Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581772

Editie 375 - Interviews


OWN

480 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @TekaLoca en @_Night-Men_!

Een trieste week op de redactie: ook hoofdredacteur @Bassieboy35 verlaat het schip. Een prachtig moment, om met hem nog eens rustig de jaren door te nemen! TekaLoca & _Night-Men_ Inc. schuift bij hem aan.


Bassieboy35Avatar.jpeg

TekaLoca

Bas! Welkom bij jouw OWN Interview!

Bassieboy35

Dankjewel!

_Night-Men_

Hoeveelste is het?

Bassieboy35

De derde volgens mij.

_Night-Men_

Drie keer is scheepsrecht. Wanneer en waarom registreerde jij je op GTAForum.nl?

Bassieboy35

30 April 2010, die datum kan ik me altijd nog goed herinneren. Toen had ik een vraag over een GTA IV Car mod pack, die had een crash veroorzaakt.

TekaLoca

Is dat dan ook effectief opgelost? : D

Bassieboy35

Ja, de oplossing was vrij simpel. Gewoon de bestanden terugzetten, maar die had ik wel van iemand anders nodig. Toen had ik nog geen backup gemaakt.

TekaLoca

Achja, soms liggen die dingen ook gewoon voor de hand, maar je moet 't weten..

Je profiel zegt me dat GTA V je favoriete GTA is. Iets zegt me dat je GTA IV toch ook echt wel tof vond? Vind je GTA V echt zo goed?

Bassieboy35

Moet eerlijk bekennen dat ik me dat niet echt kan herinneren dat ik het er neer heb gezet. Elke keer als ik GTA V speel weet ik nog steeds niet wat ik er van moet vinden. Een ding weet ik wel zeker is dat GTA IV op nummer 1 of 2 staat.

TekaLoca

Een beetje meegegaan in de hype rondom GTA V, waarschijnlijk? : )

Bassieboy35

Oh dat weet ik niet. Ene kant is het een toffe game, maar andere kant verveel ik me ook al gauw als ik het eenmaal speel. Weet niet precies waar het aan ligt.

TekaLoca

Geen wow-gevoel? Heb ik wel vaker gehoord.. : P

Waarom vind jij GTA IV dan de beste GTA?

Bassieboy35

Het wow effect had ik wel de eerste dagen, alleen de pret was gauw bederft met problemen bij GTA: Online. Dat speelt toch een beetje in het achterhoofd. Ik speel games ook vaak voor de multiplayer en dan is dat toch wel een tegenvaller. GTA IV was voor mij zo goed omdat het verrhaal en de setting zo sterk was. Russen heb ik altijd wel van die krijgerachtige mensen gevonden en dat gevoel wist Niko goed uit te beelden. Het was toen een spel met een super goede graphics voor die tijd, toen had ik pas het gevoel van: 'Wow, is het zo echt?!'. Dat effect valt nu vrij lastig te overtreffen. Voor de rest was de stad niet te groot, maar kende veel leuke plekken. De auto's waren tof en de Simple Native Trainer was de kers op de taart.

_Night-Men_

Jij bent niet echt een van de klassiekers?

Bassieboy35

Oh dat wel, sterker nog Vice City staat hoog in mijn lijstje en Vice City Stories ook. Veel mensen zullen het wel met mij oneens zijn, maar San Andreas vond ik persoonlijk wat minder.

_Night-Men_

Ik ben het helemaal met je eens ; )

Over op iets anders dan GTA! Wat houdt jou op GTAForum?

Bassieboy35

Sowieso mijn rang, als moderator moet je regelmatig op het forum verschijnen. Niet dat ik het met tegenzin doe, integendeel. OWN Ook, maar vanaf nu dus niet meer. OWN heeft de laatste tijd ook boven mijn rang gestaan, niet dat ik daar alleen maar mee bezig was, maar het bepaalde toch mijn plek op het forum. Ik ben van plan om nu wat meer rust te nemen en wat meer moeite ga nemen om te posten, sowieso op het gebied van GTA Online fora kan ik wat actiever worden. Contests houden mij ook bezig en natuurlijk ook de leuke mensen. : )

_Night-Men_

En niet te vergeten: de examens staan zeker voor de deur?

