Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581746

Editie 368 - Lid van de Week


OWN

349 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @NicolaB de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-136850.png?_r=1389448755

Nog niet bijster lang op het forum, maar je kan zonder twijfel zeggen dat hij hier helemaal thuishoort. Samen met zijn hond Zaïda surft hij het hele forum over.

Al ver voor zijn registratiedatum, 28 juni 2013, bezocht hij het forum en WikiGTA; vaak voor informatie over de GTA's. Om mee te kunnen doen in alle gezelligheid, besloot hij om een account aan te maken. Inmiddels al weer 6 maand later, blijft hij bij zijn mening: een mooie plek om met andere GTA-fans te praten over hun favoriete serie, en ook zeker een 'klein hecht knus forum, met veel gezellige mensen'.

Zijn GTA-avontuur begon al vroeg, ergens in 2001. Nicola was nog een koter, toen een kotervriendje met GTA 2 om de hoek kwam. GTA III stond toen ook al voor de deur, dus Nicola rende enkele weken later naar de Bart Smit, haalde daar III uit de rekken, netjes afrekenen en zijn eerste GTA was een feit. Al gauw kwam de allereerste GTA daarbij, net als 2, VC, SA, IV, en EFLC voor de PC, en VCS nog voor de PS2. Maar van deze hele rij heeft hij niet echt een favoriet: elke GTA heeft zijn eigen, unieke ding. En daarin heeft hij natuurlijk gelijk.

V ontbreekt nog in de rij. Helaas heeft hij geen PS3/Xbox 360, en gaat de nieuwste telg dus voorlopig aan zijn neus voorbij. Hij heeft hem even gespeeld bij vrienden, en kan er dus nog niet echt een mening over geven. Maar als V nog voor de PC komt, koopt hij hem zeker.

Wie aan NicolaB denkt, denkt natuurlijk ook aan zijn hond, Zaïda. Een Duitse herder, ongeveer 3 jaar oud. Hieronder zie je een foto van haar, die Nicola enkele tijd als signature heeft gedragen. Ook stuurde hij nog deze foto. Volgens Nicola een lieve hond, dat is ook zeker te zien ;)

S_afst.jpg

NicolaB: overal kom je hem wel tegen. Lifestyle, bij de gangtalks, af en toe in de GTA-fora; altijd komt hij met nette, inhoudelijke posts. Nooit gezeur, hij kijkt altijd vanaf de positieve kant. Iemand die iets maakt van het leven, en dat is ook te zien op het forum. Nicola, ga zo door! Gefeliciteerd!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...