Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581780

Editie 372 - Game On!


OWN

302 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Crazy-Ghost is even van zijn vakantie aan het genieten, dus neem ik even het stokje over. Nog steeds zoals je gewend bent, het gamenieuws ligt voor u klaar.

Wargaming over op nieuwe engine?

Wargaming is de maker van onder andere World of Tanks. World of Tanks zit momenteel bij versie 8.11, maar stapt binnenkort over naar versie 9.0. Wat houdt dit in voor het spel? Ten eerste zal het de gameplay veranderen, nu zal er veel meer sprake zijn van breekbare objecten. Zou dit een voordeel voor artillerie kunnen zijn? Daarnaast zal het spel veel realistischer worden; huizen zakken nu in elkaar, in plaats van dat ze simpelweg kapot gaan, objecten gaan nu minder gauw kapot en kunnen nu ook verplaatst worden, de koepel van de tank kan er nu afgeblazen worden en de rupsbanden zijn ook realistischer geworden. Dit is nog niet alles, voor alle nieuwe toevoegingen kan je beter het onderstaande filmpje kijken. Dit spel is nog steeds gratis te downloaden, voor informatie kan je een kijkje nemen in dit topic.

Streamen binnenkort ook met je smartphone!

We kennen allemaal wel het fenomeen Twitch. Een site/programma waar je streams op kan bekijken, maar zelf ook op kan streamen. Om te streamen heb je wel een geschikt videomateriaal nodig. Voor je console moet je dus een aparte capture card komen om bijvoorbeeld je GTA V gameplay op te nemen. Maar nu komt Twitch met iets nieuws, binnenkort zal het ook mogelijk zijn om vanaf je mobiel te streamen. De voorste camera en de microfoon zou je kunnen gebruiken om geluiden en beeld op te nemen.

Murdered-soul-suspect-logo.jpg

Murdered: Soul Suspect release op 6 juni.

Veel van jullie hebben vast nog niet van dit spel gehoord. Maar de release datum van dit spel, Murdered: Soul Suspect, is bekend gemaakt. Je stapt in het leven van een dode detective, die als geest is verder gegaan. Net zoals bij LA Noire is het de bedoeling om moordzaken op te lossen, maar dan met bepaalde nadelen maar ook voordelen. Nadelen zijn dat je niets kan oppakken en een gesprek aan kan gaan. Wat wel een voordeel is dat je in de huid van mensen kan kruipen. Het is de bedoeling om uiteindelijk jouw moordenaar op te sporen. Wat denk jij? Is dit spel een leuk alternatief voor LA Noire of zal het falen? We zullen in ieder geval kunnen oordelen vanaf 6 juni!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...