Bassieboy35

Jup, dat is ook een van de redenen waarom ik weg ga bij OWN.

TekaLoca

Ik wil hier toch wel eventjes tussenkomen, want ik word hier zo emotioneel van, dat ik dit even kwijt moet: Bedankt voor je inzet bij OWN, Bas!

_Night-Men_

Inderdaad, bedankt Bas!

Bassieboy35

Geen dank, ik heb die 2? 2,5? jaar met plezier geschreven. Natuurlijk ben ik vooral ook de gehele redactie dankbaar dat ze toch maar elke week schrijven!

TekaLoca

Zo, dat is er uit. Henk, gaat u maar verder.

_Night-Men_

*heeft tissues gehaald*

Zo, ik ben weer droog. Waarom besloot je om bij OWN aan de slag te gaan, en later zelfs als hoofdredacteur?

Bassieboy35

Dat was nog in mijn verre forumverleden, het leek me echt zo vet om voor OWN te schrijven. Inmiddels is dat nu wel een beetje anders omdat je niet meer gewend bent. Ik twijfelde geen moment om hoofdredacteur te worden, dat was toen nog het enige forumkrantje en om daar tot de hoofdredactie toe te treden was een hele eer. Nu ging het wat moeilijker om het door te geven. : P

_Night-Men_

Haha : P Mis je MAF?

Bassieboy35

Lastige vraag. Voor mij viel het een beetje raar, toen ik net in de hoofdredactie zat kwam MAF terug. Dat is toch wel een beetje een rare gedachte, opeens is er dan een krantje met dezelfde opbouw. Als ik MAF echt mis weet ik niet, ik las het ene kant wel maar als OWN weg zou gaan had ik dat erger gevonden. Laat ik het daar op houden.

TekaLoca

Ben je nu blij dat MAF weer weg is? Of laat het je helemaal koud?

Bassieboy35

Beetje neutraal, ben er niet blij om, maar ook niet rauwig om.

TekaLoca

Hmhm, ligt OWN nog steeds in goede handen nu, denk je? : D

Bassieboy35

Daar ga ik wel vanuit, ik heb vertrouwen in 3L1077 en Phoenyxar.

TekaLoca

Mooie woorden!

We hadden het reeds over wat je op het forum hield, hoop je nog hogerop te komen dan waar je nu al bent (GM+)?

Bassieboy35

Mijn echte doelstellingen ben ik al voor bij, dat was Superlid worden en een award binnenslepen. Die award heeft even geduurd, maar ik ben er trots op. Al is die award ook niet helemaal vergelijkbaar met Beste Lid of Beste Superlid. Maar goed dat ik hier ooit moderator zou worden had ik nooit kunnen bedenken, moderator zijn geeft voldoening. Global Moderator worden zou natuurlijk heel mooi zijn, de kans dat ik dat nog word is klein en dat begrijp ik ook volkomen.

En ja, zoals ik al zei had ik al nooit gedacht dat ik Megalid zou worden. Dus ik mag zeker niet klagen : )

TekaLoca

Stel dat je nooit je promotie naar Superlid had gekregen, denk je dat je nog steeds even actief zou geweest zijn op dit moment?

Bassieboy35

Oh zeker wel, alleen dan had ik alleen een wat andere kijk op het forum gehad.

TekaLoca

Vind je het forum niet een beetje saai nu het een beetje net als "je werk" is geworden?

Bassieboy35

Als het mijn werk geworden zou zijn had ik dat niet zoveel uitgemaakt, werken vind ik altijd leuk. Ben geen stilzitter. Maar saai is het sowieso niet, elke keer zit er forumdag er anders uit, dat maakt het juist wel weer leuk.

