Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585639

Editie 380 - Up to Date


OWN

403 bezichtigingen

naQNWpq.png

5gD3HtD.png

Dippie presenteert: WK Pool 2014

Nog ruim een maand te gaan tot het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië en dus is het tijd om het verloop van dit WK te gaan voorspellen. Dit jaar organiseert @Dippie de WK-pool waarvoor je nu al voorspelling mag insturen. De voorspellingen variëren van de uiteindelijk winnaar en topscorer voorspellen tot het juiste aantal doelpunten in elke wedstrijd. Mocht je je voorspelling nog niet willen inzenden, zorg dan in ieder geval dat je ingeschreven bent voor 10 juni. Meer informatie vind je in het hoofdtopic.

beyonce2_zpse020435b.png

Een prachtige collab van @RMJ en Richelle (ander forum).

Sjakie speelt poker

De finale van Sjakie en de Chocoladefabriek ontpopt zich in een mini-forumpoker. De vier finalisten @Nyltje, @Ezra24rct3, @Krikke1992 en @Dexist nemen het tegen elkaar op in een spelletje poker. Hun inzet: hun zuurverdiende muntjes. Vooralsnog gaat Ezra24rct3 aan de leiding en lijkt Nyltje als eerste het onderspit te moeten delven. Hoe dit gaat aflopen zie je hopelijk de komende tijd, want van poker op het forum weten we dat dit lang kan duren.

OSM GTA Liga afgetrapt

Een onbekende scheidsrechter heeft deze week gefloten voor de aftrap van de eerste wedstrijd van de Online Soccer Manager GTA Liga, georganiseerd door @Silverbyte. Dankzij @Venzio heeft OWN de hand weten te leggen op het verloop van de eerste spelweek, waarin de onder andere de teams werden verdeeld. Zo gaat @Jesperkaj met Liverpool proberen (ook?) kampioen te worden, terwijl @xCrazyShotgun datzelfde probeert met titelverdediger Manchester United. Opmerkelijk genoeg heeft niemand voor Manchester City gekozen. De enige wedstrijd tussen teams van forumleden op de eerste speeldag was die tussen @Dippie's Newcastle United en Jesperkaj's Liverpool. Liverpool won en dus is Dippie de enige met 0 punten achter zijn naam (de rest won namelijk ook) en staat hij onderaan de managerranglijst, met Jesperkaj bovenaan. Silverbyte heeft met Arsenal de grootste aankopen gedaan: meer dan 60 miljoen euro heeft hij uitgegeven, al kwam er ook ongeveer 40 miljoen euro binnen. Resultaat? Een gedeelde eerste positie.

Het is nog maar de eerste speeldag, maar er is afgetrapt. Managers, succes!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...