Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585639

Editie 381 - Volgende Week


OWN

362 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

Weer een nieuwe week en dat gaan we vieren met een paar verjaardagen en jubileums. Er zitten bekende leden tussen en misschien wat vergeten leden. Wacht niet langer en begin met lezen en te noteren in je agenda! :)

birthday_hatgjsgi.png

15iqu58.png

We kennen hem allemaal om zijn 'unieke' posts op het forum en zijn 'acties' online. Al enig idee? Nee? Dan zal ik het maar verklappen. Vandaag wordt @mert17, jawel, 17 jaar. Een stapje dichterbij volwassenheid en dat moet gevierd worden. Van harte gefeliciteerd, Mert! ;)

Op deze prachtige dag vieren we nog een verjaardag van een volwaardig lid van het forum. Bekend om zijn live streams en gemeen inhalen op eigen gemaakte races :duh: Juist, @Nitivity viert vandaag zijn 26ste levensjaar. Wellicht een idee om een meeting voor deze jongeman te organiseren? Van harte gefeliciteerd! :bier:

jubileau9uz7.png

125ru3w.png

Op deze bijzondere dag, in 2006, registreerde niemand minder dan @$NeoSyp$ op het forum. Dat betekend inderdaad dat hij vandaag zijn 8-jarige jubileum viert. En in die 8 jaar heeft hij heel wat sporen achter gelaten. Zo is hij winnaar van Wie is de Mol forumeditie 2013 en is hij mede-oprichter van de befaamde The Covesight Community. Iemand die een beetje actief is op het forum, moet hem wel kennen of op z'n minst gezien hebben. Bij deze wens ik je een fijne jubileum! 8)

13kouz0.png

Ik spreek voor vele forumleden als ik zeg dat @2fast{0} één van de befaamde forumleden is. Helaas is hij niet actief meer op het forum aangezien hij zich voor het laatst heeft aangemeld op 16 september 2013. Maar dat houdt ons niet tegen om zijn 7-jarige jubileum te vieren. Er even bij stil staan wat hij toegevoegd heeft aan het forum. Mocht hij dit nog lezen, dan wens ik hem in ieder geval een fijn jubileum! ;)

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...