_Night-Men_

Hoeveel uren per dag breng je door op het forum?

Bassieboy35

Dat valt moeilijk te schatten, ik zit vaak op het forum via mijn iPhone. (Ja, ik ben een van de weinigen die er fatsoenlijk op kan 'forummen' ^^), maar dan kijk je al gauw even en dat gaat de hele dag een beetje door. Ik denk toch wel zo'n 4 uur per dag.

_Night-Men_

Zo, dat vind ik nog best lang. Wat doe je nog naast het forummen?

Bassieboy35

Momenteel luister ik bijna non-stop radio. Mijn leven ziet er nu niet zo spectaculair uit. Elke week ga ik naar school, maak een 8-urige dienst in het weekend, zorg dat de OWN er staat, radio luisteren en forummen.

Dat zijn een beetje de hoofdactiviteiten.

_Night-Men_

Klinkt goed. Als ik zeg Narcotic, dan zeg jij?

Bassieboy35

Liquido!

_Night-Men_

Haha. Waarom spreekt het nummer je zo aan?

Bassieboy35

Toevallig kwam het net ter sprake op de Minecraft server en had 'm een tijdje terug in 'Rate het nummer boven je!' gezet. Het nummer vind ik wel goed, het heeft zo'n lekker intro. Het is niet zo dat het mijn favoriete nummer is ofzo, haha.

_Night-Men_

Wat is dan wel je favoriete nummer?

Bassieboy35

Een favoriete nummer kan bij mij heel erg veranderen, ik vind zoveel mooi. Ordinary World, Forever Young, Come Back and Stay, Time Stood Still, noem maar op. Als je echt een nummer wil hebben die wel verklaarbaar zou zijn is het wel Novembair Rain van Guns 'N Roses, wat een mooi speelwerk die 9 minuten! _O_

Mijn muzieksmaak is gewoon heel breed, ik luister veel Radio Veronica, als het een beetje mee zit 10 uur per dag (nu staat die ook op). Die zender past helemaal bij mij qua muzieksmaak en DJ's etc.

TekaLoca

Jij vindt Phil Collins ook wel een baas, hé?

Bassieboy35

Dat klopt!

ap98071401036pc__oPt.jpg

TekaLoca

Welk nummer van hem vind je de beste?

Bassieboy35

In the air tonight, zonder twijfel. Drums heb ik toch wel een van de mooiste instrumenten gevonden en dat kan Phil Collins als een van de beste ter wereld. Met die drumsolo in het midden/eind maakt het nummer helemaal compleet.

_Night-Men_

Kan je zelf ook een beetje drummen?

Bassieboy35

Heb nooit een instrument echt bespeeld, ja marimba op school. Achteraf wel jammer, mijn oom is wel altijd drummer geweest en die kon het altijd wel goed.

Zit een hèèl klein beetje in de familie. : P

*_Night-Men_ liet op dat moment zijn partner in de steek, om privéredenen zei die, maar we weten allemaal dat hij TekaLoca wil terugpakken i.v.m. vorige week! *

TekaLoca

Overweeg je niet om er nu mee te beginnen dan? Of ergens in de nabije toekomst?

Bassieboy35

Lastig, als kind sta je er niet zo bij stil. Nu heb je wel iets meer moreel besef en speelt zoiets eerder. Ene kant zou ik wel willen, maar ik weet niet dat als dat gaat passen bij mijn levenstijl als ik dat goed verwoord. Je moet er tijd voor vrij maken, je moet het nog onder de knie krijgen en dan weet ik niet als dit het juiste moment ervoor is.

Daarnaast moet je ook nog rekening houden met geluidsoverlast.

TekaLoca

Klopt. Indien je het ooit in je hoofd krijgt om er voor te gaan, laat het ons dan weten hé : D

Bassieboy35

Ga ik doen!

