Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580339

Editie 369 - Game On!


OWN

1205 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Crazy-Ghost!

Welkom bij een nieuwe Game On! Deze week een iets andere insteek. Deze rubriek wordt namelijk deze maand gevuld met allemaal kleine nieuwsberichten en niet meer met een grote recensie. Onder elk kopje staat ook een vraag. Het zou leuk zijn om die in de reactie even te beantwoorden. Natuurlijk zullen er hier ook geregeld recensies komen. Laten we maar snel beginnen.

logo_TribalWars2.png

Voor de browsergames fans heb ik goed nieuws.

GTAGames.nl afbeelding
Er komt namelijk een vervolg op het succesvolle spel Tribal Wars van Innogames. Het spel is al in een redelijk ver stadium. De meeste graphische kanten zijn al klaar en zoals je in dit filmpje kan zien zijn ze ook al ver met de troepen en tactieken. Op de website van tribal wars 2 kan je je ook al registreren voor de Closed Beta die waarschijnlijk snel zal starten. Alhoewel het spel een vervolg is op Tribal Wars zal het wel een eigen administrator en moderators hebben. Het spel is natuurlijk op Tribal Wars geïnspireerd met als grootste verschil de graphics. Voor de mensen die tribal wars niet kennen. Het is een oorlogsspel wat zich afspeelt in de Middeleeuwen. Je moet een stadje opbouwen waarmee je weer andere steden kan veroveren en uitbreiden. Door samen te werken met andere spelers kan je elkaars steden beschermen en helpen andere steden te veroveren. Wat verwacht jij van deze game en ben je het van plan te spelen?

Flappy Bird uit gevlogen.

GTAGames.nl afbeelding
Even onverwacht dat het gekomen is, is het ook weer verdwenen. Ja, ik heb het natuurlijk over het spel Flappy Bird. Begin vorige week werd dit spel en gigantische hit en vijf miljoen keer gedownload. De maker van het spel heeft besloten om het spel uit de lucht te halen. Dit komt omdat hij het spel te verslavend vindt. Dat scheelt hem weer 50.000 euro per dag. Wat het doel van dit spel is? Om met een vogeltje door buizen te vliegen zonder te botsen. Het spel zelf is erg oldskool met hele slechte graphics. Heb jij dit spel erg veel gespeeld en vind je dit nieuws jammer? Niet getreurd er zijn nog genoeg doelloze spelletjes. Zoals Cookie Clickers, waarbij je zo vaak mogelijk op een koekje moet klikken. Ja, dat klinkt leuk, hè?! Waarom denk jij dat dit spel zo'n succes was? En wat was jouw record?

PS4 of Xbox One?

GTAGames.nl afbeelding
Welke next-gen console is beter? De Amerikanen weten het wel. In de maand januari is namelijk de PS4 twee keer zoveel verkocht als de Xbox One. Voor de mensen die niet weten wat de PS4 en Xbox One.. Laat maar, iedereen weet natuurlijk al lang dat deze consoles in de winkel liggen, daarvoor hebben jullie deze fantastische rubriek natuurlijk niet nodig. Toch is het opvallend dat de PS4 in Amerika veel beter verkoopt. Misschien veranderd dit nog de komende maanden. Welke console vinden jullie beter? En hebben jullie al een next-gen Console? Laat het achter in de reacties!

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...