Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581746

Editie 374 - Gang van Zaken


OWN

433 bezichtigingen

yZIEO5m.jpg

Deze rubriek is geschreven door NilsHolgersson, Basssss & Phoenyxar

Gangs, Activiteit & Flux

Aangezien we allemaal mensen zijn willen we altijd bepaalde dingen in een ranglijst inbrengen. En zoals met alles zijn er meerdere manieren om gangs te beoordelen. Geen enkele van die manieren is "de beste of juiste" manier. Iedereen heeft een ander concept van wat belangrijk is dus er is geen absolute manier om te oordelen, maar we kunnen wel proberen.

-Kwantitatief

Dit gebeurt veelal het vaakste. Gangs worden gerangschikt op basis van de getallen die ze kunnen presenteren. Zij het leden, posts, weergavenn leeftijd of een combinatie van de voorgaande. Het heeft zijn nadelen, want het zijn getallen en die zijn in de meeste gevallen makkelijk te beïnvloeden. Maar het is wel makkelijk, aangezien de cijfers niet kunnen liegen. Het zijn dan ook de makkelijkste dingen om na te gaan, zeker in het geval van vroegere gangs, waarvan het lastig te bepalen valt wat ze hebben gedaan.

-Kwalitatief

Een grote tegenhanger naar de cijfers is de waarde die je aan de cijfers kunt hangen. De bijdrages naar het forum van alles dat de gang creëert. Projecten, blogartikels en algemene attitude kunnen we onder deze noemer zien. Het toont een zeer volledig beeld van de gang als entiteit. Jammer genoeg is het enkel iets dat valt toe te passen op nog bestaande (of zeer gekende) gangs, waardoor enkel de nog bestaande gangs echt mee kunnen doen op dit vlak.

-Erfenis

Een concept dat vaak wordt overkeken, maar dat zeker de belangrijke van de irrelevante gangs scheidt. Het gaat hier over de dingen die een gang achterlaat voor volgende gangs of zelfs generaties aan forumleden. Allesbehalve elke gang heeft een erfenis voor het forum en daarom is het dan ook de geschikte maatstaf voor gangs, alleen is het allemaal nogal afhankelijk van het individu of een bepaalde bijdrage het vermelden waard is.

Nu, met het definiëren van deze termen kunnen we in de komende edities wat concepten en verschijnselen omtrent "activiteit" bespreken. Na vele jaren hebben we dan ook veel verschillende maar ook dezelfde gebeurtenissen gezien en deze gaan we deels proberen verklaren. Tot een volgende!


Updates from the Scene

[table=border]avatar_zps9b2a6afd.png|Het diaspora van Beat Down is volledig. Na de vernietiging van de verenigende heilige plaats "De Lounge" zijn de aanhangers uitgezwermd naar nabijgelegen gangs. Ondermeer De Wilde Ganzen en Sans Scrupules zagen een stijging in het bevolkingsaantal.

2w3ul2s.jpg|Bij Club Tropicano zijn de eerste symptomen te zien van een imploderende populaire gang! Een groot deel van het ledendeel is vertrokken.

Phoenix1.jpg|The Underground heeft zichzelf uitgeroepen als Beste Gang. Weeral.[/table]

Met de recente bewegingen binnen Gangs & Corporations leek dit ons wel eens verstandig om even duidelijk te maken!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...