Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581780

Editie 370 - Game On!


OWN

367 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Crazy-Ghost!

Welkom bij weer een nieuwe Game On. Het idee van vorige week is erg goed ontvangen, dus deze week weer dezelfde insteek. Laten we maar snel beginnen!

Dead Rising 3

GTAGames.nl afbeelding
We blijven nog even bij een vraag van vorige week, namelijk wel console beter is. Naast dat de consoles verschillen zit er ook een verschil in games die uitkomen. We beginnnen vandaag met een spel dat alleen voor XBox One verkrijgbaar is. Namelijk: Dead Rising 3. Dead Rising 3 is een spel dat zich afspeelt in een stad waar een zombie uitbraak is geweest. De hele stad zit vol met zombies, die je kan bestrijden met middelen die je vindt. Wat ik zelf het beste aan dit spel vind is dat je erg veel dingen met elkaar kan mixen waardoor je nog sterkere wapens en voertuigen krijgt. Naast dat er natuurlijk een hoofdverhaal inzit zijn er ook ontelbare zij missie´s. Wat vind jij van deze game? Heb je dit spel al of ben je van plan dit te halen?

PS4 over de 5 miljoen

GTAGames.nl afbeelding
De nieuwste console van Sony loopt ontzettend goed. De PS4 is namelijk meer dan 5 miljoen keer verkocht. Hier komt nog bij dat de PS4 binnenkort ook in Japan te koop is. Als jij de PS4 wilt kopen, moet je er snel bij zijn hij is namelijk op vele plekken helemaal uitverkocht! Wat vind jij van de PS4 en heb je de PS4 al?

Assassin's Creed 5

GTAGames.nl afbeelding
Ubisoft staat er om bekend dat ze jaarlijks een game van de succesvolle serie 'Assassins Creed' uit brengen. Dus waarschijnlijk zal dit jaar deel 5 in de winkel liggen. Enkele grote fans van de serie zijn al enige tijd op zoek naar hints waar het vervolg zich afspeelt. Er worden op dit moment enkele namen genoemd. Namelijk Egypte, Japan, Frankrijk, Engeland en natuurlijk Amerika. Er is dus op dit moment nog niet heel veel over bekend. Tot die tijd kan je je nog goed vermaken met deel 4 wat in thema van de piraten staat. Een recensie over dit deel kan je hier(klik) lezen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...