Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581746

Editie 371 - Interviews


OWN

678 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @TekaLoca en @_Night-Men_!

Deze week een interview met @MegaPilot!


photo-91420.jpg?_r=1388765871

TekaLoca:

MegaPilot, welkom bij je OWN Interview!

MegaPilot:

Danku, is er bier?

_Night-Men_:

Helaas

Voor bier moet je naar Eliott

MegaPilot:

Jammer, anders had ik de uitslag van Barcelona dit weekend kunnen doorspoelen..

TekaLoca:

Haha, net begonnen en het gaat al fout. Wanneer en vooral waarom registreerde je je?

MegaPilot:

Dat was op 2 mei 2008 en ik kampte toen net zoals de meesten hier met een GTA-verslaving. Ik gok erop dat ik een vraag had over San Andreas.

_Night-Men_:

Speel je San Andreas nog vaak?

MegaPilot:

Ik speel San Andreas Multiplayer nog wekelijks, mede doordat ik bij Covesight zit natuurlijk. Maar na jaren SA-MP moet ik toch wel zeggen dat het soms begint tegen te steken. Het verbaast me amper nog, snap je.

TekaLoca:

Begrijpelijk. Heb je GTA V al gespeeld?

MegaPilot:

Neen, ik heb er ook niet echt een behoefte aan. Ik hoop natuurlijk vurig dat er een PC-versie komt, maar mijn huidige laptop kan dat niet aan. Mijn volgende laptop kan dat hopelijk wel, al hoop ik nog enkele jaren te doen met deze.

TekaLoca:

Heb je hoge verwachtingen van deze GTA of denk je, net als vele anderen, dat die eigenlijk niet zo heel erg goed is?

MegaPilot:

Ik heb af en toe de stream van Joriz gevolgd(normaal vind ik streams echt ongelofelijk saai, maar bij GTA V vond ik het wel interessant) en dat stelde niet teleur. Vooral het free roamen is er precies op verbeterd, en daar draait GTA voor mij toch om. Ik heb overigens wel dat filmpje bekeken dat Joriz postte in een nieuwsbericht(waarin iemand V totaal afkraakt), V heeft net zoals elke game wat last van bugjes, maar zo storend zijn ze nu ook weer niet. Laat ik het zo zeggen: een grotere teleurstelling dan GTA IV zit er volgens mij niet in.

_Night-Men_:

Ik ging net even langs je profiel, en zag dat San Andreas jouw favoriete GTA is. Waarom is het je favoriet, en denk jij dat V voor jou SA gaat overtreffen?

MegaPilot:

Het is mijn favoriete GTA omdat het naar mijn mening gewoon de beste GTA is. Ik vind dat San Andreas een geweldige storyline heeft, ook al is ze niet altijd even realistisch en geloofwaardig. Verder was het ten opzichte van Vice City een enorme verbetering. Ik behoor dus niet tot de mensen die vinden dat Vice City een betere sfeer heeft. San Andreas overtreffen zal heel moeilijk zijn, ik heb die game jaren gespeeld en heb me er meer dan honderden uren mee geamuseerd(en nu nog af en toe), dus ik verwacht niet dat V dat zal overtreffen. Maar je weet maar nooit natuurlijk.

TekaLoca:

Zal dus nog eventjes je topfavoriet blijven..

Je loopt hier dus sinds 2008 rond. Wat is nou precies de reden dat je hier in 2014 nogsteeds rondloopt?

MegaPilot:

De huidige sfeer op het forum bevalt me wel. Daarbij komt dat Covesight er na al die jaren ook nog steeds is. Verder kan je op dit forum ook met allerhande problemen terecht voor hulp, dus ik zal hier zeker nog een tijdje blijven.

_Night-Men_:

Vind jij dat het forum sinds 2008 veel is veranderd? Veel veteranen die terugkomen na al die tijd, klagen nog wel eens over nu en die 'goede oude tijd'

MegaPilot:

Dat het forum verandert is, valt niet te voorkomen. Was het vroeger beter? Misschien wel, maar voor hetzelfde geld zeggen we over 2 jaar dat ook in 2016 over deze tijd. Over de sfeer valt niet zoveel te klagen, het is nog zo slecht niet tegenwoordig. Vroeger was er wel de gezellige oranje skin, en deze vind ik persoonlijk toch wat uitgerokken. Daarom dat ik een voorstander ben van het CaliRed-thema.

