Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581746

Editie 374 - Up to Date


OWN

463 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Rutger. wint de Slogan Contest

Ik had het vorige week al gemeld: donderdag was de grote dag. Niet alleen vanwege de gebeurtenis die wordt besproken in het bericht hieronder, maar natuurlijk ook dankzij (of misschien wel juist door :engel:) de bekendmaking van de uitslag van de Slogan Contest. Geheel tegen zijn eigen verwachting in wist @Rutger. de grote finale te winnen. De mol De mysterieuze derde overgebleven deelnemer (@3L1077) wist de tweede plaats te pakken, voor @Sir_Ballas. Heren, gefeliciteerd! En @Nyltje bedankt voor het organiseren van deze originele contest!

truedec_zpsdf80623f.png

@RMJ postte deze en elf andere creaties net op tijd voor deze OWN.

Weer een nieuw Superlid!

Donderdag was de grote dag. @Narukami, ook wel bekend als Cuban Gangster en Haruhi_Suzumiya, kreeg een Superlid-jas aangereikt door de forumcrew. Narukami vond zijn promotie een goede reden om best een beetje blij te zijn. Wij als OWN willen zelfs een stapje verder gaan door te vinden dat je meer dan een beetje blij mag zijn. Gefeliciteerd met je promotie en geniet van je nieuwe functies! :bier:

Wonka zoekt jouw hulp

De ene contest is nog niet afgelopen of de volgende staat alweer voor de deur: fantastisch! Ditmaal organiseren @xCrazyShotgun en @Crazy-Ghost een contest. In Sjakie en de Chocoladefabriek moeten de deelnemers opdrachten uitvoeren. Na elke opdracht valt er iemand af en wie aan het eind de finaleronde wint, 'wint' de chocoladefabriek. Klinkt simpel, maar voor enkele potentiële deelnemers was het even goed lezen geblazen. Waar zijn de muntjes voor? Waarom zijn ze zo belangrijk in de finale? Volg de contest hier en je komt er vanzelf achter!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...