Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585644

Editie 366 - ... V.S. ...


OWN

460 bezichtigingen

1UDKYiB.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

In ... VS ... is er deze week weer een stelling. Jullie favoriete redacteur – want ja dat ben ik, geef het maar gewoon toe – heeft weer eens voer voor zijn PS3 gekocht. Deze keer geen supermooie exclusives, maar gewoon games waar de halve wereld van kan genieten, en dat ook doet. De halve halve wereld. Of misschien een beetje minder. Achja, daar maak ik me niet druk om, zolang ik ze maar kan spelen. De twee games zijn dan ook nog eens van dezelfde ontwikkelaar. En ook nog wel eens hetzelfde genre... Anyways, ik ga jullie hoofd niet langer pijnigen; vertel me gewoon welke game(/franchise) jij het leukst vindt! Fallout 3 VS Skyrim?

qDrWEUF.png

VS

hqWjV24.png

1 reactie


Recommended Comments

Deze is lastig, maar ik ga voor Fallout 3. Daar vond ik de personages en quests een stuk interessanter. Dan reken ik wel de DLC's erbij mee, want

van Fallout 3 zelf werd ik de eerste keer dat ik het speelde onaangenaam verrast aan het einde van de storyline...

maar toen ik ook de DLC had bemachtigd en het nog een keer heb gespeeld, heeft het me van begin tot eind weten te boeien. Toen heb ik ook echt elke locatie geünlocked en voltooid, waar best wat uren in hebben gezeten, maar waar ik goede herinneringen aan heb.

Ik heb Skyrim één keer gespeeld maar met wat extra regels voor mezelf: de hele game alleen maar langzaam lopen (behalve bij gevechten of plekken waar ik al eens ben geweest), en geen gebruik maken van fast travel, horse carriages en dat soort dingen. Ik had bij het begin 1 paard maar toen die werd vermoord heb ik uit respect nooit meer een andere genomen. Ik speel wel altijd met God Mode, zowel Fallout als TES, omdat ik het spel als een verhaal/beleving speel, en daar hoort constant doodgaan en dingen overnieuw moeten doen niet bij.

Afijn, die manier van spelen gaf mij wel intens genot van elke quest die ik deed, en elke omgeving die ik bezocht. Elke quest kost dan gewoon uren, maar het geeft mij wel veel meer het gevoel van realisme. Na flink wat uren gameplay heb ik dus nog eigenlijk vrij weinig bereikt in deze game, waarna ik het ook wel een beetje gehad had met het rondlopen en het spel niet meer heb aangeraakt. Dit is inmiddels al weer 2 jaar terug, en ik ben zeker van plan het er nog eens bij te pakken en het over te doen, om de (vele) quests waar ik nog niet aan toe gekomen was, af te handelen.

Maar momenteel ben ik nog met Oblivion bezig, hoewel ik de afgelopen maanden nauwelijks tot geen tijd heb gehad om daar progressie mee te boeken. Maar, ook daar zullen nog vele uren aan gespendeerd worden. Daarna nog Fallout: New Vegas op het programma, en daarna nog Skyrim. Wie weet zit ik dan al in 2016 of zo, maar ik ben gewoon niet iemand die dat soort spellen in 30 uur wilt rushen. :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...