Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581749

Editie 366 - Interviews


OWN

809 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MostWantedKid en @Bassieboy35!

Deze week een interview met niemand minder dan @Davedavy!


photo-75785.png?_r=1384543535

Bassieboy35:

Welkom bij jouw OWN interview!

MostWantedKid:

Wanneer en waarom registreerde je je?

Davedavy:

Ergens in september 2007 als ik het goed heb omdat registreren verplicht was om iets te downloaden.

MostWantedKid:

Waarvoor wou je iets downloaden?

Davedavy:

Volgens mij de San Andreas V2 naar V1 downgrader.

Bassieboy35:

Waarom wou je downgraden?

Davedavy:

Bas, schaam je! Iedereen weet toch dat dat nodig is om modden mogelijk te maken in SA? :puh:

Bassieboy35:

Wellicht had het een ander doel, welke mod wou je downloaden?

Davedavy:

Nou jullie vereisen wel veel van mijn geheugen hoor. Volgens mij een Nederlandse politie auto, destijds gemaakt door een ander GTAF lid, ik weet niet meer wie precies. :puh:

Dat ik dat nog weet..

MostWantedKid:

Tsja, nostalgie. Speel je nog steeds San Andreas?

Davedavy:

Nope, ik verbaas me er nog altijd over hoeveel mensen dat spel nog steeds leuk vinden. Persoonlijk ben ik spellen redelijk snel beu, bij de (meeste) GTA's had ik dat niet zo snel.

Maar toch heb ik GTA SA zoveel gespeeld dat ik het écht helemaal kapot heb gespeeld. Natuurlijk had ik er nooit zoveel uur mee gespeeld als SAMP of MTA er niet waren. Het is een beetje zoals een liedje, iedereen zal het herkennen: je vind het helemaal geweldig in het begin en na een tijdje kun je het nier meer aanhoren omdat je je het té vaak hebt geluisterd.

MostWantedKid:

Mooie beschrijving. Heb je dit ook met meerdere GTA's?

Davedavy:

Ik had precies hetzelfde met GTA3, Vice City, beiden weliswaar op PS2 maar toen ik games begon te spelen op PC waren beiden multiplayers al groten deels dood gebloed, iets wat niet zo snel is gebeurd met SAMP. Met GTA IV had ik dit ook, kapot gespeeld en sindsdien speel ik het ook vrijwel nooit meer. En ik weet ook niet precies hoe het komt, maar door een of andere manier vond ik GTA V geen bal aan.

Ik denk dat het komt doordat het constant een beetje hetzelfde is, elke GTA keer op keer. Enkel met steeds nieuwigheden en een nieuwe verhaallijnen. Natuurlijk zijn het wel leuke nieuwe dingen (map, hoofdpersonen, verhaal wapens, voertuigen etc) maar echt leuk vond ik het niet. Ik heb sinds GTA SA nooit meer het "wow wat een spel" gevoel gehad. Maar dat kwam grotendeels door MTA en SAMP en die geweldige mogelijkheden daarin die tegenwoordig bij de meeste game's niet meer mogelijk zijn.

Mijn interesse in GTA tegenwoordig is ook niet zo groot meer als ooit geweest. :(

Bassieboy35:

Welke factoren zouden die mening kunnen veranderen volgens jou?/Hoe ziet de ideale GTA er voor jou uit?

Davedavy:

Ik weet niet of dat tegenwoordig nog wel kan. Kijk maar naar GTA IV dat was lang niet zo goed te modden dan GTA SA en IV:MP was ook lang niet zo uitgebreid dan SAMP/MTA.

Bassieboy35:

Dus modding is van jou wel van belang?

Davedavy:

Dat maakt het spel wel aantrekkelijker ja. En doordat de mogelijkheden véél groter zijn heb je ook meer dingen om te ontdekken.

MostWantedKid:

Blijkbaar heb je dus al aardig wat mods gedownload. Welke was het leukst?

Davedavy:

Poee, lastige. Ik heb met vrienden veel MTA gedaan vaak dezelfde car/map mods hadden. Die combinatie daarvan met meerdere spelers is het leukst.

Bassieboy35:

Zijn die vrienden op het forum te vinden of gewoon reallife vrienden?

Davedavy:

Beiden.

Bassieboy35:

Oke. Speel je nog wel andere spellen momenteel?

Davedavy:

Toevallig dat ik net SimCity weer heb binnengesleept met update 10 in het achterhoofd. (En overigens ook poging 10). Voor de rest ben ik van plan BF4 aan te schaffen, daar ik heb na het spelen ervan bij een vriend toch wel zin in gekregen.

