Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581771

Editie 375 - Prikbord


OWN

572 bezichtigingen

ETP2ARF.png

Deze rubriek is geschreven door @Krikke1992!

Welkom allemaal! Zoals je misschien al gemerkt hebt, ben ik nieuw bij OWN. Vanaf deze week neem ik om de twee weken deze rubriek onder mijn hoede. De andere week gaat Nyltje Prikbord voor zijn rekening nemen. Veel leesplezier!

Uit de statusupdates

'Ga een nieuwe selfie maken....deze keer met bandana om icon_mrgreen.gif'

KaiSkillzz

Axl Rose maakt zich klaar voor zijn grote comeback.

'En toen zei de dokter.. You shot me right in the face with a shotgun. Waarop ik dacht: WTF?'

Votair

We hebben de proef op de som genomen, maar onze dokter zei niets meer...

'Phoenomena... Ik zou er een slogan voor moeten verzinnen! :o'

Phoenyxar

Waar vriend en vijand vergaat, maar Phoenyxar nog steeds overeind staat.

Quotes van de week

Citaten vullen geen gaten... Maar wel het prikbord.

ok

ik ga mn poes scheren

ik raad je echt aan om eens stoned gebruik te maken van het openbaar vervoer

geen taxi

Je kan op mijn ding ook heerlijk zuigen of likken, en na verloop van tijd krijg je en heerlijke frisse smaak in je mond. Pm mij als je meer denkt te (willen) weten

clown.gif

Forumcelebrities

Mh8chBh.jpg

@Recruut laat in het diepste van zijn hart zien.

In dit zeer aangrijpende topic doet hij zijn relaas van de laatste jaren uit de doeken. Vanwege de hele OWN-redactie wensen we je het allerbest toe, Niels.

mIPFzji.png

@Asphyxiated zit na een maandje ganghoppen (tijdelijk?) zonder gang. Wie verschaft hem deze keer onderdak?

GKXAQk3.png

Naast mezelf, treedt ook @Nyltje toe tot het Oceans Weekly News-Team.

Sjakie en de Chocoladefabriek

De eerste ronde van de wedstrijd 'Sjakie en de Chocoladefabriek', waarin 11 personen meestrijden om Mathijs Wonkas fabriek over te nemen, is afgelopen. @Mocrotunus is als eerste deelnemer afgevallen. Verder heeft iedereen de eerste ronde overleeft, maar niet zonder slag of stoot. @Krikke1992 en @Recruut hebben respectievelijk @SpacyColours en @Dipsie8 opgelicht, waardoor zij elk aan hun oplichter 5 muntjes moesten betalen. Dankzij deze actie hebben beide oplichters ondertussen de meeste muntjes verzameld.

De tweede ronde is reeds van start gegaan en de strijd woelt volop !

Volg het op de voet in het Sjakie en de Chocoladefabrietopic.

Gouden raad van Krikke1992

Je kent het wel: je leent je pen uit aan een klasgenoot, de postbode, eender wie, en wat blijkt? Elke keer zijn ze met je pen weg. Elke keer!

Maarrr... daar heb ik de oplossing op gevonden! Het is heel simpel: je moet gewoon het kapje dat over je pen zit, bijhouden als je ze uitleent. Niemand houd een pen zonder stopje bij. Je zal zien, de kans dat je je balpen terugziet is opmerkelijk vergroot!

Humorhoekje

Een blinde man gaat per ongeluk een vrouwenbar binnen. Hij vindt zijn weg tot de toog, zet zich neer op een kruk en besteld een biertje. Nadat hij er zo een tijdje heeft gezeten, roept hij naar de persoon achter de toog: "Zal ik een een goede domme blodjesmop vertellen?". in een klap wordt de bar muisstil.

Een diepe, vrouwelijke stem spreekt de man aan: "Meneer, voordat u die mop vertelt, moet u vijf dingen weten:

De persoon achter de tap is een blonde vrouw. Ten tweede is de buitenwipper ook een blonde vrouw. drie: ik ben een blonde vrouw van bijna twee meter groot en weeg 100 kilo. bovendien heb ik een zwarte band in karate. Vier: naast me zit een blonde vrouw die wereldkampioene is in gewichtheffen voor vrouwen. en ten vijfde: de vrouw die langs de andere kant naast jou zit is eveneens blond, en professioneel worstelaarster. Ik raad je aan er eens goed over na te denken, meneer. Wil je die mop nog altijd vertellen?"

De blinde man denkt enkele seconden na en schud zijn hoofd en zegt: "Nee... nee bedankt, niet als ik ze vijf keer moet gaan uitleggen."

GTA Channel

Deze week een filmpje van GTA V. Deze reeks filmpjes, genaamd 'Mythbusters', hoeft geen uitleg. Deze reeks is een van mijn persoonlijke favorieten. De filmpjes worden gemaakt door Hazardous en Kwebbelkop. Zij zijn ondertussen al aan hun zesentwintigste aflevering gekomen! Hieronder vind je de eerste aflevering van de reeks. Veel kijkplezier, en bekijk zeker ook de andere afleveringen.

Het laatste woord

Als laatste willen we nog even vermelden dat hilarische statusupdates, abnormaal grappige quotes of andere leuke dingen waarvan je denkt: "Hé, dat past hier wel op z'n plaats!", altijd in pb gemeld mogen worden aan @Krikke1992 of @Nyltje. Tot volgende week!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...