Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581777

Editie 380 - Gang van Zaken


OWN

424 bezichtigingen

zto276R.png

4IcCcin.pngPYZHGBO.pnguik5mUf.png

Rivaliteit

Iets dat vele oude gangleden altijd vermelden wanneer ze de vroegere gangs met de huidige gangs moeten vergelijken is de rivaliteit tussen alle gangs. De deels gespeelde, maar ergens wel gefundeerde, rivaliteit tussen de gangs en hun leden. Als we dan voortgaan op wat bijvoorbeeld SpacyColours zegt "Postte vroeger niemand in andermans gang talk, dat was ongehoord!" dan is dat zeer verschillend met nu.

Ja? Is dit eigenlijk wel zo? Want een kort bezoek langs de verscheidene GT's zal je wel tonen dat alle GT's nogal "members only" lijken te zijn, een beetje zoals dat "vroeger" was. De tijd dat leden nog van GT naar GT liepen lijken wat voorbij te zijn, het is maar een enkeling meer dat een dergelijke onderneming nog aandurft. Mede veroorzaakt door de vele gelimiteerde GT's, maar toch, het is een eigenaardig iets.

Ook over die onderlinge rivaliteit kunnen we niet klagen, die lijkt actueler dan ooit. Maar die rivaliteit zorgt er dan ook wel voor dat de gangs minder met mekaar in contact komen. Moeten we een balans zoeken of is dit de manier dat het zal zijn? Fluctuaties in de rivaliteit en een enkeling die nog ergens durft langs te gaan? De vorige open situatie lijkt ineens veel minder slecht dan ze soms werd voorgedaan.


Updates from the Scene

[table=border]dcrot2.jpg|De Wilde Ganzen vieren feest! Na een ietwat vreemde laatste dag hebben zij hun Gang War gewonnen!

wZG5zH4.jpg|Ons allesziende oog spotte net een opmerkelijk iets bij Sans Scrupules. ERRWINS staat nog niet genoteerd als volwaardig lid! Iemand die hem een troostende schouder willen toewerpen?

Phoenix1.jpg|Grote onenigheid bij The Underground na hun recente nederlaag. Nog troostende schouders over?

[/table]

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...