Bassieboy35:

Heb je de voorgaande delen van Battlefield wel gespeeld?

Davedavy:

Jep allemaal, behalve 2142 dan.

Bassieboy35:

Welke daarvan vond je het leukst?

Davedavy:

Battlefield 2 was mijn favoriet, uren mee vermaakt. Maar BF3 en BF4 nu (alhoewel is die laatste niet zo vernieuwend) kunnen er ook mee door. BF2 was vooral zo leuk omdat je weer veel vrijheid had, iedereen kon een server starten, nu moet je die huren wat niet goedkoop is. Geld kwestie.

Bassieboy35:

En hoe was de single player?

Davedavy:

Van BF2..?

Bassieboy35:

In het algemeen.

Davedavy:

Nja in BF1942 en BF2 was er wel een single player, maar geen verhaal. Het was gewoon een paar AI's die door elkaar rende, schoten en maar wat deden. Wat overigens ook erg leuk is. In BF3 en BF4 was het anders.

pre_1386192097__battlefield4_bf4.png

Je had wel een verhaallijn, maar die was lang niet zo goed dan de Multiplayer.

CoD had altijd geweldige verhaallijnen (1,2,4,6) maar dat is tegenwoordig een virtuele verzamelplek voor 12 jarige.

Bassieboy35:

Je bent wel een oorlogsspellen liefhebber zo te horen?

Davedavy:

Grotendeels wel, ik vind de Total War serie's erg leuk, net zoals de Company of Heroes series die ik samen met jou wel vaker gedaan heb. Binnenkort ga ik ook maar eens Company of Heroes 2 halen, die was namelijk al flink in prijs gedaald zag ik. (Slecht teken?)

Maar goed, dit jaar staan ook weer een aantal nieuwe release's gepland die ik ook graag zou willen, maar dat komt er vaak toch niet van.

Bassieboy35:

Welke games staan er op die lijst?

Davedavy:

Misschien GTA 5 voor PC, Emergency 5, geen idee waarom ik die overigens leuk vind, watch dogs lijkt me wel wat, evenals World of Warships, en natuurlijk The Sims 2014, echt een spel voor actiegame-liefhebbers natuurlijk.

Wel een minder leuk lijstje dan 2013, veel SF dit jaar.

Bassieboy35:

En waarom komt het er niet van denk je? :puh:

Davedavy:

Nou geen idee eigenlijk, ik game steeds minder de laatste tijd omdat ik niet echt games meer kan vinden die ik écht leuk vind. En een andere reden is dat ik veel geld besteed aan andere dingen dan aan game's, je kunt niet alles hebben hé.

Bassieboy35:

Wat doe je voor opleiding?

Davedavy:

Examenjaar Havo.

Bassieboy35:

En hoe gaat dat?

Davedavy:

Maar gaan we het nu gezellig over school hebben :D?

Nou, niet zo goed at the moment maar het zal wel goed komen. (Hoop ik)

Bassieboy35:

Wat wil je hierna gaan doen?

Davedavy:

Goede vraag, omdat ik er zelf nog niet uit ben. Toerisme lijkt me leuk maar dat ziet er leuker uit dan het is. Ik denk dat het iets in de handel word.

Bassieboy35:

En heb je ook al een bijbaantje?

Davedavy:

Nope. :puh: De minimum lonen in Nederland zijn gewoon belachelijk.

Bassieboy35:

Leg uit. :puh:

Davedavy:

Nou kijk eens naar de minimum lonen in België, die zijn 3 keer hoger dan in Nederland.

Stel je wilt een avond stappen of een game kopen, reken maar eens uit hoelang je daar voor moet werken.

Bassieboy35:

Maar gaat het alleen om het loon, is werkervaring ook niet belangrijk?

Davedavy:

Werkervaring is wel belangrijk, het werk dat je dan doet om nu uren te zwoegen om aan het eind van de dag te beseffen dat je 30 euro hebt verdient? Nee dankje. :puh:

Bassieboy35:

Dat is per persoon verschillend inderdaad. Doe je aan sport?

Davedavy:

Nee. Ben erg lui als ik dat zo allemaal lees. :$

Bassieboy35:

Je hebt toch wel hobby's neem ik aan?

