Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581749

Editie 369 - Lid van de Week


OWN

473 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom, Welcome, Wilkommen, Bienveneu, Bienvenido! Alweer een bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @xCrazyShotgun de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-138102.jpg?_r=1388688155

Nog niet erg lang lid, maar hij valt wel degelijk op. Ooit nog bij de Bananenbende, maar na het verrotten van de bananen, snel bij Pwned./Faenty./Dean op de schoot geklommen.

xCrazyShotgun komt al lang op WikiGTA, al sinds 2009, vooral voor de cheats voor GTA SA. Pas in oktober 2013 kwam hij erachter dat er ook nog een forum aan verbonden zit. Op de 20e van die maand kwam er dan ook een nieuw lid bij, met de naam xCrazyShotgun. Maar waarom wil je hier lid worden? Gewoon, omdat het kan. De jeugd van tegenwoordig, hè: #yolo #swag. Hij heeft er in ieder geval geen spijt van gekregen, want hij heeft het zeker naar zijn zin hier.

Zijn allereerste GTA was SA, gekregen voor zijn 8e of 9e verjaardag. En toen was de rem eraf. In totaal negen GTA's staan vandaag de dag bij hem op de plank: III, VC, SA, LCS, VCS, IV, TLAD, TBOGT en natuurlijk V. De laatste van de rij is zijn favoriet. Volgens hem komt dat vooral door de sfeer van Los Santos: het voelt levendig aan. Daarom viel Online hem ook een beetje tegen: veel dingen uit de singleplayer zijn weggelaten, dingen die de wereld juist levendig maakten. Daardoor voelt de wereld in Online een stuk minder levendig.

Ook andere gameseries weten hem te boeien; Gran Turismo, FIFA, Assassin's Creed, maar vooral Call of Duty. Maar liefst 8 COD's staan naast de GTA's. Allemaal voor de PS3. Een échte console gamer dus, of zeg maar gerust: PlayStation fanaat.

gta20v20signature.jpg

Afgelopen zaterdag was de eerste BMX-meeting voor de PS3 in GTA Online, georganiseerd door xCrazyShotgun. Een mooi idee, er mogen er zeker meer van komen. Helaas was er wel wat gedoe (het leek soms meer op een moordfeest), maar de eerste stappen naar een nieuwe BMX-meeting zijn al gemaakt. xCrazyShotgun, bedankt voor het aanbrengen van dit concept, en natuurlijk gefeliciteerd!

2 reacties


Recommended Comments

Nog niet erg lang lid, maar hij valt wel degelijk op. Ooit nog bij de Bananenbende, maar na het verrotten van de bananen, snel bij Pwned./Feanty./Dean op de schoot geklommen.

Faenty.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...