Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581744

Editie 371 - Lid van de Week


OWN

506 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij alweer een Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @Bassieboy35 de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-123064.jpg?_r=1382289705

Deze jonge heer registreerde zich op Koninginnedag 2010, heb je dan niet iets beters te doen? Bas niet, hij zat GTA IV te modden, wat helemaal mis ging. WikiGTA geeft op dat gebied weinig hulp, maar daar vond hij wel de knop naar het forum. De prima plek om zijn vraag te stellen, en zo kwam deze baas op het forum terecht.

Het hele avontuur begon, ook bij hem, bij een buurjongen met SA. Het lijkt haast wel of het bij iedereen zo begonnen is. Een tijd later kwam SA ook echt in huis, en niet veel later opgevolgd door IV. Voor de rest van de lijst met GTA's kun je terecht op Bas' profiel, alles staat daar netjes opgesomd.

Zijn favoriete GTA is een lastig puntje. Hij vindt V geweldig, maar IV ook. Een echte keuze kan hij er niet tussen maken. De ervaringen met Online konden beter, want alle problemen met de servers en de hackers hebben Online geen goed gedaan. Na alle hacks was hij er ook wel een beetje zat van, en was hij tijdelijk gestopt met Online. Maar nu de hacks grotendeels weg zijn, heeft hij het plezier wel weer teruggevonden in Online. De singleplayer van V mankeert weinig aan, alleen het verhaal van V had wat beter gekund. Het Liberty City van IV en het verhaal rond Niko Bellic blijft voor hem wel het beste uit de serie.

Inmiddels heeft Bas al een flinke forumgeschiedenis opgebouwd. Superlid, Megalid, Moderator, gangs, contests, jaarboeken, OWN: zeker iets om naar over huis te schrijven. Bas is dus stevig blijven plakken aan het forum. De sfeer, de leden, de mogelijkheden, er is zoveel wat het plezier van Bas elke dag weer versterkt. Je kan eigenlijk wel zeggen: Bas zit hier helemaal in zijn sas.

Leopard_zpsd236b503.jpg

Maar waarom is hij nou Lid van de Week? Hij is de kers op de taart. Dit is de laatste Lid van de Week die ik schrijf, en wie kun je dan beter kiezen dan je eigen baas? Iemand met een rijke forumgeschiedenis, een beroemd maar bescheiden man op het forum. Bas, bedankt voor alles wat je al hebt gedaan voor het forum, en gefeliciteerd!

Volgende week kan je een verfrissende Lid van de Week verwachten, van mijn nieuwe collega's NicolaB en TekaLoca!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...