Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85584

Massa lachende vierde


Typhoon

325 bezichtigingen

blogentry-13783-1194549718.png

Het liep even niet zoals gewenst en vandaar dat er een verlaat en onvolledig verslag van de kwalificatie van de GP van Brazilië is. We schakelen in halverwege de tweede kwalificatiesessie, als de Spykers, Super Aguri's, Nakajima en Kovalainen al klaar zijn met de kwalificatie. Toro Rosso heeft opnieuw met twee wagens de tweede sessie bereikt en dus een prima resultaat met het oog op volgend jaar.

Mark Webber ontpopt zich deze race als best of the rest, want hij staat lange tijd vijfde, achter McLaren en Ferrari. Het scheelt zelfs niet veel of Nick Heidfeld haalt de laatste sessie niet eens. Dat doet wel RedBull, want ook Coulthard weet zich in de top tien te nestelen. Vooraan lijken Hamilton en Raikkonen de beste papieren te hebben voor pole.

87635.jpg

Vandaag de beste.

Aan het begin van de derde sessie rijdt Rosberg snel: hij laat de tweede tijd noteren en misschien dan een stuntje in de laatste race? Nee, nadat iedereen de harde banden voor zachtere heeft ingeruild (behalve Hamilton, die reed al op zacht), reden Ferrari en McLaren gewoon weer vooraan. Massa reed verbazingwekkend snel en was bijna een halve seconde sneller dan Raikkonen. McLaren kwam pas een ronde later en dat kostte Alonso bijna een tweede kans op pole. Uiteindelijk steeg Massa boven zichzelf uit en zette een 1.11.9 op de klok. Achter McLaren en Ferrari leek Rosberg iets teleur te stellen met P10, maar Webber verbaasde met P5, voor de BMW's.

Uitslag

1. Massa

2. Hamilton

3. Raikkonen

4. Alonso

5. Webber

6. Heidfeld

7. Kubica

8. Trulli

9. Coulthard

10. Rosberg

11. Barrichello

12. Fisichella

13. Vettel

14. Liuzzi

15. Schumacher

16. Button

17. Kovalainen

18. Sato

19. Nakajima

20. Davidson

21. Sutil

22. Yamamoto

Door Thundercover

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...