Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581750

Editie 373 - Interviews


OWN

568 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @TekaLoca en @_Night-Men_!

Deze week een interview met alweer een andere Belg, SS-lid en een naam waar je spontaan van wil gaan poepen, oftewel @Krikke1992!


photo-137199.jpg?_r=1376950289

TekaLoca

Krikke, mijn jong, welkom bij je OWN Interview!

Krikke1992

Dag heren!

_Night-Men_

Heyyyyyy jong

Krikke1992

Henkie!

_Night-Men_

Krikke?

Krikke1992

Ja?

_Night-Men_

Nois, kom

Over op serieuzere zaken

Sinds wanneer hang je op het forum rond?

Krikke1992

Al sinds 2005 hang ik rond op GTAGames.nl, iets later maakte ik ook een account aan om zaken te kunnen downloaden. Verder was ik niet actief met dat account. al snel geraakte dat account en de vergetelheid, en maakte ik dit aan. Eigenlijk had ik dus een dubbelaccount, maar Dutchy heeft het mooi opgelost. Dus echt actief op het forum ben ik sinds 14 augustus, de aanmaakdatum van m'n huidige account.

2013 uiteraard

TekaLoca

We weten dus al dat je je hebt aangemeld om iets te downloaden dus dat hoeven we nietmeer te vragen. Wat spreekt je aan op het forum? Wat is de reden dat je bent blijven plakken?

Krikke1992

Wel eerst bleef ik hangen voor al het GTA V nieuws dat verscheen, voor de release. Ook merkte ik het bestaan van de gangs&corps op, en ik vond het wel vet, zo een gangnaam onder je avatar wanneer je iets postte. Dus begon ik me daar wat over op te zoeken. In een gang zitten leek me de ideale manier om leuke mensen te leren kennen waaraan ik altijd hulp aan kon vragen over GTA, maar ook leuk mee kon kletsen. Wat ik nog heel leuk vind aan het forum is het feit dat ik ook zelf mensen kan helpen met hun problemen. Zo bekijk ik dagelijks alle nieuwe topics om te kijken of ik kan helpen, en zo ja, dan reageer ik uiteraard op dat topic.

Krikke1992

Dus het sociale contact, de gangs en het hele forumgebeuren op zich trekken me enorm aan.

TekaLoca

Zo, dat is me eens een antwoord. We komen dadelijk nog wel terug op enkele zaken die je opnoemde.

Volgens je profiel is je favoriete GTA Vice City.. Waarom Vice City?

Krikke1992

Omdat ik gek ben van de jaren 80, de muziek, de sfeer, Miami, ... het was ook mijn allereerste GTA en meteen mijn meest favoriete game ooit. Ik heb het wel 10 keer uitgespeeld, als het niet meer is. Ik speelde het ook enorm veel samen met m'n beste vriend. Soms quote hij in een dronken bui alle zinnetjes uit de missies van Umberto Robina. Als ik aan Vice City denk, denk ik gewoon aan een hoop lol.

_Night-Men_

Aha, ik blijf het mooi vinden dat er toch nog een flinke aanhang is voor Vice City t.o.v. San Andreas. Al druk met V bezig geweest?

Krikke1992

Ja hoor, sinds 17 september 2013! Ik heb zo snel als ik kon uitgespeeld, en heb ook non stop online gegamed, tot mijn Xbox Live verliep op 10 januari (mijn verjaardag nota bene). Sinds vorige week heb ik terig Xbox Live, maar iets minder gefreaked als enkels maanden geleden. Toen speelde ik vaak tot 3 uur 's nachts...

_Night-Men_

Dat is niet mals. Wie van de drie is jouw favoriete personage?

Krikke1992

Michael, al vanaf het begin. Ik vind het gewoon een coole gast. Stijlvol en gevaarlijk. Hoewel ik de fratsen van Trevor ook enorm kan smaken.

_Night-Men_

Is Michael ook gelijk je all-time favorite? Of staat Tommy toch nog weer boven Michael?

Krikke1992

Nee, Tommy blijft wel de baas. Ooit wil ik me in hem verkleden met carnaval, maar vindt maar eens een M16 of 3 Mario's...

Johnny vind ik ook wel enorm cool

maar ja, zo zie ik er in het dagelijkse leven soms uit, dus dat zou niet echt verkleden zijn : D

_Night-Men_

Haha : P Speel je je games het liefst op de Xbox, of ben je iemand die noodgedwongen ooit een console heeft gekocht om toch maar die game te nemen die je anders 2 jaar later pas op PC zou kunnen kopen?

