Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581780

Editie 376 - Game On!


OWN

620 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ych0nEE.png

Hallo allemaal, deze week een iets andere Game On dan wat jullie gewend zijn. Vanaf nu stuurt er steeds een bekend lid zijn top 3 games. Zo kom je te weten welk lid van welke game houdt. Ik probeer zoveel mogelijk leuke leden dit te laten doen. Voor deze week hebben we Cabyon. Natuurlijk is er ook nog het normale gamenieuws.

3Xk6Rbq.png

Zoals ik al zei mag @Cabyon voor het eerst zijn top 3 insturen. De meeste van jullie zullen Cabyon wel kennen, hij is moderator, ex-hoofdredacteur van OWN en op dit moment hard bezig met zijn blog

Inactief. Verder kan hij ook hele mooie signatures maken waarvoor hij bij de awards zelfs een prijs voor kreeg. Kortom een bekend en belangrijk lid voor het forum.

BOfMfKX.png

Age of Empires III.

Het lievelingsspel van Cabyon is Age of Empires 3. Dit spel is ontwikkeld door Ensemble Studios en verschenen in 2005. Het speelt zich af in de tijd 1500 tot de Amerikaanse burgeroorlog, de kolonisatie van Amerika dus. Je kan acht volkeren zijn. Dit zijn landen die op dat moment bezig waren met het kolonialisme. Ook Nederland zit hierbij. Elk volk heeft verschillende voordelen en zijn eigen troepen. Verder is het spel opgedeeld in vijf tijdperken. Je hebt twee modi die je kan spelen. De ene is een soort van deathmatch waarbij het er omgaat welk volk er als laatste overblijft terwijl het andere een verhaallijn heeft met verschillende missies. Waarom vind Cabyon dit spel zo vet?

..

4uDLQJ6.png

Minecraft

Minecraft is in bijna drie jaar uitgegroeid door tot een van de bekendste spellen voor de computer. En sinds kort ook voor Playstation, Xbox en telefoons. Ondertussen zijn er meer dan 40 miljoen spelers geregistreerd voor dit spel. Het spel maakt bijna alleen maar gebruik van vierkanten. Het gaat dus ook totaal niet om de graphics. Je kan mooie huizen maken met de blokken en door mijnen te graven grondstoffen als goud en diamant vinden. Hiervan kan je weer zwaarden, scheppen, uitrustingen en meer maken. Ook kan je door dingen te combineren weer nieuwe dingen krijgen. De bekendste spelmodus is 'survival'. Hier moet je zien te overleven. Je gaat dood als je te weinig voedsel hebt of als je wordt vermoord door zombies, creepers, door te vallen, enz.. Meestal wordt dit online gespeeld zoals vele leden van het forum ook doen. Ook zijn er verschillende minigames gemaakt door fans. Zoals een Hunger Games versie in minecraft. Minecraft is te downloaden voor 20 euro.

fwtvabx.png

Mijn renstal

Dat Cabyon een paardenliefhebber is weten we natuurlijk al langer. Het is dus zeker geen verassing dat hij dit fantastische paardenspel speelt. Al had hij dit spel ook wel op plaats 1 of 2 kunnen zetten..

Let op: De volgende spoiler openen op eigen risico.

In het spel mijn renstal krijg je de leiding over je eigen renstal, dit was een onverwachte wending hè ;)

Dit pareltje is ontwikkeld door het bedrijf 'mindscape'. Op bol.com is het spel al helemaal uitverkocht omdat het gewoon te goed verkoopt. Wees er dus snel bij als je nog een exemplaar wilt! Dus het is gewoon volkomen terecht dat Cabyon een groot fan is van dit spel.

RoMEz66.png

Minecraft.

GTAGames.nl afbeelding
Vorig jaar werd er al door Microsoft aangekondigd dat er een Minecraft versie zou komen op de XBox One. En nu is het dan bijna zover. De game zal zeer binnenkort te koop zijn. Ook zijn er plannen voor Minecraft op de PS4. Minecraft zal waarschijnlijk op de next-gen consoles nog betere graphics hebben dan op de PC. Dit is bijna niet te geloven. Ook komen er grotere maps. Sinds enkele weken is er ook een GTAForum minecraft server. Claim hier je gebied! Al diverse leden zijn aan het bouwen, hier rechts zie je een prachtige huis gemaakt door @Crypteq. Wat vind jij van dit nieuws? En ga je minecraft op je console spelen? En zit je al op de GTAForum server?

Overig nieuws:

  • Slecht nieuws, het spel 'Daylight' is uitgesteld naar 29 april. Dit betekent helaas dat het nog een tijdje donker is.
  • De Demo van FIFA World Cup 2014 is sinds 1 april te downloaden op de XBox 360 en op de Playstation 3.

4 reacties


Recommended Comments

Minecraft gaat totaal niet om graphics, maar het zal beter graphics hebben op de PS4. Fuck logic. :7 Ik zie ze al bezig met hun pookjes. Minecraft is en blijft gewoon een rasechte PC game. En grotere maps? De wereld is onneindig.

Link to comment

De Minecraft-werelden zijn niet oneindig, dat zijn ze nooit geweest. In theorie zou de wereld moeten blijven renderen, maar in praktijk is dat niet. Voor B1.8 creeerde dit de gekende "Far Lands" na een goede 12.200km, na B1.8 zal de terrain generation er voor zorgen dat na ongeveer 100km het aantal Ocean-biomes zal vermeerderen tot op een begeven punt (ongeveer 8.000km) waar Oceans meer dan 99% van de biomes beslaat. De echte limiet ligt echter op 34,3 miljoen km, de plaats waar chunks mekaar overwriten. Het is enorm, dat wel, maar het is in theorie niet helemaal oneindig groot. Voila! :3

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...