TekaLoca:

Kan weleens kloppen, ja. : P

Je had het net al meedere keren over Covesight. Zo te zien ben je daar sinds 2010 lid. Wat houdt je nu precies bij Cove?

MegaPilot:

Ik ben er zelfs al veel langer lid, Covesight is al eens gestopt hé. De sfeer is mooi meegenomen, maar ik moet eerlijk bekennen dat het vooral is omdat een groot deel de oude garde er nog steeds is. Dan praat ik over Die Hard, Gtaboy107, Basssss en Woody268. Als mensen als $NeoSyp$ en David22 nog eens binnenwippen in de server, is het natuurlijk nóg beter.

_Night-Men_:

Bestaat er een kans dat we je ooit in een andere gang gaan zien? Er is hier een persoon in de ruimte die nog probeerde jou bij SaScru te krijgen, maar je hield voet bij stuk

MegaPilot:

Als Coveisght ermee ophoudt en Teka dan stopt met zeuren, join ik SS wel. Naar mijn mening is dat op dit moment de beste gang, qua sfeer en wat betreft activiteit op het forum(onder andere hun blog).

TekaLoca:

Is er een kans dat Covesight stopt? Volgens mijn bronnen gaat het er daar namelijk wat wisselvallig aan toe.

MegaPilot:

Die kans zit er zeker in natuurlijk, zeker na een jarenlang bestaan is het moeilijk om steeds te blijven boeien. Daarbij komt dat SA-MP allang niet meer als "nieuw" overkomt. Ik hoop natuurlijk dat Covesight nog lang blijft bestaan, begrijp me niet verkeerd.

* Op dat moment moest MegaPilot, als ideale zoon, zijn moeder gaan ophalen aan het station waardoor het interview even werd gepauzeerd. *

TekaLoca:

MegaPilot, je had het dus over het feit dat we je misschien wel ooit bij een andere gang zullen zien. Indien het dus echt gebeurt dat Covesight helemaal wordt stopgezet, is Sans Scrupules dan de enige plek waar je echt heen wil?

MegaPilot:

Afgaande op de huidige leden wel, ja. (Ja Teka, ondere andere jij ! :7 ) Maar ik denk en hoop dat het niet zover komt dat Covesight stopt.

TekaLoca:

Zou je het niet een keer leuk vinden om leider te zijn van een eigen gang?

MegaPilot:

Oh nee, dat nooit. Ik ben Wethouder geweest bij Covesight en daar kroop al ontzettend veel tijd in. Geef mij maar de ledenstatus, dat is nog altijd het leukst en kost het minste werk. Alhoewel het vroeger wel heel leuk was om alle nieuwe dingen bij Covesight als eerste te zien. Dan gingen we met z'n allen de testserver in om NeoSyp z'n werk af te kraken of de hemel in te prijzen.

_Night-Men_:

Haha : P

Hoe kijk je terug op je periode bij MAF?

MegaPilot:

Nou, ik wou het vergelijken met Belgie's prestaties op voetbalniveau, maar omdat die nog niet half zo memorabel zijn als mijn MAF-periode, gebruik ik dat maar niet. Ik kijk daar met een gevoel van nostalgie op terug. Ik ben uiteraard niet blij dat MAF gestopt is, maar het is nu eenmaal beter om te stoppen op een hoogtepunt. Ik begrijp NandroDavids volledig. De manier waarop hij van het forum vertrok was naar mijn mening prachtig. Zoals Die Hard het zei: "he goes with a bang".

TekaLoca:

Toen ik de reacties las nadat NandroDavids z'n vertrek aankondigde, leek het wel alsof jullie God wegging. Beschouwen jullie hem ook als een soort God?

MegaPilot:

God van GTAForum? Dat zeker. Een ego dat reikt van hier tot ergens achter Tokyo, maar wel iemand met genoeg zelfkennis om het niet uit de hand te laten lopen. Hij heeft z'n stempel gedrukt op GTAForum door een lading posts, contests en natuurlijk zijn persoonlijk parel, MAF.

TekaLoca:

Denk je dat hij nog een keer een comeback zal maken of is het nu echt afgelopen?