Krikke1992

Eigenlijk was ik een playstation 2-man. Daarop heb ik alle GTA's, buiten GTA III, die heb ik enkel op IOS, maar ik ben er nog steeds naar opzoek. Sinds anderhalf jaar heb ik een Xbox 360, gekregen van een goede vriend van mij. Hij beweerde dat ie stuk was, en had een nieuwe gekocht, en ik zei met m'n grote mond dat ik hem kon maken. Hij geloofde het niet en zei "als je hem kan maken, mag je hem houden". Het is me wonder boven wonder gelukt, dus nu heb ik n 360... Meteen GTA IV en EFLC aangeschaft, want ik had sinds GTA VCS geen nieuwe GTA meer gehad! Wat een zalig gevoel... En nu houd ik m'n 360 tot hij de volgende GTA niet kan draaien, eerder niet.

Maar dan denk ik wel dat ik terug op Playstation ga overstappen, aangezien al m'n vrienden op Playstation gamen.

TekaLoca

Ik denk dat we genoeg info hebben over je GTA-leventje. Zijn er nog games die speelt buiten GTA?

Krikke1992

Ja, Left 4 Dead en af en toe koop ik eens een Fifa, als ik 5 jaar achterloop. Verder ben ik ook een enorme fan van Zelda, zeker de originele Ocarine of Time op de Nintendo 64, hemels. Need For Speed was vroeger op de Playstation 2 ook altijd een van m'n favorieten, zeker Underground 1 en 2. Maar sinds ik in het 'Xbox 360 tijdperk' zit, ben ik niet meer zo'n gevarieerde gamer meer. Ik ben vooral een GTA en Zelda fan, maar heb geen Nintendo Wii, helaas. Maar je kan niet alles hebben natuurlijk. ; )

TekaLoca

Staan er nog games op je wenslijstje dit jaar?

Krikke1992

Ja, misschien koop ik Fifa nog. En RDR moet ik nu toch echt wel eens kopen!

_Night-Men_

Teka, komt u binnen

Wat moeten we met deze jongen?

TekaLoca

Ik wou net van onderwerp veranderen, maar nu sta ik toch weer versteld. Hoe kan het dat je RDR nog niet hebt gespeeld?

Stenigen, Henk.

_Night-Men_

Ik zeg: vierendelen

Krikke1992

Gewoon omdat ik niet zo'n hardcore gamer ben en me vooral bezig houd me GTA. Verder zit ik niet zo overdreven veel te kassen, ik steek heel veel tijd in gitaar spelen en uitgaan. Maar aan jullie reacties te zien moet ik me gaan haasten, of Sans Scrupules is met één man minder binnenkort!

_Night-Men_

Goedzo, dit belooft veel goeds

'Gitaar spelen'. Even snel een vraagje tussendoor: hoe lang speel je al?

Krikke1992

Zo'n 7 à 8 jaar, denk ik, moet zoiets zijn... Ik weet dat de zon scheen toen ik m'n gitaar aannam van 'n Mexicaan die claimde dat hij voor UPS werkte. Maar ach, ik had m'n gitaar, dus het maakte me niets uit.

_Night-Men_

Haha. Op naar de gangs en corporations. Bij welke gangs heb je allemaal gezeten?

Krikke1992

Enkel Sans Scrupules, weet je best : P

_Night-Men_

Ghehehe

Achja, ik weet niet welk account je oude was, hè ; )

Krikke1992

Het is wel de enige gang waar ik ooit m'n lidmaatschap bij indiende, dus het was liefde op het eerste zicht, langs beide kanten blijkbaar ; )

TekaLoca

Dat is bijna 3 maanden geleden. Heb je 't er nog steeds naar je zin bij SaScru?

Krikke1992

Zeer zeker, ik voel me steeds meer en meer thuis. Iedereen is zeer leuk, en het werken aan La Gazette Noire vind ik zeer fijn, zoals je misschien kon afleiden uit de laatste editie.

Het vertrek van Teka en Asphy vond ik wel jammer, maar de gaten die zij achterlieten werden opgevuld door twee andere leuke leden. En wie weet is dit geen definitief afscheid, wie weet?

_Night-Men_

Cabyon, GekkieJ en Boertijger zijn inderdaad toffe gozers, maar over het verliezen van mijn oude matties kom ik nooit weer heen. Maargoed, dit is interviews! Als Sans Scrupules er niet was geweest, was je dan ooit de gangscene binnengedruppeld, en zo ja, bij welke gang/corporation?

