Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 365 - Het Krantje


OWN

589 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Hoi, en welkom bij Het Krantje. Nee, geen onzinnige intro. Geen zin in. We moeten snel door. Want tijd is geld! En geld is tijd. Ofzoiets. In ieder geval, het was me het weekje weer wel..

- Je zou het een TU-shutdown kunnen noemen, dat voorval in ’t TU forum deze week. Dutchy was absoluut niet blij en als kers op de taart legde leider Phoenyxar zijn leden nog wat leuke straffen op, waaronder een TU-verbod van zes maanden voor Dark_Zemy. Dat staat eigenlijk gelijk aan een levenslange ban. Denk d’r maar eens over na!

- Na enkele jaren, of maanden (mijn bronnen hebben totaal geen besef van tijd) is Empire weer op zijn oude Silverbyte. O, wacht, euh, het moet natuurlijk andersom. In ieder geval, de weg is voor ‘m weer vrij om lekkere warns uit te delen en postverboden op te leggen. Nu maar hopen dat hij het – na deze verandering – maar laat om weer zijn naam te wijzigen.

- S-s-s-s-s-s-s-schaamteloze zelfpromotie: de naamswijzigingsservice is er! Naast dat er een aantal flinke spelfouten in de tekst staan (kudo’s voor diegene die ze eruit vist) hebben zich tot op heden maar twee mensen zich tot mij gewend om van de service gebruik te maken. Belachelijk! Voor sommige mensen (*kuch* _Night-Men_ *kuch*) is ’t in ieder geval wel aan te raden.

- En overduidelijk het spamhokje van de week: Sans Scrupules. Ongeveer twintig pagina’s in 1 week! Da’s toch ongelooflijk niet-op-niveau! Echt niet corporationwaardig. BeaT DowN is er niks bij.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...