Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581780

Editie 371 - Up to Date


OWN

398 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Van update naar meeting

Komende dinsdag komt de Business Update naar GTA V en GTA Online en dat betekent dat er weer een reden is voor een meeting. @Asphyxiated organiseert voor de PS3 een meeting op de dag zelf, dinsdag 4 maart om 20.00 uur. Geheel in de stijl van de update is de dresscode zakelijk. Regel dus die limousine met chauffeur en ontmoet je mede-forumgenoten dinsdag op Los Santos International Airport!

UCreTg2.png

@Silverbyte heeft een oude, nog nooit vertoonde creatie gevonden.

Bie... ba... blogs?

Ben je deze week het overzicht kwijt geraakt met alle nieuwe blogitems die zo onregelmatig worden geplaatst? Geen nood: OWN zet voor jou de items op een rij.

  • Bij Inactief werd er deze week niet inactief aan de blog gewerkt. Maar liefst vijf artikelen werden er gepubliceerd. Naast het langverwachte ontslag van Cabyon is de terugkerende rubriek MegaPilot's Dagelijkse Irritaties een van de grote smaakmakers van deze blog.
  • @Phoenyxar was zo lang bezig om zijn nieuwe artikel uit te stellen dat hij besloot een artikel over uitstellen te schrijven. Ironisch of geniaal? Oordeel zelf maar.
  • Tussen alle bedrijven door organiseert Sans Scrupules weer een missie. Deze keer moet er gezocht worden naar landen. Misschien een aanwijzing waar deze gangsters zich schuilhouden?

Slogan Contest: de finale

Bij de Slogan Contest kan je t/m woensdag stemmen op de beste slogan. Ja, je leest het goed. Na weken van het wegstemmen van slogans is de finale bezig. De finale-slogans zijn speciaal geschreven voor Socite, een bedrijf dat zorgt voor alles-in-één-pakketten voor internet, televisie en telefonie. Welke deelnemers nog meedoen is onbekend, maar hun slogans allerminst.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...