Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581748

Editie 367 - Lid van de Week


OWN

440 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @Cabyon de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

AgiELU6.jpgoFLWex8.jpg

Helaas is dit de laatste editie van Cabyon als co-hoofdredacteur van OWN. In deze editie van Lid van de Week blikken we kort terug op de geschiedenis van Cabyon bij OWN: wat deed hij hier, waarom was hij hier?

Cabyons loopbaan bij OWN startte met de rubriek De Tien, die hij destijds samen met Hanneswasco deed. Helaas verliet Hanneswasco na een tijdje OWN, en moest Cabyon alleen verder met De Tien. Dit ging hem een lange tijd goed af, maar Cabyon werd steeds baldadiger, leverde niet meer op tijd in, liet het OWN Redactie Kantoor crashen (door 100 keer dezelfde reactie te plaatsen in een topic) en verliet voor de eerste keer OWN.

Enkele maanden later kwam hij natuurlijk weer terug. In die tijd bracht een plekje bij OWN een soort status mee, net als je vroeger had bij The Oceans, en daarom kwam Cabyon snel weer terug op zijn nest bij OWN. Zo'n 10 weken lang tekende hij voor de rubriek Appel & Vork, maar al gauw begon het weer te vervelen en verliet voor de tweede keer OWN.

Maar net als na de eerste poging tot vluchten, werd hij al gauw weer bij OWN betrokken. Weer vroeg hij aan de hoofdredactie of hij er bij mocht, en weer werd hij toegelaten. Rubrieken als Hotspot/Spotlight, Het Krantje en niet te vergeten Culinair met Cabyon komen uit zijn hoed van fantasie. Inmiddels eindredacteur, de oude hoofdredactie vertrekt, en Cabyon werd logischerwijs co-hoofdredacteur, onder het bewind van Bassieboy35. Dit heeft hij een half jaar volgehouden, en dat heeft hij uitstekend gedaan. Maar na al het verschafte werk, is het nu tijd om het schip te verlaten. De hele zondag stond in het teken van OWN, en met de eindexamens voor de deur is een iets vrijere zondag ook niet verkeerd.

18Wem74.jpg

Ook grafisch was hij een grote toegevoegde waarde bij OWN

Cabyon verlaat OWN dus, voor de derde keer alweer. Er zijn tijden van komen, er zijn tijden van gaan. Die tijd is helaas nu gekomen. Cabyon, bedankt voor alles wat je voor OWN hebt gedaan!

3 reacties


Recommended Comments

Een typefoutje in OWN vinden is al een speld in een speldenberg vinden :7

Bedankt voor al je leuke artikels, Cabyon. Zonder jou zou ik nooit mijn naaste omgeving met kwarktaart verblijd hebben. En derde keer, goede keer, he?

Link to comment

Haha, typefoutje. overigens is het officieel ook typefout en niet typfout, Groene Boekje, maar is typfout in deze betekenis misschien wel weer beter :D

Thebig, ik nodig u uit om op (type)fouten te gaan jagen op Skype, doe maar in de SS-groep. Enkele foutjes achterlaten is nooit verkeerd, iets kan ook te perfect zijn ;) Maar volgens mij valt het bij deze editie best wel mee.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...