dippie94:

Beide. Ik heb een paar vrienden die een PS3 met GTA V hebben, maar via het forum heb ik ook aardige mensen leren kennen, en met een paar van deze zitten we wel eens online te spelen.

Bassieboy35:

Speel je verder nog games naast GTA V?

Dippie94:

Niet veel. Ik speel bijna elke dag wel met een vriend FUT (FIFA 14) online. Af en toe ben ik met m'n zus Gran Turismo 5 aan het spelen, maar voor de rest game ik niet meer zoveel. Ik ben wel weer van plan SimCity (2013) te gaan spelen, omdat dat ook gewoon een goede game is, ondanks de slechte (online) start.

Bassieboy35:

Toevallig door het topic wat zojuist weer 'actief' is geworden? :puh:

Dippie94:

Welk topic bedoel je?

Bassieboy35:

Klik!

Dippie94:

Oh, bedoel je dat topic.

Nee, ik had het er deze week met een paar vrienden nog over om het weer eens met z'n vijven te spelen. We nemen dan vaak een regio met 5 plots, en iedereen probeert een andere richting op te gaan. De één gaat voor onderwijs, de ander voor techniek, weer een ander voor toerisme enz. Wel leuk om dat topic eens door te lezen en de bevindingen van andere forumleden te zien.

8574791057_53299946d5.jpg

Bassieboy35:

Ah op die fiets. Wat doe jij voor opleiding?

Dippie94:

Ik zit momenteel in het derde jaar van MBO Medewerker Beheer ICT, zoals de opleiding officieel heet. Niveau 3, dus dit is ook m'n laatste jaar. Vanaf februari moet ik weer op stage, daarna nog een paar Proeve van Bekwaamheid maken en als alles mee zit kan ik dan mijn diploma ophalen.

Bassieboy35:

En wat wil je er precies mee worden?

Dippie94:

Ik wil hierna een andere opleiding gaan volgen. Ik wil iets in de richting van geluidstechniek of evenemententechniek of iets dergelijks. In ieder geval in de richting van geluid, en eventueel ook beeld. Deze ICT opleiding volg ik omdat ik echt geen idee had wat ik wilde worden, en ik altijd wel al met computers bezig was.

Dus ik weet eigenlijk nog steeds niet echt wat ik wil worden, maar heb wel een richting. ICT wil ik als hobby houden; buren en familie helpen met computerproblemen, of in een (kleine) ICT-winkel werken om mensen informatie te geven over computers en tablets en dergelijke.

Bassieboy35:

En wat is je doel met die andere opleiding? :)

Dippie94:

Mijn doel van die opleiding is dat ik gratis naar festivals kan. Nee, even zonder grappen: Ik wil later graag de muziekindustrie in. Ik zit nu als vrijwilliger bij de lokale radio en dat bevalt me prima. Hier wil ik later graag in verder.

Bassieboy35:

Je wil in principe dus bij een bekend radiostation diskjockey worden?

Dippie94:

Dat lijkt me een leuk beroep. Ik heb veel met muziek, dus zo'n baan past daar uitstekend bij.

Bassieboy35:

Naar welke radiostation luister je zelf vooral naar?

Dippie94:

Ik luister het liefst naar 3FM. Veronica, Freez FM en Arrow Classic Rock luister ik ook regelmatig, maar dat is vaak steeds dezelfde muziek. Bij 3FM zit veel meer variatie. Zenders als 538 en Slam FM vind ik niks aan.

Bassieboy35:

En bij welke zou je ooit wel eens willen werken?

Dippie94:

Het liefst wil ik bij 3FM werken. Ook omdat die muziek me gewoon het meeste aan spreekt, en de variatie van de verschillende genres. Die variatie mis ik bij bijvoorbeeld Veronica.

Natuurlijk zal ik klein moeten beginnen. Dus wie weet ben ik eerst te horen op Omrop Fryslân. :puh:

Bassieboy35:

Haha, wie weet horen we je over een paar jaar op een bekend radiostation.

Doe je ook aan sport?

