Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581772

Editie 375 - Gang van Zaken


OWN

388 bezichtigingen

yZIEO5m.jpg

Deze rubriek is geschreven door NilsHolgersson, Basssss & Phoenyxar

All of the Flux

De laatste weken/maanden hebben we vele kleine gangs kunnen verwelkomen en vervolgens zien vertrekken. Dit is iets dat we al vaker hebben besproken, maar deze gangs brengen een bepaald effect met zich mee waar me nooit bij hebben stilgestaan.

In het algemeen brengt een nieuwe gang "meer" activiteit naar Gangs & Corportations. De gang brengt meer of nieuwe leden naar G&C en het zorgt in het algemeen voor meer activiteit. De kleine populaire gangs doen dit echter niet. Zij zorgen voor een principe/effect dat we hier "Flux" zullen noemen. Deze gangs bestaan doorgaans uit veel leden die makkelijk van gang naar gang springen. Deze gangs brengen dus geen extra activiteit naar G&C, ze verplaatsen het enkel. Alle activiteit focust zich op een enkel topic/gang en het verdwijnt tijdelijk bij de andere gangs.

Nu, het is eigen aan deze populaire gangs dat ze het niet te lang uithouden en de activiteit loopt daarmee gelijk. Na een kleine week is de activiteit dus ook teruggekeerd naar hun originele locatie (en stort de populaire gang doorgaans in om vervolgens te worden vervangen door een nieuwe)

Deze flux zorgt dus voor schijnactiviteit binnen G&C. Op zich is daar natuurlijk niets verkeerd mee, maar het is goed om het principe te kennen.


Updates from the Scene

[table=border]2w3ul2s.jpg|In tegenstelling tot de algemene verwachten leeft Club Tropicano nog altijd, eventjes een applaus!

dcrot2.jpg|De Wilde Ganzen Gang Talk bereikte deze week de 250.000 weergaven! De Ganzen reageerden echter zeer koeltjes: "..."

photo-thumb-106196.png?_r=1395686301|TekaLoca is terug van nooit weggeweest en verveeld zich, is er misschien een gang die hem wilt opvangen? Nee? Niemand...?[/table]

Met de recente bewegingen binnen Gangs & Corporations leek dit ons wel eens verstandig om even duidelijk te maken!

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...