Davedavy:

Niet echt iets fysieks, dus gamen als je dat een hobby mag noemen, China shoppen ben ik verslaafd aan en voor de rest ben ik best veel bezig met school wat dus weer veel tijd vergt en ik niet echt veel tijd heb überhaupt voor een hobby. Maar daar zie je niets van op het forum. :puh:

Bassieboy35:

China shoppen, hoe zit dat?

Davedavy:

Dat is in het principe niets anders dan kopen van spullen via een webshop alleen dan in China. De grote verschil is is dat het (vaak) véél goedkoper is, maar ook de hoeveelheid dingen die ze in hun assortiment hebben. Ik laat eens een voorbeeld zien van een typische Chinese gadget.

3_7_7.jpg

Bassieboy35:

Haha, hoe kom je erop. Maar waarom die grote interesse?

Davedavy:

Nou het begon allemaal toen ik een xBox controller wou voor mijn PC om te gamen, en iemand wees me op een Chinese webshop. Die kostte me maar 20 dollar in plaats van 50€ hier in NL, sinds dien ben ik alles daar gaan kopen. :puh: Doordat het veel minder kost kun je ook veel meer kopen. Er zijn natuurlijk ook vooroordelen betreffende de kwaliteit, die zijn soms inderdaad waar, maar inmiddels hebben Chinezen laten zien dat ze degelijke producten maken voor een kleine prijs. Natuurlijk altijd wat research doen.

Bassieboy35:

Maar ben je daardoor niet steeds meer gaan uitgeven?

Davedavy:

Ja dat wel, is ook een verslaving geworden zoals ik al zei. Ik heb namelijk dagelijks de drang iets te gaan kopen en dan elke dag uitkijken naar de postbode natuurlijk. :D En als je dan een pakketje krijgt uitpakken en natuurlijk in de China kast gooien. :puh:

Bassieboy35:

En hoe lang gebruik je de gekochte producten?

Davedavy:

Ja dat ligt eraan, het een kijk ik 10 seconde naar en het ander gebruik ik dagelijks zoals mijn computer muis bijvoorbeeld. :puh:

Bassieboy35:

Oke. Hoe bevalt het op het forum?

Davedavy:

Lastig, het is niet dat het er helemaal niets leuks/interessants te beleven is ofzo, het is namelijk een stuk actiever dan bijvoorbeeld 1 jaar terug maar toch heb ik het idee dan een aantal mensen het hele virtuele gedoe te serieus nemen.

En nu kun je je afvragen, waarom stoort mij dat dan. Nou, neem als voorbeeld die gangscene, ik doe er zelf wel aan mee, voor de fun, maar je ziet mij er nooit echt serieus in strijd/discussie of whatever er laatst was gaan met andere gangs of iets dergelijks. Het is een virtuele gang, kom op waar maak je je druk om. Ik vond het veel leuker om dagelijks te kijken naar progressie van mods en nieuwe releases op het forum, maar dat is héél zeldzaam geworden.

Bassieboy35:

En wat houd je op het forum?

Davedavy:

Verveling. Als ik even niets te doen heb of ergens moet wachten of iets dergelijks kijk ik even snel op me iPad of telefoon of whatever ik dan tot me beschikking heb en ga ik zo langs alle fora's waar ik actief op ben.

Bassieboy35:

Wil je nog wat aan het forum kwijt?

Davedavy:

Ja, Join TN! :D

Bassieboy35:

En waarom?

Davedavy:

Geen idee, ik moest dat van de gang leider zeggen.

Bassieboy35:

Dus van jezelf?

Davedavy:

Ow je hebt helemaal gelijk, iedereen is leider. Af en toe vergeet zelfs ik (een leider nota bene) dat iedereen leider is :puh: Ach iedereen vergeet wel eens iets geweldigs hé.

Bassieboy35:

Haha, maakt niet uit.

Davedavy, ik wil jou bedanken voor dit interview!

Davedavy:

Graag gedaan Bassieboy35, hoelang hebben we er wel niet over gedaan :puh:?

Davedavy:

Bijna 4 uur.

Bassieboy35:

Uurtje of 2? Etenstijd inbegrepen, haha.

[20:02:02] Davy: 3 en een half uur om precies te zijn.

Bassieboy35:

Wat gaat de tijd toch snel. Nogmaals bedankt!

Davedavy:

No problem! ;)

i-love-you-patrick-spongebob-Favim.com-232156.gif

2 reacties


Recommended Comments

CoD had altijd geweldige verhaallijnen (1,2,4,6) maar dat is tegenwoordig een virtuele verzamelplek voor 12 jarige.

CoD Ghosts heeft 1 van de beste Singleplayers van alle CoD's hoor ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...