Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 368 - Gang van Zaken


OWN

433 bezichtigingen

yZIEO5m.jpg

Deze rubriek is geschreven door Bierbuikje, NilsHolgersson, Basssss & Phoenyxar

De Huls der Glorie

Beat Down, de grootste gang, de oudste gang, de indrukwekkendste. We kunnen hier veel adjectieven plaatsen en ze zouden allemaal werken. Want het is in vele gevallen ook de grootste gang ooit geweest (met een mogelijke uitzondering qua erfenis, waar ze toch moeten onderdoenen voor The Oceans, zonder wie dit eigenste artikel niet zou bestaan) die het forum heeft gekend.

Maar de gang heeft een evolutie doorgemaakt. Waar het vroeger de grote spamgod was, de spelletjesgang, is het nu een veel kleinere en volwassen gang met een leiding wiens uitsteltalenten groter zijn dan wie dan ook. Ook dit artikel is een gevolg van dat talent, wonderbaarlijk is het niet? Iedereen zijn gift.

Dus wat heeft de grootste gang uit de geschiedenis ons te zeggen? Wel, hun geschiedenis bestaat voornamelijk uit veel gespam, hun oorlogsplannen bestaan uit het doodspammen van de tegenstander met vele idiote indie-games en hun blog bespreekt vooral de spam binnen G&C... Nou, noem me dom, maar ik kan hier geen conclusies uit trekken.

Natuurlijk is Beat Down (of BeaT DowN?) veel meer dan dat, maar het zit allemaal verdomd goed verstopt!


Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|The Underground waant zich Beat Down! Meer spam en blogs over spam is waar The Underground nu voor pleit. Zo plots.

dcrot2.jpg|Ja hoor, De Wilde Ganzen hebben de uitdaging van Sans Scrupules dan toch aangenomen. Nils ziet er naar uit om Sans Scrupules de juiste weg te tonen. Als hij hetzelfde kan doen met zijn ledenbestand (of wat daar nog van overschiet) dan hebben we hier te maken met een topgang!

avatar_zps9b2a6afd.png|Beat Down waant zich The Underground! De onzin komt er de spuigaten uit! Alleen dan op een meer beheersde manier.

yi7b.png|De Bananenbende is niet meer! Om 20u00 deze avond besloot voormalig leider Twedeldie dat het welletjes is geweest. Vanaf heden zullen we dus elders terecht moeten om onze gele vrucht met de verdachte vorm te verorberen.[/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...