MegaPilot:

Ik ben er zelfs vrij zeker van dat het afgelopen is. Als je na jaren werk niet krijgt waar je recht op hebt, trap je het beter af. Met die instelling ga ik later toch proberen leven op professioneel vlak, ik ben niet van plan om me constant ondergewaardeerd te voelen. Ik begrijp volledig dat Nandro er geen zin meer in had en zich wou richten op andere, misschien wel belangrijkere zaken.

YBS6ilz_zpseab132ed.png

TekaLoca:

Buiten het forum heb je natuurlijk ook nog een leven. Zit je nog op school? Zo ja, welke studies doe je?

MegaPilot:

Jep, doordat deze maatschappij je tegenwoordig amper kansen verleent zonder diploma, studeer ik Toegepaste Informatica. M'n examens waren niet zo slecht, ik was voor 6 van de 8 vakken geslaagd en daar ben ik best blij mee. Ik leer dus in m'n studie HTML/CSS/Javascript/JAVA/MySQL, en nog meer nerdy dingen. : P Dat is trouwens iets wat ik enorm hekel aan mijn richting, dat het vooral jongens zijn die deze richting volgen. De meisjes die er zijn hebben veelal een te hoog aantal mannelijk hormonen of zijn gewoon crimineel lelijk(of nog erger, een combinatie van beide). Een vriendin hoop ik niet op te doen in mijn richting, haha. Wat me dan vooral hekelt aan de jongens in m'n richting is dat het veelal die hard gamers zijn en daar pas ik niet tussen. Gelukkig zijn er een paar mensen die net als mij niet zoveel gamen en ik zit met vrienden van de middelbare school in dezelfde klas, dus eenzaam ben ik verre van.

TekaLoca:

Wat hoop je hiermee te worden? Of wil je toch een job buiten dit alles om?

MegaPilot:

Allesbehalve programmeur, dat wil ik echt niet worden. Ik was jammer genoeg gezakt voor dat vak en dat komt mede doordat het moeilijk en saai is. Ik hoop op een job als netwerkbeheerder of gewoon webdesigner. Ik wil gerust geld verdienen, maar ik ga niet m'n hele leven een carrière najagen. Als je op je 35 terminaal bent, ben je daar niks mee. Ik leef nu, met het oog gericht op de toekomst.

_Night-Men_:

Als dat alles lukt, ga je in ieder geval een mooie toekomst tegemoet

Wat doe je graag buiten het leren en gamen om, wat zijn je (andere) hobby's?

MegaPilot:

Uitgaan. Ik heb het zo druk met school en het onderhouden van een sociaal leven dat ik geen tijd en zin meer heb om te sporten. Het is al moeilijk genoeg om genoeg slaap te halen iedere nacht.

_Night-Men_:

Uitgaan, is dat bij jou bier drinken in kroegen en cafés of ga je liever naar een club?

MegaPilot:

Ik doe beide graag. Ik ben een EDM-fan, dus naar een club ga ik zeker graag. Maar daar kan je niet praten zoals op café. De sfeer als België moet voetballen is in sommige cafés écht wel de max.

TekaLoca:

Hier keek ik nou al de hele tijd naar uit: het was ons al duidelijk dat je een voetbalfanaat bent. Heb je een favoriete ploeg?

MegaPilot:

Natuurlijk! FC Barcelona all the way! Al was hun spel tegen Sociedad afgelopen week wel om te huilen zeg.

Ik heb trouwens een authentieke sjaal van de fanshop van FC Barcelona, komt uit de winkel die aan het stadion hangt. : D

_Night-Men_:

Ah, dat is wel nice

Maar ik ga even aan de zijlijn staan. Voetbal als onderwerp wordt mij iets teveel ;) Ik kijk rustig mee, ik voel nu al dat ik iets bij ga leren

TekaLoca:

Het is ontzettend spannend in de Spaanse Liga. Wie denk je dat er uiteindelijk kampioen wordt?

MegaPilot:

Dat is een goede vraag. Volgens mij wordt het Real Madrid of FC Barcelona, ik denk niet dat Atlético z'n elftal sterk genoeg is om het vol te houden. Tegen een heel zwak AC Milan konden ze maar net winnen en net kregen ze 3-0 te verduren van een ploeg als Osasuna, dat zegt genoeg. Maar hun keeper, wie anders dan Courtois, zou ik wel graag als opvolger zien van Valdés. Al denk ik dat ie bij Atlético gaat blijven. Real Madrid geef ik trouwens meer kans om La Liga te winnen dan FC Barcelona, Real Madrid heeft een heel goed team op papier en zijn verdediging staat sterker dan die van FC Barcelona. Al hoop ik natuurlijk op FC Barcelona als kampioen.

