Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581750

Editie 370 - Gang van Zaken


OWN

468 bezichtigingen

yZIEO5m.jpg

Deze rubriek is geschreven door Bierbuikje, NilsHolgersson, Basssss & Phoenyxar

Sans Un Clue

Zonder het zelf te weten had Sans Scrupules enkele weken terug een storend element binnengehaald toen men fervent spammer TekaLoca een SS'er maakte. Nou is TekaLoca toch op zich wel een gezellig lid dat overal met meepost, nee? Wel dat was het probleem.

Nu, probleem is misschien veel gezegd maar het had het kleine neveneffect dat het geliefde Sans Scrupules Gang Talk met de dag minder "kwaliteit" (zoals men het noemt) bevatte. Dus de leiding van Sans Scrupules wou dit probleem aanpakken. Kwaliteit moest er komen! Maar waar een andere groepering dan Haakontje (of Hash/HA5H) zou verzoeken om wat "kwaliteit" te voorzien, besloot Sans Scrupules dat men dan nog liever geen posts had, dus een verbod werd het.

Problemen opgelost! Dat is perfect! Hoewel voorgenoemde TekaLoca nu wel zijn ei nergens meer kwijt kan... Ook Grand Theft Auto TOM is al een tijdje stil in de Gangscene... Ruik ik hier een mogelijke nieuwe gang?

Wij houden u op de hoogte!


Updates from the Scene

[table=border]dcrot2.jpg|De Wilde Ganzen en Sans Scrupules (kijk links voor beide avatars) hebben nog tot deze avond om hun inzending binnen te brengen voor hun gang war!

wZG5zH4.jpg|Opmerking aan Sans Scrupules over bovenstaande Gang War: De Wilde Ganzen zijn al klaar.

Phoenix1.jpg|Bij The Underground haalde de Gang Talk (respectievelijk "het TUGT") deze week de 200.000 weergaven en oversteeg het bijbehorende subforum (respectievelijk "het TUF") de 40.000 posts.

wZG5zH4.jpg|Het blijft maar mijlpalen regenen! Want Sans Scrupules ging net als The Underground een weergavenmijlpaal voorbij, ditmaal van de 100.000! En daarmee is het ook de 5e gangs om een dergelijke hoeveelheid te bereiken. Proficiat!

526e4fc1a215f-Testlogo.png|Gerommel bij The Network! De gang waar we eigenlijk weinig van kunnen documenteren hebben we op een subtiele wijze kunnen bespioneren! Wat blijkt: Een opmerking van Dutchy3010 over het gedrag! Waar dit echt over gaat weten we jammergenoeg niet, maar we hebben er onze beste (en enigste) redacteur op gezet om het in de gaten te houden![/table]

4 reacties


Recommended Comments

"kwaliteit" (zoals men het noemt)

Een waar TU-lid :7

Het verbod geldt trouwens op pure spam, want daarvan liep het echt de spuigaten uit. Posts waarin één enkel woord werd geplaatst, dat kan gewoon niet. Losse posts die op niets slaan mogen nog altijd, maar met mate.

Grappig toch dat deze rubriek meestal alles verkeerd interpreteert :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...