Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581777

Editie 380 - Interview


OWN

460 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

eqAJRY1.pngIpwgrNv.png

Deze week krijgen jullie een interview met @ERRWINS voor de kiezen. Beide gastheren zitten weer aan tafel!


photo-32909.png?_r=1397164161

_Night-Men_

ERRWINS, welkom bij je OWN Interview!

ERRWINS

Dank u!

_Night-Men_

Wanneer en waarom registreerde jij je?

ERRWINS

Ik registreerde me op 9 januari 2006. Destijds vond ik het leuk om het een en ander te weten te komen over GTA en de achtergrond ervan. Maar ik was vooral een lezer dus ik deed niet veel :7

_Night-Men_

2006, dat is lang geleden. Je bent een hele tijd weggeweest, nietwaar?

ERRWINS

Klopt. Ik ben in 2008 pas een 'beetje' actief geweest en heb mijn naam laten veranderen van Mister-1992 naar Insomniac. In 2008 heb ik dan ook een paar keer gepost maar daarna heb ik weer enig interesse verloren door me volledig te storten op SA-MP.

_Night-Men_

Waardoor is die interesse toch weer teruggekomen?

ERRWINS

De server waar ik op speelde verloor in de loop van de jaren helaas heel veel spelers, mede doordat de eigenaar een 'pain in the ass' was. In 2013 heb ik officieel afstand gedaan van mijn admin-job en het achter me gelaten. Maar toch was ik niet helemaal klaar met GTA want het is wel mijn lievelingsgame. Ik zocht ook leuke en goede Nederlandse mensen om Online mee te spelen omdat mijn real-life vrienden steeds minder GTA gingen spelen. Toen dacht ik ineens weer aan het forum en ben blijven plakken.

TekaLoca

Volgens je profiel is je favoriete GTA San Andreas. Waarom?

ERRWINS

Ik kon helaas geen twee kiezen, anders had Vice City er ook bij opgestaan. San Andreas puur omdat ik hele mooie tijden heb beleefd in de 5 jaar dat ik met SA-MP online was.

_Night-Men_

En wat maakt VC zo goed?

ERRWINS

De hele vibe die er hangt. De verhaallijn met Tommy Vercetti die aan de macht komt door zich te bemoeien met maffia en coke deals. Ik ben nogal een grote fan van maffia films en als je het in een spel verwerkt, dan ben er wel voor te porren. En laten we de muziek niet vergeten. Flash FM, geweldig!

_Night-Men_

Zeker. Was de keuze tussen VC en SA dan een iene miene mutte? Er moet toch een doorslaggevende stoot zijn

ERRWINS

Een beetje wel. Ik heb puur voor San Andreas gekozen omdat ik een geschiedenis heb met SA-MP. Dat trok me over de streep om San Andreas in te vullen.

TekaLoca

Kan GTA V San Andreas voor jou ooit overtreffen?

ERRWINS

Zeker, maar niet met Online. GTA V is op zich een uitgebreid spel die grafisch de lat heel hoog neer legt. Het probleem met Online is dat je verplicht bent om missies of iets dergelijks te doen om verder te komen in het spel. Ik ben zelf meer een roleplay-man. Dus mocht Rockstar ooit nog roleplay mogelijk maken, dan kan GTA V zeker San Andreas overtreffen.

_Night-Men_

Denk je dat er ooit nog een meer roleplay-gerichte GTA komt?

ERRWINS

Zeker, maar niet vanuit Rockstar zelf. De fans dienen deze versies te creëren op de PC. Net als met SA-MP. Ik denk dat het anders te veel werk is om alles bij te houden.

_Night-Men_

Over op het gangleven. Waarom verkies je Sans Scrupules boven al het andere?

ERRWINS

Dat is een leuke. Ik heb bij meerdere gesolliciteerd maar niemand die antwoordde. Dus ik heb het maar laten wezen en de hoop opgegeven. Totdat Foreigner97 me contacteerde na een maand, of ik nog interesse had. Ik had nog wel interesse maar ik vroeg hem waarom ik SaScru zou joinen als ze nu pas reageerden. Dus hij legde me het een en ander uit en na een lang gesprek en een paar eisen ben ik akkoord gegaan met het verzoek van Foreigner97.