Krikke1992

Da's een goeie vraag. Waarschijnlijk was ik dan wel ergens terecht gekomen, ik denk bij Beat Down of TLSC, ik weet het niet. Wat ik zeker wist was dat ik niet bij The Underground of The Covesight Community wou. Niet omdat het geen leuke gangs zijn - integendeel - ik wou gewoon ergens mijn eigen ding kunnen doen, om zo het niveau van de gang omhoog te krijgen, en samen met m'n gangleden corporation worden, of andere dingen bereiken. Ik wou niet bij een kant-en-klare-winnaarsgang. da's net zoals niets van voetbal kennen maar automatisch toch voor Anderlecht supporteren omdat zij al 30 x kampioen speelden. Ik wil zelf deel uitmaken van de overwinningen, als die er komen. Maar ik heb nooit echt nagedacht aan andere gangs, omdat Sans Scrupules me meteen in het oog sprong

Voor ik Anderlecht supporters boos maak: ik heb het hier over successupporters, niet over de Anderlecht supporter in het algemeen ; )

Maar het is zo dat ik me gevoeld zou hebben als ik TU of TCC contacteerde, omdat ik helemaal niet bekend was in de wereld van g&c

TekaLoca

Ik snap je bedoeling ervan en ik vind het wel top. De meesten zouden afgaan op de grote groepen, in dit geval dus de corporations.

Zag je niks in De Bananenbende? Daar was nog werk aan, he.. : P

Krikke1992

Ja dat zou het zeker kunnen geweest zijn moest Sans Scrupules niet bestaan hebben, ik heb werkelijk geen idee. Aangezien dat Sans Scrupules mij al meteen opviel eerder, en nadat ik me er wat in verdiepte, meteen verkocht was, had ik me niet zo verdiept in de 'ideologieën' van andere gangs. Ondertussen weet ik natuurlijk wel hoe andere gangs zijn / waren, maar ik heb nog geen seconde spijt van m'n keuze.

TekaLoca

Heb je de ambitie om ooit zelf een gang op te richten, of is dat helemaal niet aan de orde?

Krikke1992

Daar ben ik nog niet aan toe. Ik zit lekker op m'n plaats en zie me er voorlopig niet weggaan. Ik ben er me ook van bewust dat als ik een gang zou oprichten, nu althans, ik na een week gangloos ben. Als mijn gang zelf al van de status 'gang in oprichting' vanaf zou geraken.. : P

Bovendien ben ik nog niet zo lang actief, dus niemand heeft behoefte aan een gang met mij als leider. En daarbij, ik ben wel de Generaal he ; )

TekaLoca

Hmhm, dat is duidelijk : P.

Je had het toenstraks over voetbal. Ik kan uit je profiel wel afleiden dat dat je favoriete sport is zeker?

Krikke1992

Absoluut!

*eet en plaspauze, door TekaLoca's uitbundige eetgedrag ruim 80 minuten*

*TekaLoca: familiebijeenkomst !*

TekaLoca

Heb je ook een all-round favoriete ploeg?

Krikke1992

Tgo vroeger Manchester United, nu nog wel hoor, maar met alle Belgen in de Primier League is het moeilijk om partij te kiezen, ik volg alle ploegen nu een beetje in Engeland. Dat is in mijn ogen de hardste en mooiste competitie van Europa

TekaLoca

Het gaat niet zo goed met Manchester United dit seizoen, zie je ze er nog bovenop komen?

Krikke1992

Nee, ik denk een beetje dat het kalf verdronken is. Ik zet al m'n paarden op Manchester City. Kompany verdient het om die titel te pakken, man wat een verdediger!

TekaLoca

Wie wint volgens jou dit jaar de Champions League? En zie je Manchester United de situatie nog rechttrekken tegen Olympiakos?

Krikke1992

Atletico Madrid en PSG zijn heel sterk dit jaar. Hen zie ik wel stunten. Of dat hoop ik toch. Dit zijn twee ploegen die de laatste jaren een enorme opmars gemaakt hebben, en ik vind dat dat beloond mag worden. Manchester zie ik nog wel verlengingen uit de brand slepen. 2-0 is niet hopeloos. Zou goed zijn, een beetje spanning!

Ik wil nog eens penalty's zien!

TekaLoca

Vind ik ook altijd fijn, behalve met Anderlecht. Je favoriete ploeg in België is volgens je profiel Lierse. Van waar komt de liefde voor die ploeg?

Lierse%20SK.png

Krikke1992

Ik woon op letterlijk een kleine kilometer - in vogelvlucht - van het stadion af, en toen ik oud genoeg was om te beseffen wat voetbal is, toen speelde Lierse net kampioene ('96-'97) en twee jaar later pakten ze de Beker van België. Destijds had ik een topclub achter de hoek, letterlijk. Op m'n 10e kocht ik m'n eerste abonnement, en ik ga nog steeds naar elke thuismatch kijken, als ik kan.

TekaLoca

Een echte supporter dus : D. Je had het net nog over Kompany. Denk je dat België gaat schitteren op het WK?

