Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580725

Editie 367 - Game On!


OWN

784 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Crazy-Ghost!

Hallo allemaal, welkom bij Game On! De rubriek waar jij wekelijks recensies over games leest. We zijn alweer aanbeland bij de vierde editie van mijn hand. Voor het eerst een app! Namelijk...

Clash of Clans

img_0121_med.png

'Clash of Clans' is ontwikkeld door het bedrijf 'Supercell' en is binnen twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de bekendste apps. Eerst was het spel alleen te downloaden in de App Store, maar sinds kort is dit spel ook te vinden in de Google Play Store. Het is een gratis spel, maar daar staat tegenover dat je tegen betaling voordelen kan krijgen.

In dit spel krijg je de leiding over een klein stadje, die jij moet uitbouwen tot een grote sterke stad. In de stad kan je gebouwen bouwen en upgraden om zo verder in het spel te komen. Je hebt veel verschillende mogelijkheden: ben jij een meer aanvallende spelers en probeer jij een onverslaanbaar leger te creëren? Of richt jij je liever op de verdediging van je stad en zorg je er voor dat je niet snel geplunderd wordt?

Het spel is online, om het te spelen heb je dus ook een internetverbinding nodig. Zodra je aanvalt kan je er ook voor kiezen om tegen de computer te gaan, maar in de meeste gevallen is het verstandiger en vooral leuker om een tegenstanders stad aan te vallen. Zodra je ver genoeg in het spel komt kan je een eigen clan beginnen en deze openstellen voor vrienden en/of onbekende. Je kan elkaar binnen een clan helpen door troepen te sturen.

De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk trofeeën te verdienen. Zodra je een aanval van een vijand wint krijg je trofeeën en als je verliest verlies je trofeeën. Als je genoeg trofeeën hebt kom je in een divisie, zodra je in een divisie komt krijg je een plunderbonus. Hoe meer trofeeën je hebt, hoe hogere divisie je haalt. De hoogst haalbare divisie is de 'Champion Division'.

Een groot voordeel is dat je bijna nooit uitgespeeld raakt (of je moet een hele dikke portemonnee hebben). Je kan ontzettend lang spelen zonder dat je alle gebouwen op het hoogste niveau hebt. Is dit toch het geval? Wees niet bang, het spel wordt regelmatig geüpdate. Maar natuurlijk zijn er ook nadelen. Omdat het een gratis spel is willen de makers dat je geld gaat betalen. Als je erg ver in het spel komt zorgt dit ervoor dat je heel langzaam vooruit gaat als je geen geld betaalt. Soms dat het langer dan een week om een gebouw up te graden. Verder werkt het spel erg verslavend. Kijk uit dat je niet zo verslaafd wordt als deze man.

Dat was het weer voor deze week. Bedankt voor het lezen en laat ook zeker een reactie achter, met daarin wat jij van deze game vindt. Natuurlijk zijn tips om mijn recensies te verbeteren ook welkom. Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...