TekaLoca

Je zit nu in je 5e jaar HAVO (als je profiel up-to-date is). Lukt het een beetje?

Bassieboy35

School heb ik nooit echt als moeilijk ervaren, ik ken wel mensen die echt met een gedachte zitten met 'dit ga ik nooit redden!'. Dat is mij nog nooit overkomen, bij lange na niet. Mijn gemiddeldes zijn altijd goed geweest, soms een enkel vak wat een beetje dat naar beneden haalt, maar dat mag de pret niet bederven. Ik ga ook een beetje raar de examens in, ik ga na 5 Havo naar het Vwo dus dan zit je met een hele andere instelling bij de examens. Wel riskant omdat je toch nog moet knallen omdat ik er nog niet ben. Ben erg benieuwd hoe zwaar de weg zal vallen als ik eenmaal wat verder ben.

TekaLoca

In welke sector wil je later werken?

Bassieboy35

Sectors kennen we van vmbo haha, maar nee ik wil de economische richting op. Accountancy wel te verstaan.

TekaLoca

Mijn excuses. Accountancy.. klinkt belangrijk. Jij wil zo'n kast van een villa met een Ferrari op de oprit, toch?

Bassieboy35

Er wordt altijd meteen over geld gesproken als het woord accountancy valt, haha. Dat is niet mijn instelling, het beroep lijkt mij wel bij mij te passen en natuurlijk ook leuk. Het is wel een zware weg en dat besef ik ook wel, maar het is moeilijk in te schatten wat je te wachten staat. Dat is wat minder.

TekaLoca

Maar als het lukt... Dan is het feest.

Bassieboy35

Dat zou wel heel mooi zijn, inderdaad.

TekaLoca

Bevalt het werk in je locale fastfoodtent een beetje? Het is wel wat anders dan accountancy, hé? : )

Bassieboy35

Anders is het zeker, het is echt super leuk werk om te doen. Veel mensen zijn alleen vaak er wat denigrerend over, dat is wel jammer.

TekaLoca

Je doet het in het weekend en in de vakantieperiodes zeker?

Bassieboy35

Momenteel eigenlijk alleen in het weekend, dat komt omdat ik nu wat beperkt ben qua tijden doordeweeks. Vroeger werkte ik ook regelmatig doordeweeks. Maar mijn laatste werkdagen breken ook aan voor de komende periode, ik zal nog een drietal keer moeten werken in april denk ik en daarna tot en met eind mei even geen werk. Daarna ben ik van plan om gewoon zoveel mogelijk te werken om de tijd nuttig te besteden.

TekaLoca

Misschien is het niet gepast om dit te vragen, maar ik doe het toch. Betaalt dat werk goed?

Bassieboy35

Ik verdien minimum loon, dat is niet echt veel. Het wordt zo'n 20 cent extra per uur door het vakantiegeld wat ik maandelijks ontvang. Als ik echt nodig zou hebben zou ik ergens anders gaan werken. Heb alleen al veel geld voor mijn leeftijd en het staat er nu meer voor de rente. Het is een beetje de overweging die je moet maken, als ik veel uren ga maken na de examens dan zal er toch wel een groot verschil in salaris zitten met een bijbaantje wat meer verdiend. Er staat wel tegenover dat Mc Donald's zo'n 16 uur per dag personeel nodig heeft dus dan is er ook veel werk.

TekaLoca

Als ik het goed begrijp doe je het meer om je dagen mee te vullen?

Bassieboy35

Klopt, uitbreiden van sociale contacten. Zelfontplooing en natuurlijk ook het plezier.

TekaLoca

Hmhm, inderdaad.

Heb je verder nog hobby's?

Bassieboy35

Gamen vind ik wel eens leuk, modelbouw en radio luisteren als ik dat een hobby mag noemen.

