Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585635

Editie 366 - Lid van de Week


OWN

375 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @TheuNauz de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-138705.jpg?_r=1387286972

Deze week eens niet zo'n forumveteraan, maar een fris, sprankelend, nieuw lid. Zijn forumleeftijd gaat net over de 1 maand heen: 17 december 2013 besloot hij om een account te maken voor het forum, vanwege zijn interesse naar GTA V. Maar waar komt deze interesse vandaan? Daarvoor gaan we terug in de tijd, een behoorlijk stukje terug: naar 2004.

Want toen ontmoette TheuNauz GTA, bij een vriend. Niet gewoon GTA, écht GTA, de allereerste GTA, voor de PS1. Zijn liefde voor de serie groeide steeds meer, en hij kocht dan ook gelijk Vice City. Vervolgens San Andreas, en de GTA-trein was niet meer te stoppen. LCS, VCS, IV, EFLC, CW, V: meer dan de helft van de serie staat anno 2014 op de plank. Een keuze voor de leukste GTA gaat hij niet maken: SA en IV vindt hij even goed. Ze hebben allebei veruit de beste storyline vergeleken met de andere GTA's.

Naast die hele reeks van GTA's staan er ook nog heel wat FIFA's. Misschien speelt hij FIFA de laatste tijd wel meer dan GTA, want GTA begint wat te vervelen. De oudere GTA's heeft hij vanzelfsprekend platgespeeld, maar V dan? De singleplayer was hij al voordat Online kwam klaar mee, en Online heeft ook niet lang geduurd. Door alle hackers werd alles een beetje verpest. Betekent niet dat hij nooit meer GTA doet; V wordt nog regelmatig opgestart om een beetje te gaan free roamen. Want het blijft natuurlijk een goede game. Alleen jammer dat er zoveel van werd verwacht, waardoor het eindproduct voor velen tegenviel.

2zppanc.jpg

Maar waarom verdient TheuNauz de titel Lid van de Week? Na al die veteranen van de afgelopen weken was het wel eens tijd voor iets nieuws: nu maar eens een iets minder bekend lid in de spotlights. TheuNauz viel al vanaf zijn registratie op in enkele fora: hij post actief mee, praat keurig ABN en maakt er een gezellige boel van. Het leuke van het forum vindt hij dan ook, dat iedereen gezellig en behulpzaam met elkaar omgaat, en dat iedereen dezelfde passie deelt: GTA. Hij wou dan ook nog iets aan alle forummers kwijt:

Ik ben iedereen dankbaar voor de leuke tijd die ik hier nu al beleef. Je bent gelijk hartstikke welkom. Dank hiervoor en keep up the good work allemaal! ;)

TheuNauz, gefeliciteerd!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...