Krikke1992

Ik hoop het, maar we mogen niet te hard van stapel lopen. België heeft absoluut een topploeg momenteel, en de eerste ronde overleven is een must. Maar daarna kan het wel eens gedaan zijn. dan komen ze uit bij de beste 16 van de wereld en bestaan er geen slechte ploegen meer. Simpele tegenstanders zijn er niet dan. Bovendien vind ik dat België betere oefenwedstrijden moet spelen, de resultaten stellen teleur na zo'n sterke kwalificatiecampagne. Maar ze hebben nog tijd om alles in orde te brengen denk ik, dus ja... Als het meevalt zitten er mooie dingen aan te komen. België-Nederland zou een droomfinale zijn : D

_Night-Men_

Als Nederlander moet ik toegeven, dat wij nooit in die finale zullen geraken

TekaLoca

En voor onze Nederlandse lezers: denk je dat Nederland effectief die finale kan halen?

Krikke1992

Ik denk eerlijk gezegd niet dat een van beide de finale zal halen, maar zeg nooit nooit natuurlijk

_Night-Men_

Oké, genoeg over voetbal. Even terug op het verhaal van de gitaar. Ik zie je Skaip profielfoto hier staan, zit je bij een bandje?

Krikke1992

Jep : P

_Night-Men_

Rock, neem ik aan?

Krikke1992

Jep, hard rock, wat jaren '80. Beetje naar onze voorbeelden Mötley Crüe en Guns N' Roses. Harde gitaarsogs, met hier een daar een balad, maar bovenal zijn we zeer flamboyant. Het oog wil ook wat natuurlijk.

_Night-Men_

Haha, een mooi totaalplaatje dus. Schrijven jullie alles zelf, of doen jullie hier en daar ook wel een covertje?

Krikke1992

We schrijven alles zelf. Nu soms doen we voor de lol wel eens een covertje van Judas Priest of Steel Panther ofzo, gewoon als we er zin in hebben. Maar onze set bestaat voornamelijk enkel uit eigen nummers.

_Night-Men_

Aha, mooi. Willen jullie ook nog beroemd worden met jullie muziek, proberen om er geld mee te verdienen, of is het meer als hobby?

Krikke1992

Het is ondertussen een beetje een uit de hand gelopen hobby. Opzich zou het retevet zijn om daarmee beroemd te worden, amar we doen het nu ook niet slecht. In de zomer staan er buitenlandse optredens op het programma, daar kijk ik zeer hard naar uit !

Maar om beroemd te worden moet je enorm veel geluk hebben

_Night-Men_

Aha, dat ziet er veelbelovend uit!

_Night-Men_

Met het festivalseizoen alweer voor de deur, naar welke festivals kijk jij uit?

Krikke1992

Graspop; absoluut! En verder zijn de Lokerse Feesten ook leuk. Dit jaar wil ik ook Pinkpop doen, vanwege de Stones uiteraard. Maar Graspop is mijn favoriet : P

_Night-Men_

(die te laat was voor de kaartjes voor Pinkpop)

Dan zie ik je op Pinkpop ; )

Krikke1992

Misschien wel!

_Night-Men_

Waar kan ik je aan herkennen? : D

Krikke1992

Aan m'n awesome looks : P

_Night-Men_

Haha, mooi. Als ik denk dat ik je zie, roep ik wel even!

Krikke1992

Mooi zo

TekaLoca

Dan gaan we beginnen afronden.. Kris:

Wat is je favoriete kleur?

Krikke1992

Neem maar roze

_Night-Men_

: 7

Krikke1992

Ik haat het eigenlijk, maar dat staat mooi bij m'n ogen

Neen, mopje, eigenliijk zwart en rood : P

TekaLoca

Hmhm, je favoriete gerecht?

Krikke1992

Ik eet alles, werkelijk alles. Buiten dingen die je niet hoort te eten. Maar als ik moet kiezen, frieten, rode kool... zo veel.

TekaLoca

Je favoriete Superlid?

_Night-Men_

TekaLoca!

Krikke1992

Teka : P

_Night-Men_

Kut

Krikke1992

Nee kweet het niet jongens, ik kom met iedereen wel goed overeen op het forum ; )

TekaLoca

Nou : $ .. Als je mocht kiezen tussen Jessica Alba of Megan Fox, wie zou je kiezen?

Krikke1992

Megan Fox : P

TekaLoca

Magnifique!

Is er nog iets dat je kwijt wil aan onze lezers?

Krikke1992

Ja: bedankt om dit interview tot het einde te lezen! Haha : D

TekaLoca

Haha oke, dan wil ik jou hartelijk bedanken voor dit interview! : D

_Night-Men_

En ik ook!

Krikke1992

Graag gedaan!

8rfULBp.jpg

8 reacties


Recommended Comments

Deze interviews zijn zo lang geworden dat ik amper interesse heb gekregen om deze überhaupt te lezen. :(

Ik zie weinig verschil met mijn interview van in 2010.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...