Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581777

Editie 379 - Volgende Week


OWN

301 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

Deze week zijn er een paar crew leden die wat aandacht verdienen. Nee, ik hou niet tegen om wat stripteases te bellen aangezien grotendeels van de jarigen nu meerderjarig zijn :*D .

'Let's cut the bullshit and show me the article!'

birthday_hatgjsgi.png

283uuk6.png

'Is it a bird? Is it a plane? NO, it is @TalkingPear' Ze zeggen wel eens dat je appels niet met peren moet vergelijken en ze hebben gelijk. Deze 'toffe' peer valt niet te vergelijken en daarom vieren we vandaag zijn 17e verjaardag. :*D

303juav.png

Vandaag vieren we de verjaardag van iemand die nog niet helemaal zeker is van zijn identiteit tenzij Smurfin het heel gezellig had met een wolf. @GreyFox-Smurf wordt vandaag 19 jaar en dat wordt rijkelijk gevierd in Smurfendorp. Van harte gefeliciteerd! :bier:

1gguht.png

Ik mag zeggen dat we de maand mei goed beginnen met de verjaardag van niemand minder dan Thundercover! Onze Global Moderator en zeer gewaardeerde forumheld wordt in het zonnetje gezet. Surprise party wordt geregeld! Shit, nu is de verrassing eraf. In ieder geval, van harte gefeliciteerd! :)

4efu2e.png

Vorige week was een spannende week voor deze jongeman en dan wordt hij vandaag ook nog eens volwassen. Zijn geluk kan niet op. Ik heb het natuurlijk over Crypteq! Vorige week werd hij bekroond tot Moderator en dat is hem zeer gegund. Deze verjaardag kan niet meer op. Van harte gefeliciteerd met je promotie en je verjaardag! :bier:

jubileaeksw6.png

303juav.png

Vandaag is onze Moderator Bassieboy35 4 jaar op het forum. Wow en kijk eens hoe ver hij het heeft geschopt. Ik denk dat namens iedereen van OWN spreek: Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren! :bier:

2o3uq7.png

Oh oh, nog een jubileum deze week. En ook hij heeft vorige week een promotie meegemaakt. Daarnaast heeft hij een dreig tweet verstuurt die heel serieus werd behandeld. Hoe zou dit aflopen? Geen idee en er is maar één iemand die dat weet en dat is: MegaPilot! Van harte gefeliciteerd met je 6 jarige jubileum op het forum. :bier:

contestsxwu6g.png

4efu2e.png

Vandaag is je laatste kans op te stemmen op de 9GTA contest. Zorg ervoor dat jouw favoriete meme wint en stem!

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...