Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581750

Editie 372 - Lid van de Week


OWN

704 bezichtigingen

Lid van de Week  

12 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie verdient volgens jou de titel?

    • xCrazyShotgun
      3
    • Twedeldie
      1
    • .Sharingan
      6
    • GTAKevin023
      2

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NicolaB!

Aan allen die gekomen zijn proficiat, aan allen die niet gekomen zijn...

Alvorens wekenlang over de harde kern van dit forum te spreken, houd ik eerst een woordje over hoe ik 'Lid van de Week' zie en waarom het de komende tijd er weer iets anders uit gaat zien dan de voorgaande edities.

'Lid van de Week' is voor mij een rubriek, waar de harde kern van het forum belicht wordt. Een harde kern, wat belichting moet hebben; Mensen steken tijd in dit forum. Of dat nou iemand is van 12, die vol warnings rondloopt en op het punt staat om verbannen te worden van het forum of een moderator van klasse, dat maakt voor mij niet uit.

U leest het goed, voor mij.

Dat brengt mij meteen tot de nieuwe insteek van deze rubriek, want het moet voor meer zijn dan 1 persoon om te lezen en te beoordelen wat een 'lid van de week is'. Daarom selecteer ik na advies van leden een selectie van leden, waar men uit kan kiezen.

39568.jpg

Weet jij een goede 'Lid van de Week' schroom dan ook vooral niet om het luidkeels te roepen.

=====================================================


Deze week een belichting op

photo-thumb-137276.jpg

Het eerste wat aan FcUtreg4Life opvalt, is natuurlijk zijn passie voor voetbal en Utrecht. Hij is dan ook te vinden op de velden van de plaatselijke voetbalvereniging als Coach van de F1.

Buiten zijn passie voor Utrecht en voetbal, is FcUtreg4Life een van de heren hier op het forum met levenservaring. Een cv-monteur/loodgieter, 45 lentes jong met een enorme passie voor GTA. Hij post dan ook vaak op de GTA-gerelateerde onderdelen, waar zijn expertise goed uit de verf komt. Buiten dat is hij wel eens te vinden in de (stam-)kroeg van het forum.

Wanneer wij dieper spreken over GTA, valt bij TLAD nog iets op: FcUtreg4Life is van binnen een echte Outlaw.

Op het laatste moment in het gesprek leerde ik over historische epen. Dat zijn heldendichten van belangrijke mythologische of historische personen en gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld Braveheart, Kingdom of Heaven, Arn, King Arthur, the Patriot, de tv series North and South, Roots etc. etc.

gtaeflc_pcscreens_johnny.jpg

6 reacties


Recommended Comments

Mooi geschreven. :Y Alleen het einde is een beetje onverwachts (het is alsof er een deel van het verhaal mist).

Maar ik heb nog een vraag. Gaat het bij Lid van de Week om iemand die over het algemeen bij de harde kern van het forum hoort, of die specifiek afgelopen week op een bepaalde manier is opgevallen?

Link to comment
Mooi geschreven. :Y Alleen het einde is een beetje onverwachts (het is alsof er een deel van het verhaal mist). Maar ik heb nog een vraag. Gaat het bij Lid van de Week om iemand die over het algemeen bij de harde kern van het forum hoort, of die specifiek afgelopen week op een bepaalde manier is opgevallen?
Link to comment
Mooi geschreven. :Y Alleen het einde is een beetje onverwachts (het is alsof er een deel van het verhaal mist). Maar ik heb nog een vraag. Gaat het bij Lid van de Week om iemand die over het algemeen bij de harde kern van het forum hoort, of die specifiek afgelopen week op een bepaalde manier is opgevallen?
Dat brengt mij meteen tot de nieuwe insteek van deze rubriek, want het moet voor meer zijn dan 1 persoon om te lezen en te beoordelen wat een 'lid van de week is'.

Aan jou en ieder ander stemmend lid de eer om dat in te vullen. Al wil je hem graag extra belicht zien omdat het een familielid of vriend is, aan de stemmers de eer. :)

Bedankt voor de feedback :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...