Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580405

Editie 365 - Lid van de Week


OWN

363 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @Silverbyte de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-53757.png?_r=1389168238

Veel gedoe rond Groningen de paar weken. ThunderDuck was LVDW, ook -Matthijs- nog, nog iets met gas. Daarom vertrekken we deze week naar een heel andere plek in het kaasland. Sterker nog: een plaats die bekend staat om zijn Goudse kaas, en natuurlijk om de Goudse Silent Thunder/Silverbye/Empire.

De pedofilatelist registreerde zich op 17 september 2006. 17 september? Je zou bijna denken dat Silverbyte uit de toekomst komt, wat een datum om je te registreren voor een GTAForum. En je dacht vast ook: wat is een pedofilatelist? Ik in ieder geval wel. Wikipedia zei het volgende:

Pedofilatelist

Iemand die kinderpostzegels verzamelt.

Maar waarom registreer je je dan voor een GTAForum? Hoor je dan niet huis bij een pedofilatelistenclub? Natuurlijk heeft Silverbyte meer hobby's dan kinderpostzegels verzamelen. Eén van die is gamen, en in het speciaal GTA. Na de aankoop van SA borrelden vragen op, en hij registreerde zich voor het forum. De hulp beviel wel, en ruim 7 jaar later is hij hier nog te vinden.

GTA kent hij al sinds 2003. Hij was toen nog maar 9 jaar oud. De zoontjes van een paar kennissen zaten de hele dag Vice City te spelen, en de kleine Silverbyte vond het al gauw vet. Papa en mama moesten dokken, GTA moest in huis komen. En dat gebeurde. Later kwamen SA, IV en V hier nog bij. Niet bijzonder veel GTA's dus, maar de belangrijkste staan in ieder geval op de plank. Géén van deze is écht zijn favoriet; ze hebben allemaal hun 'minnen en plussen'. Maar toch steken VC en SA er samen bovenuit. Hij droomt zelfs nog wel eens over deze twee games.

De nieuwste telg staat ook op de plank, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Online valt hem tegen, hij had er misschien wel iets te veel van verwacht. Daar heeft dan ook maar weinig uurtjes in gestoken. Maar de singleplayer was smullen. 3 dagen lang heeft hij non-stop aan de singleplayer gezeten, en aan het eind was de game dan ook al uitgespeeld. Vrij snel dus, achteraf had hij er ook liever wat langer over gedaan.

re1ABxM.png

Eén van Silverbytes laatste werken: Never Lose Your Sense of Wonder

Vorige week hadden we -Matthijs-, die graag weer terug wou keren bij de crew. Silverbyte, al 3 jaar met pensioen, kreeg er opeens ook weer zin in: hij vroeg aan den grote leiders of hij zijn blauwe jas weer aan mocht. Volgens hem zitten de Graphicsfora een beetje in het slop, er is werk aan de winkel. Dat wil nou eenmaal makkelijker vanuit een moderatorspositie, en die heeft hij dan ook weer teruggekregen. Tutorials, downloads, grote projecten (o.a. 4 jaarboeken), meermaals Beste Graphicus: Silverbyte heeft al veel voor het forum betekend, en dat wordt alleen nog maar meer. Gefeliciteerd met je promotie, en met deze titel!

O ja, zijn reactie op zijn titel is natuurlijk ook goud waard:

Kan ik toch weer in m'n kont steken.

Uw avatar komt hier

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...