Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 380 - Game On!


OWN

423 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ych0nEE.png

Hallo allemaal, welkom bij weer een nieuwe Game On! Deze week een iets kortere editie dan normaal. Maar natuurlijk hebben we wel weer het laatste game-nieuws. Als je een fout in dit artikel ziet of als je een tip hebt schroom dan niet een reactie achter te laten.

RoMEz66.png

Call of Duty: Advanced Warfare

GTAGames.nl afbeelding
Er is meer bekend over de nieuwe Call of Duty game die door Sledgehammer ontwikkeld wordt. Zo is bekend dat het spel zich in de toekomst afspeelt. In het verhaal speel je als een huurling die onder leiding staat van Kevin Spacey. Deze groep verzet zich tegen de regering. Al zal de verhaallijn een groot aantal gamers gestolen kunnen worden. Online barst immers het geweld echt los. Ook valt in de trailer te zien dat het spel op 4 november verschijnt. En aardig wat gameplay,
kan je de trailer bekijken die ondertussen al meer dan 10 miljoen keer bekeken is. Wat verwacht jij van deze game en ga jij hem kopen?

Mafia 3?

Dat mafia 3 eraan zit te kommen is natuurlijk logisch de eerste twee delen werden heel goed ontvangen, het nieuwste deel dateert ondertussen al weer uit 2010. Tijd voor een nieuwe mafia dus. En dat lijkt er ook aan te komen. Take-two heeft namelijk een pagina aangemaakt waarin mensen zich kunnen inschrijven voor drie rollen. En deze rollen hebben allemaal een crimineel verleden, dit lijkt toch te duiden op een nieuwe Mafia. In de beschrijving staat dat deze drie mensen, Franklin, Tony en Mickey, geboren zijn in de Amerikaanse staat Louisana. Als we in Louisana kijken lijkt New Orleans het meeste logisch aangezien dit bekend staat als een stad met veel mafia. Wat denken jullie zal dit duiden op een nieuwe Mafia? En hoop jij snel op een nieuwe Mafia?

Overig nieuws:

  • Supercell de ontwikkelaar van Clash of Clans en Hay Day heeft sinds kort een nieuw spel in de app store: Boom Beach!

Dit was de game on voor deze week, tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...