Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581746

Editie 366 - Het Krantje


OWN

608 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Welkom bij Het Krantje! Deze week heb ik mij weer eens stierlijk verveeld, maargoed, wat wil je als je bakken met geld binnenhaalt met niks doen. Ben namelijk AOW’er. Mais bon, laten we verder gaan met de normal way of bussinessess. Want het was me het weekje weer wel..

- Boh jungs, wat ’n heerlijk gezijver weer in de reacties van Gang van Zaken. Die mensen daar bleken even compleet vergeten te zijn dat we hier op een knullig internetforumpje zitten te discussiëren over of iemands nou iets wel of niet impliceert. Je moet ’t maar leuk vinden, niet?

- De jongen die geestelijk altijd 8 zal blijven a.k.a. Dark_Zemy opende weer een rits klotetopics afgelopen week. Het bevatte, zoals altijd, niks interessants en was weer eens bedoeld als aanvulling op zijn postcounts. En dan te bedenken dat die kerel mag autorijden. Dat moet wel een feestje op de weg zijn.

- Sommige mensjes hier werden helemaal loco van ’n enkele persoon die, volgens hen, de hele tijd zou strooien met onzinnige statusupdates. Nu zeg ‘k niet dat ik dat nooit doe, maar om daar over uit te gaan flippen? Oh mijn god. Schrijf dan even een haatmailtje over Justin Bieber die in de gevangenis gaat ofzo.

- Met enige regelmaat zien bronnen hier op het forum de constructie ‘Ik kan’ voorbijkomen. Onze haren gaan daar recht van overeind staan, we hijsen onze bierbuikjes van tafel, kortom: dat vinden we niet het leuk. Het is toch ‘kunnen’ in plaats van ‘kannen’? Doe gewoon normaal man. Hopelijk kannen jullie dat wel.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...