Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580502

Editie 375 - Game On!


OWN

427 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Crazy-Ghost!

Welkom bij weer een nieuwe Game On! Deze week hebben we het onder andere over de release van een nieuwe game, een port naar de PS4 en over Twitch.

Release Elders Scrolls Online

Morgen komt er een nieuw deel van de serie 'Elders Scrolls'. Alhoewel het spel achter de naam Online staat is dit deel ook offline te spelen. Het is het eerste deel van de serie die ook online te spelen is. Voor de mensen die de serie niet kennen. Het speelt zich af in een Fantasie wereld. De spellen spelen zich af op een andere planeet met de naam 'Nirn'. Je bent hier een persoon die de wereld moet verkennen. Wat vind jij van dit soort games? Hoe jij van fantasie of toch liever realistisch?

The Last of Us op next-gen?

In Turkije is het al aangekondigd: The Last of Us verschijnt hier ook op de PS4. Aangezien hij in Turkije verschijnt is de kans erg groot dat hij ook in andere landen snel zal komen. Dat zou natuurlijk geen slechte zet zijn aangezien de PS3-versie erg goed verkocht is en er vast genoeg mensen zitten te wachten op een goede zombiegame met nog betere graphics. Aan het verhaal zelf zal waarschijnlijk niks veranderen.Wat vinden jullie van dit nieuws? En hebben jullie überhaupt wel een next-gen console?

Twitch plays...

Na het grote succes van Twitch Plays Pokémon slaat Twitch hun kans en komen gelijk met: Twitch Plays Minecraft. Wat zal de volgende game zijn? Twitch plays GTA V? Voor de mensen die nu geen idee hebben waar ik over praat: Bij Twitch plays speelt iedereen in de chat het spel. Als iemand in de chat bijvoorbeeld typt dat hij omhoog moet gaat hij omhoog. Het is een groot succes en de chats zitten bomvol.

Gaan jullie Twitch Plays Minecraft spelen en welk spel moeten ze nog een keer twitchen (nieuw werkwoord 8))?

Overig nieuws:

  • Microsoft verlaagd prijs XBox One in verschillende bundels.
  • Het lijkt erop dat Ubisoft elk jaar een nieuwe Assassin's Creed blijft uitgeven.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...