Jump to content

Beat Down Blog

  • entries
    150
  • comments
    864
  • views
    94,502

The best place to be


Cabyon

4,355 views

bd0714copy_zps6bd951e7.png

Hoe moet ik beginnen? Ooit was BeaT DowN een bloeiende corporation, spamde tig pagina’s per dag, brak postcountrecords en bracht activiteit op het forum. Hoe anders is het nu. Het gaat om de gezelligheid, lekker met de vaste kern regelmatig een post plaatsen in de Lounge. Het is niet meer zoals vroeger, qua sfeer en qua postcount. Dat is niet erg. Tijden veranderen. Echter hebben we in het recente verleden enkele pogingen ondernomen om de activiteit op te krikken, die in onze ogen helaas niet gelukt zijn.

En wat doe je dan? Ons antwoord: wij stoppen ermee. Het is best een lastige beslissing, maar ook weer niet. In onze ogen kun je een kwakkelende gang beter sluiten dan ermee door te gaan. Alle gezelligheid, posts, ontstane vriendschappen, grappen, verhalen en weet-ik-wat allemaal meer laten we uiteraard nog steeds staan in de Lounge. Alleen gaat er vanaf nu een slot op. Wij gaan dicht. Het einde.

Ik wil mijn dank uitspreken aan alle leden die BeaT DowN ooit heeft gehad, actief en inactief, en in het speciaal de leden die nu nog bij ons zijn. En natuurlijk een dikke shout-out naar mijn partner-in-crime, mijn zonneschijn, mijn Julia: Bierbuikje. Samen bestierden wij een periode de top van BeaT DowN, veroverden gebied in the City, verzonnen idiote Mokerslagen en andere dingetjes. Maar we hebben samen ook diepzinnige, quasi-filosofische gesprekjes gehad die ik dan weer op een of andere kinderachtige manier omsloeg tot iets anders.

Alles ten spijt: we stoppen ermee. Bedankt voor jullie weergaloze aandacht gedurende ons bestaan. De herinneringen blijven, maar de gang zal vergaan. Daarom verklaar ik bij deze:

It's off.

We hebben mooie tijden beleefd met BeaT DowN. Zowel in de Gangscene als in de blogscene waren we niet weg te slaan en daar mogen we trots op zijn. Na zeven jaar bestaan vind ik dat we kunnen terugkijken op een succesvolle gang met fantastische leden!

Bierbuikje

Ik vind het spijtig dat er een einde aan moet komen, aangezien ik hier al sinds het begin verblijf.

Je zag de leden evolueren en ouder worden, alsook Beat Down zelf.

Het gespam maakte meer en meer plaats voor interessante discussies en gesprekken.

Maar zoals aan alle mooie liedjes komt er ook aan Beat Down een einde.

Heb er een leuke tijd beleefd.

moechy

Toen ik een paar jaar geleden bij BeaT DowN kwam, waren, zo bleek later, de hoogtijdagen van deze club al voorbij. Toch heb ik een hele gezellige tijd gehad met serieuze en minder serieuze gesprekken, en er een paar goeie virtuele vrienden aan over gehouden. En nu, na een degradatie, een wonderbaarlijke promotie en tot slot een niet zo wonderbaarlijke degradatie, gaat het slot er op.

Glote Leidel en alle volgels, bedankt voor de gezellige tijd. Proost, op BeaT DowN :bier:

Guardian1980

19 Comments


Recommended Comments

Echt jammer dat jullie weggaan. Jullie hadden echt een geweldige blog, en de Gangstatics. Ik denk dat jullie Gangs and Corporations hebben veranderd. Diep respect voor jullie gang :tu:

Link to comment

Shit, jammer. Was er rustig, maar had het eerlijk gezegd niet verwacht. Misschien inderdaad wel de beste beslissing. Bedankt voor alles wat BD het forum heeft gebracht!

Link to comment

Jammer, ontzettend jammer. De keus is echter begrijpelijk.

Verder een sterk verhaal neer gezet. Ik hoop dat we jullie gewoon blijven zien op dit forum.

Link to comment

Ik heb nooit echt de grote bloeitijden van BD meegemaakt, maar het moge duidelijk zijn dat BD de meest legendarische gang was die het forum heeft gekend. Zonde dat het uiteindelijk zo moet eindigen, maar ik begrijp de beslissing wel. Als het een tijd heel rustig is, moet je de moeilijke keuze durven maken om er een punt achter te zetten. Dat BD deze keuze maakt, wil echt wel wat zeggen over hun grootsheid.

Bedankt voor alles wat jullie betekent hebben voor het forum en specifiek voor G&C!

Link to comment

Het is wel heel jammer dat jullie opgebouwde imperium in Vice City stopt. Na alle problemen in Vice City zal waarschijnlijk vandaag rustig blijven voor de inwoners van Vice City. Bij Vercetti Estate zal waarschijnlijk een puinhoop zijn van de feestjes. Rust in vrede, BeaT DowN.

candle_flickering.gif

Link to comment

Jammer, BeaT DowN vond ik altijd één van de beste Gangs/Corps van het forum, omdat het altijd voor zowel hilarische als leerzame blogitems zorgde en als één van de weinige serieus meespeelde in The City. But the heartbeat stopped... ;(

Link to comment

Jammer, maar het zat er inderdaad al een tijdje aan te komen. Respect dat jullie deze beslissing genomen hebben! Jullie mogen trots zijn op wat jullie de afgelopen zeven jaar bereikt hebben!

Link to comment

Bedankt voor jullie bijdrage aan G&C! De afgelopen jaren waren jullie een rots in de branding, een team waar ik op kon vertrouwen en welke met enorm veel enthousiasme aan The City heeft meegedaan. Wie had gedacht dat het van een spamgang naar een zeer waardevolle corporation zou ontplooien? Goede activiteiten buiten het forum om in de blog met Beat Bierbuikje, GTA Fragment, Mickey Mouse lost 't op en de recente forumkranten; het was mij een waar genoegen om ze te zien. Het zal geen makkelijke beslissing zijn geweest om te stoppen, ik weet dat. Maar het is wellicht beter dan in de vergetelheid raken door de steeds meer teruglopende activiteit. Respect daarvoor en bedankt voor alles! _O_

Link to comment

Kom ik weer terug om the lounge ff te checken na een drukke periode van de opleiding, is de deur op slot.. Jammer maar aan alles komt een eind natuurlijk, hele leuke tijd beleefd in beat down waar ik eigenlijk ook ben opgegroeid. The memories..:(

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...