Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581746

Editie 374 - Game On!


OWN

488 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Crazy-Ghost!

Welkom bij weer een nieuwe Game On! Natuurlijk is er weer nieuws dus laten we snel beginnen

Rollercoaster Tycoon 4

Vorige week meldde ik jullie al dat er een nieuwe Rollercoaster Tycoon zou uitkomen, ondertussen is er al meer bekend. Het gaat namelijk om een mobiele versie van Rollercoaster Tycoon. Het wordt een gratis te downloaden app. De bedoeling is dat je in het spel geld moet betalen om nieuwe attracties vrij te spelen. Dit zal voor vele fans een grote teleurstelling te zijn. Wel zegt Atari dat er hoogstwaarschijnlijk ook nog een PC-versie van komt. Wat vinden jullie van dit nieuws en gaan jullie het spelen?

Titanfall

Zoals sommige van jullie misschien wel weten komt deze week Titanfall uit. Het wordt uitgegeven door het wereldberoemde bedrijf Electronic Arts die onder andere bekend zijn van series als FIFA en Battlefield. Titanfall is een spel wat zich afspeelt in de toekomst waar de mensheid onderling probeert de macht te pakken. Het spel speelt zich vooral in de toekomst af waarin je tegen en/of met elkaar moet spelen. Hoe jij van dit soort spellen en heb je dit al een pre-order geplaatst?

Assassins Creed Unity

Ondertussen heeft Ubisoft ook al informatie gegeven over het nieuwe deel in de serie die Assasins Creed Unity gaat geven. Voor de mensen die nog geen next-gen console hebben en niet graag op de PC gamen heb ik slecht nieuws. Dit deel komt namelijk alleen uit XBox One, PS4 en PC. Uit de nieuwe trailer blijkt dat dit deel zich afspeelt in Parijs rond de Frans Revolutie. Ze gaan dus met dit nieuwe deel weer helemaal een andere kant op. Hoe lijkt jou deze game en ben je van plan hem te halen?

Overig nieuws:

  • Ondertussen is ook Far Cry 4 aangekondigd dit deel speelt zich af rond het Himalaya gebergte.
  • De Xbox One komt in september naar Nederland!

5 reacties


Recommended Comments

Ik hoop zeker dat RCT4 op de pc komt. Jongens... Dat werkt toch veel beter dan op zo'n klein k*t (ja door de * weet je niet wat er staat) scherm.

Ik hoop het ook, ik heb RTC3 helemaal platgegamed op mn pctje (speel et nogsteeds XD)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...