Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581780

Editie 370 - Up to Date


OWN

326 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Registreren en inloggen met Twitter

Heb je er ook zo'n hekel aan om voor verschillende sites telkens te moeten inloggen en wachtwoorden te moeten onthouden? Wel, voor GTAForum hoeft dat niet meer. Je kan vanaf deze week namelijk met je Twitter-account inloggen en registreren. Geen gedoe met extra accounts en heel makkelijk als je toch al op Twitter ingelogd bent. Via een aantal extra instellingen kan je tevens je eigen topics en statusupdates tweeten. Wanneer je op Twitter met je GTAForum-account kan inloggen is nog niet bekend.

ski_zps91ca3bf2.png

De prachtige creatie voor Sochi van @RMJ.

thebig loopt een blauwtje!

Games-moderator @Kai-ShockWave besloot afgelopen week te stoppen met zijn moderatortaken op het forum. De crew is daarna op zoek gegaan naar een geschikte opvolger en kwam uit bij niemand minder dan @thebig. De kleine Belg werd opgehaald uit de Megaledenballenbak en kreeg een blauw jasje aangereikt. Naar verluid heeft hij deze met een grote glimlach aangetrokken. Hij loopt in ieder geval nu in een blauw jasje door de Games fora als een echte baas. Gefeliciteerd! :bier:

BAWSAQ contest ten einde

Het handelen van aandelen is niet voor iedereen weggelegd. Dankzij de BAWSAQ in GTA V is het iets toegankelijker geworden en dus was het tijd voor een contest ervoor. @Bassieboy35 en @Asphyxiated organiseerden deze de afgelopen tijd en na weken aandelen verhandelen blijkt dat @MostWantedKid het meeste geld heeft verdiend, op de voet gevolgd door @Crazy-Ghost en @Bierbuikje. Zij waren ook de enigen die hun startkapitaal van 500 in winst wisten om te zetten. Goed gedaan, heren!

Overig nieuws
  • Bij de Slogan Contest hebben de deelnemers nog een klein uurtje om hun inzending voor ronde 5 in te sturen. Centraal staat een bedrijf voor internetten, bellen en televisie. Welke slogan stem jij komende week weg?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...