Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581780

Editie 371 - Game On!


OWN

378 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Crazy-Ghost is even van zijn vakantie aan het genieten, dus neem ik even het stokje over. Nog steeds zoals je gewend bent, het gamenieuws ligt voor u klaar.

Tribal Wars 2 deelnemers in overleg!

GTAGames.nl afbeelding
Het nieuws rondom Tribal Wars 2 blijft zich even voortzetten. Deze week meldde @Crazy-Ghost dat er een PB de deur uit is gedaan om top overleg te houden over een aankomende stam. (vergelijk het met een gang hier op het forum) De voorbereidingen worden getroffen, een naam wordt bedacht en wellicht wordt een strategie vastgelegd. wanneer het spel begint is nog onbekend, maar dat zal niet heel lang meer duren. Wil je ook nog deel uit maken van een GTAForum stam op Tribal Wars 2, of ook het spel spelen? Kijk dan even in dit topic.

The making of The Last of Us!

The Last of Us won de prijs voor 'Game of the year' bij de DICE Awards. Inmiddels is The Last of Us al een tijdje uit, maar hoe is deze schitterende game nu eigenlijk gemaakt? Je ziet het hier in het onderstaande filmpje. Het is aan te raden om de game eerst uitgespeeld te hebben voordat je de film gaat bekijken.

Nieuws van het thuisfront

Ook de Nederlandse game-industrie heeft weer wat van zich laten horen. Het Nederlandse Guerrilla Games, bekend van de Killzone games hebben bekend gemaakt dat ze bezig zijn met een nieuw spel. Nee, niet een vervolg in de Killzone-serie, maar een compleet nieuwe game. Wat die game inhoud is nog onduidelijk, maar ze hebben in ieder geval laten weten dat ze met zo'n game bezig zijn. Ze zijn er inmiddels al 2,5 jaar mee bezig, dat zegt natuurlijk niet alles over hoever ze zijn, maar dat kan niet meer zo lang duren toch?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...