Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581887

Editie 368 - Up to Date


OWN

332 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Sans Scrupules versus De Wilde Ganzen

De strijd in The City wordt weer hervat na een korte winterslaap. Het is Sans Scrupules dat De Wilde Ganzen heeft uitgedaagd voor een schrijfwedstrijd. Het duurde even voordat men afspraken over de gang war ging maken, maar dat lijkt nu inmiddels te lopen met harde eisen die aan beide kanten worden gesteld: 500-2000 woorden, geen aangestelde jury en het verhaal mag niet over GTAForum-leden gaan. Een uitgelezen kans voor schrijver @Phoenyxar om z'n kunsten te tonen. Klein minpuntje: hij mag niet meedoen...

leomessiteka.png

Leo Messi of Lionel Messi? Wij zeggen @TekaLoca!

Laatste week Winteractie!

De laatste week voor de GTAGames.nl Winteractie 2014 is ingegaan! Bij deze actie zijn er weer fantastische goodies (zowel GTA- als GTAForum-gerelateerd) te winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie/leuke/grappige/fantastische Snapmatic-foto in te sturen. En had ik al gezegd dat je er ook nog wat mee kan winnen? Gewoon inleveren en pakken die prijzen! Insturen kan je hier doen t/m zondag 16 februari.

Overig nieuws
  • Bij de Sportkenners kun je nog inzenden voor vijf schaatsonderdelen op de Olympische Spelen. Let op de verschillende deadlines: een daarvan ligt op vandaag middernacht!
  • Bij de Slogan Contest hebben de deelnemers t/m vanavond om hun nieuwe slogan in te zenden. Dat betekent dat we de komende week weer kunnen stemmen. Houd het Contests-forum daarom in de gaten!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...