Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581748

Editie 370 - Lid van de Week


OWN

469 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij alweer een Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @_Night-Men_ de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

av-74006.png?_r=1187085650

Wie? Nichtman? Nooit van gehoord. Dat verschijnsel heeft nadere uitleg nodig, en dat gaat dan ook gebeuren.

Deze vreemde eend in de bijt werd in augustus 2007 lid van het forum. Toen nog maar 9 jaar oud, maar al geruime tijd een groot fan van de serie. Niet geheel verantwoord, je kind van 9 een geweldadig spel geven, maar het heeft gelukkig niet veel schade aangebracht. Het hele avontuur begon al jaren eerder, beïnvloedt door spelletjes als Gorillaz Race. Al gauw kwam een PlayStation 1 en een cd'tje van GTA 2.

GTA 2 werd platgespeeld, altijd maar weer die tunnel in, om er voor te zorgen dat de politie op elkaar schoot. De kleine eend vond dat fantastisch. Een paar maanden later stond de eend in de Intertoys, en daar lag GTA Vice City. Helaas 18+, maar de eend hield stiekem zijn vinger op de 1, en zijn vader dacht dus dat het spel 8+ was. Elke dag weer, als de klok op kwart over 3 stond, fietste het eendje naar huis, stapte achter de computer en ging weer volop aan de slag met Vice City. Deze GTA is nog altijd zijn favoriet, en de missie G-Spotlight, van hetzelfde spel, is nog altijd zijn beste herinnering uit zijn gamehistorie.

Andere gameseries, waar hij ook wel pap van lust, zijn Far Cry, Assassin's Creed en Battlefield. Van de laatste heeft hij de laatste nog niet, maar die verwacht hij morgenvroeg van de pakketjesbezorger, nadat deze afgelopen zaterdag na één keer op de deurbel drukken alweer was gevlucht. Eerste afleveringspoging mislukt, volgende op maandag.

18Wem74.jpg

Maar waarom is dit scharminkel de titel Lid van de Week waard? Niemand blonk deze week echt uit op het forum, helaas. Dan komt thebig nog, met zijn promotie, maar waarom nou weer zo laat op de zondagmiddag? Er moet wel wat tijd overblijven om nog een degelijk artikel te kunnen schrijven, wat soms al lastig is. Nichtman, gefeliciteerd!

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...