TekaLoca

Dat is bij jou toch wel een flinke hobby geworden, hé. : D

Om nog eventjes terug naar het forum te wijken: je hebt ook wel een groot verleden in de Gangs&Corps. Je was lid bij Algonquin Hustlers, Hustlers United (als ik me niet vergis), The Covesight Community, je had ook nog The Network, wat zag jij in de G&C toen je er voor het eerst binnenkwam?

Bassieboy35

Een gang joinen op het forum is toch meestal wel een van de eerste dingen die gedaan werd, nu inmmidels niet meer maar dat terzijde. Je kon zo wat contacten leggen, als je in een gang zit heb je toch het gevoel van een binding. Het was meer voor de fun.

TekaLoca

Hoe komt het dat je telkens bent weggegaan bij die gangs?

Bassieboy35

De redenen van mijn eerst gejoinde gangs zou ik zo 1, 2, 3 niet meer weten. Al met al ben ik erachter gekomen dat gangs gewoon niets voor mij zijn, ik wil niet zeggen dat moderators niet in gangs mogen komen, alleen als daar de grootste activiteit ligt is dat goed mis. De gangs liepen vaak op niets uit of ik kon me er geen houding geven, ik houd het liever bij de andere dingen van het forum.

TekaLoca

Wat ging er precies mis bij The Network, denk je?

Bassieboy35

Nou, laat ik eerst beginnen met dat de gang naar mijn mening wel degelijk goed was in het begin. Veel mensen hebben alleen de slechte periode onthouden. De gang was vanaf de eerste dag een sterke gang, we hadden leden met dezelfde lijn qua denkwijze etc. Het concept kon ook wel een kans op slagen hebben. Intern begonnen er alleen wat dingen te spelen die ervoor zorgden dat er iemand uit ging, zeg maar iemand van de founding fathers. Vaak zie je dan een domino-effect ontstaan en dat gebeurde helaas ook. De interesse nam bij iedereen een beetje toen af en toen is de gang in duigen gevallen. Wat veel verwijzingen naar Amerika in één bericht. : P

TekaLoca

Wat denk je van La Familia? Niet echt noemenswaardig gezien die zo'n korte tijd bestond, maar goed..

Een grote fout?

Bassieboy35

Het was een gang die snel in elkaar geflanst was. Achteraf jammer, maar andere kant ook een mooi moment om uit de gang-scène te trerden.

TekaLoca

Zien we je nog terug in de G&C of is het nu echt afgelopen?

Bassieboy35

Voor mij is het nu echt afgelopen.

TekaLoca

Dan is dat ook weer duidelijk : (

We gaan stilaan afsluiten, maar zoals gewoonlijk heb ik nog wat vraagjes voor je.

Wat is je favoriete kleur?

Bassieboy35

Marineblauw.

TekaLoca

Je favoriete gerecht?

Bassieboy35

Pizza denk ik toch wel.

TekaLoca

Je favoriete radiostation? (Jeetje..)

Bassieboy35

Even denken hoor.... Radio Veronica! : )

TekaLoca

Je favoriete vrouw?

Bassieboy35

Een favoriete vrouw heb ik niet.

* _Night-Men_ komt weer binnenwandelen *

_Night-Men_

Je favoriete DJ?

Bassieboy35

DJ is moeilijk... Er zijn zoveel goede, maar ik denk dan toch wel Rob van Someren waar ik vaak hard om kan lachen : P

Feitje: die is ook nog politieagent, haha.

TekaLoca

Wil je nog iets kwijt aan onze lezers?

Bassieboy35

Dit keer wel, ik hoop dat jullie nog net zoveel kunnen genieten of misschien zelfs nog meer met 3L1077 en Phoenyxar aan het roer! :tu:

TekaLoca

Haha. Dan wil ik jou om 2 redenen bedanken, Bas. Allereerst: voor dit interview, én voor je jarenlange inzet bij OWN!

_Night-Men_

En van mij uiteraard hetzelfde!

Bassieboy35

Geen dank, jullie ook bedankt!

Leopard_zpsd236b503.jpg

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...