_Night-Men_

Had je voor het solliciteren al stiekem een keuze gemaakt?

ERRWINS

Ja, eigenlijk wel. Met SaScru leden had ik wel het meeste contact.

2rmp4cn.jpg

_Night-Men_

Wat doe je verder in het dagelijks leven?

ERRWINS

Momenteel niet veel meer. Ik heb in januari op een rare manier ontslag gekregen en ben sindsdien werkloos. Om in mijn vakgebied werk te vinden als 21-jarige is pittig en praktisch onmogelijk dus ik ben bezig met een carrière switch. Verder ga ik 3 keer in de week naar de sportschool, zie ik vrienden elke vrijdag/zaterdagavond en heb ik elke woensdagavond een kaartavond :)

_Night-Men_

Dat eerste is minder. Wat voor baan had je?

ERRWINS

Ik ben vanaf mijn 15e jaar werkzaam geweest in een supermarkt als AGF (Aardappels, Groente en Fruit) medewerker. Bij mijn eerste werkgever had ik dan ook direct 32 uur op papier en alles netjes voor elkaar. Totdat er onderling gezeur kwam, en ik opstapte. Toen belde een andere werkgever me om te vragen of ik voor hem wou werken. Daar ben ik mee akkoord gegaan en daar heb ik van januari 2011 tot en met 27 mei 2013 vol plezier gewerkt. Veel vrienden aan overgehouden en een emotioneel afscheid gehad van mijn baas die helaas de zaak verkocht aan een gele supermarkt uit het zuiden. Vanaf toen werd het minder. Al mijn oude collega's zag ik 1 voor 1 vertrekken en ik wist dat ik mijn baan moest redden anders was ik in januari de volgende omdat ik dan een vast contract hoorde te krijgen. Toen heb ik besloten om MBO 4 intern te gaan volgen om toch een beetje zekerheid te creëren maar het mocht niet baten. Ze hebben me keihard in de rug gestoken en ontslagen. Afscheidsfilm voor mijn oude baas:

.

_Night-Men_

Dat is een flink verhaal. Hoe zie jij de toekomst voor je?

ERRWINS

Mijn toekomst is op dit moment nog een beetje wazig. Ik hoop dat mijn plannen slagen en dat ik een toekomst op kan bouwen maar daar ben ik wel sterk van overtuigd ;)

_Night-Men_

Dat hoop ik ook. Nog even een snelle switch naar OWN. Hoe kwam je bij OWN terecht?

ERRWINS

Haha, risico's durven te nemen en soms niet al te veel nadenken en gewoon doen. Ik had een paar rubriek ideeën en die heb ik naar Bassieboy35 gestuurd (waar ik sindsdien redelijk veel contact mee heb) en dat was blijkbaar mijn sollicitatie. Hij heeft het voorgesteld binnen OWN en er volgde een stemronde. En daar is uit gebleken dat ik wel een goede kandidaat was voor OWN. Tot op de dag van vandaag heb ik het erg naar mijn zin binnen OWN en hoop binnenkort wel te promoveren naar een iets wat groter rubriek.

_Night-Men_

Ik ben benieuwd. Over op de korte vraagjes! Favoriete gerecht?

ERRWINS

Klinkt misschien raar maar: McWrap

_Night-Men_

Favoriete kleur?

ERRWINS

Ik heb niet echt een favoriete kleur, maar ik vind zwart overal bij passen en oranje omdat het Nederland vertegenwoordigt!

_Night-Men_

Favoriete film?

ERRWINS

Rock of Ages

_Night-Men_

Favoriete reisbestemming?

ERRWINS

Ierland!

_Night-Men_

Wil je nog iets aan de lezers kwijt?

ERRWINS

Alsof ik iets kwijt wil? Ik wil wel iets kwijt maar daar kunnen de lezers me niet bij helpen denk ik...

_Night-Men_

Euh, ok. ERRWINS, bedankt voor dit interview!

ERRWINS

Graag gedaan!

signatureerrwinsnsulc.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...