Dippie94:

Momenteel doe ik niet aan sport. Daar neem ik simpelweg niet de moeite voor. Hoewel ik toch wel weer iets wil gaan doen; Tennis lijkt me altijd nog wel leuk om te beoefenen

Bassieboy35:

Ah oke, vroeger wel al aan sport gedaan?

Dippie94:

Vroeger heb ik een paar jaar gevoetbald. Ik ben toen altijd wat het buitenbeentje geweest, dus op een gegeven moment had ik er genoeg van en ben ik gestopt. Sindsdien een beetje hard gelopen, maar sinds ik last van netelroos heb is dat er ook bij gebleven.

Bassieboy35:

Ah, dat is wel jammer zeg. Hoe is het op het forum?

Dippie94:

Prima. Het is een forum waar het eigenlijk altijd wel gezellig is. Natuurlijk is er af en toe ruzie tussen twee leden of twee gangs, maar dit wordt meestal op een goede manier opgelost. Verder kan ik goed opschieten met de leden en vermaak ik me op dit forum. Het mooiste aan dit GTA Forum vind ik dat het echt niet alleen over GTA gaat, maar dat je overal over kunt praten. Over bijna elk onderwerp is wel weer een topic, en die variatie maakt het tot een ontzettend goed forum, waar je graag weer terugkeert.

Bassieboy35:

Waar ben jij het meest te vinden?

Dippie94:

Ik denk toch in het Beeld&Geluid gedeelte. Hier kan ik nieuwe bands en nieuwe muziek ontdekken, wat ik graag doe. Ook ben ik wel veel te vinden in het algemene Lifestyle-gedeelte. Ik vind het leuk om de topics in Opinie te volgen. Ik reageer daar niet zoveel, maar de meningen van anderen over een bepaald onderwerp interesseert me wel.

Bassieboy35:

Oke, wat vind je de leukste activiteiten op het forum?

Dippie94:

Hmmm, ik vind de contests altijd wel interessant. Er worden veel en vooral leuke contests georganiseerd door verschillende leden. Ik doe momenteel mee aan de Snapmatic-contest, maar nadat de foto's van de eerste ronde bekend werden, zag ik meteen hoe lastig het zal worden om te winnen. De mensen die mee doen, leveren vaak ook echt goed materiaal af. Dit is niet verwonderlijk, want je mag jezelf inschrijven op een contest die je leuk vind.

Bassieboy35:

Klopt, het heeft al mooie foto's opgeleverd zag ik.

52b37f6b0895d-snapmatichetonderwerpconcept_copy.png

Bassieboy35:

Wat is jouw favoriete band?

Dippie94:

Pfff, ik heb niet echt een favoriete band. M'n muzieksmaak verandert ook regelmatig. Momenteel luister ik graag naar Bruce Springsteen, The Gaslight Anthem, Pixie Lott, en Birdy. Verder zet ik regelmatig Dropkick Murphys of Avicii op. Ik heb een vrij brede muzieksmaak. Ik houdt van muziek van singersongwriters tot progressieve metal. Van 80's en 90's tot Top 40.

Bassieboy35:

Ah oke en wat is je favoriete film?

Dippie94:

Ik ben verschillende goede films tegen gekomen, maar ik heb geen favoriet.

Bassieboy35:

Haha, op deze vraag heb je misschien wel een voorkeur. Wat is je favoriete kleur?

Dippie94:

Groen. Zonder meer. Groen is natuur en gezondheid, groen is zuinig. Groen is de kleur van positiviteit.

Bassieboy35:

Wat is je lievelingsgetal?

Dippie94:

Die heb ik niet, haha.

Bassieboy35:

Oh haha. Voordat we gaan afsluiten, wil je nog wat aan het forum kwijt?

Dippie94:

Ik vermaak me prima op dit forum. De meeste leden zijn ontzettend aardig en breng hier graag tijd door.

Verder wil ik even kwijt dat ik aan een contest werk. De ins- en outs ga ik natuurlijk niet vertellen, maar het wordt een ontzettend leuke en spannende contest.

Bassieboy35:

Ik ben benieuwd! Bedankt voor dit interview !

Dippie94:

Geen dank! Een leuke verassing dat ik onverwachts werd geïnterviewd. :)

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...