TekaLoca:

FC Barcelona staat ook in de finale van de Spaanse beker. Daar wacht Real Madrid.. Wat denk je dat ze ervan zullen brengen?

MegaPilot:

Geen idee, echt waar. Het leuke is dat Real Madrid ook kans heeft op CL en La Liga, dus beide hebben eigenlijk andere prioriteiten. Maar ze willen alletwee niet van elkaar verliezen, dus ik verwacht een spannende pot met mooi voetbal langs beide kanten. Ik mag dan wel supporter zijn van FC Barcelona, ontkennen dat Real Madrid mooi voetbal brengt valt moeilijk te ontkennen. Ronaldo is en blijft een topspeler die terecht de Gouden Bal won dit jaar.

TekaLoca:

Nog een laatste vraag over "the beautiful game" om het af te leren: wie wint volgens jou de Champions League?

MegaPilot:

Bayern München oogt niet zo sterk als vorig jaar, dus ik gok gedeeltelijk met m'n supportershart, gedeeltelijk met m'n verstand en gedeeltelijk met m'n geld op FC Barcelona.

_Night-Men_:

Zo, mijn voetbalkennis is weer een beetje vergroot ;)

Op het forum ben je makkelijk te herkennen aan de bloedschone vrouw die naast al jouw posts prijkt. Wat maakt Demi voor jou aantrekkelijker dan bijvoorbeeld Helene Bergsholm van Faenty.?

MegaPilot:

Ik ben blij dat je me dat vraagt. Demi is precies het type vrouw waarnaar ik naar op zoek ben, niet zo'n vel-over-been-type maar een vrouw waar echte vrouwenvormen in zitten. Verder heeft ze echte tieten en dat is sowieso al een plus. En ze is perfect, vooral dat.

_Night-Men_:

Ik neem aan dat je haar ooit nog wil ontmoeten, of wil je misschien nog wel meer?

MegaPilot:

Natuurlijk wil ik meer, welke man wil dat nou niet van zo'n vrouw. Als ze ooit eens optreedt in België denk ik wel dat ik er naartoe ga. Ik ben geen die hard fan van d'r muziek, maar het is verre van slecht en er zijn nummers bij die ik heel graag hoor. Een ontmoeting en/of meer zit er amper in, dus daar hoop ik niet op. : P

_Night-Men_:

Wij hadden ooit zo'n filmpje op school, met iemand die meermaals zei 'Dromen Durven Doen'. Helaas zijn er dromen waarvan je wel zeker weet dat ze nooit uit zullen komen...

Wat vind je van je nieuwe naam, MegaMisogyn? : D

MegaPilot:

Dat bedoel ik dus met sfeer, kan er wel mee lachen hoor. : P

_Night-Men_:

Haha : P

TekaLoca:

Ok, ik heb nog wat quick questions voor jou, MP:

Wat is je favoriete kleur?

MegaPilot:

Blauw

TekaLoca:

Je favoriete gerecht?

MegaPilot:

Pizza Bolognaise/Frietjes van de frituur met een frikandel en stoofvlees.

TekaLoca:

Je favoriete forumkrant?

_Night-Men_:

:7

MegaPilot:

MAF!

TekaLoca:

Heb je ooit weleens seks gehad met een paspop?

MegaPilot:

LOL! Neen. : P

TekaLoca:

Wat slecht.

Wil je nog iets kwijt aan het forum?

MegaPilot:

Ja, FC BARCELONA FTW!

TekaLoca:

Haha, geweldig!

MegaPilot, ik wil jou hierbij graag bedanken voor dit interview. Ook _Night-Men_ bedankt je nog. Weliswaar vanaf de pot..

MegaPilot:

Hahaha! Nou, graag gedaan. Tot ziens! : D

---------------------------------------

Dit was dan het allereerste interview die TekaLoca en _Night-Men_ hebben afgelegd. Ik ben zeer benieuwd wat jullie, de lezers, ervan vinden. Laat a.u.b. een reactie achter zodat we weten of we goed bezig zijn of het toch beter moeten aanpakken. Alvast bedankt!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...