Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 381 - Gang van Zaken


OWN

665 bezichtigingen

zto276R.png

4IcCcin.pngPYZHGBO.pnguik5mUf.png

Boomerang

Enkele weken, misschien zelfs wel al maanden, geleden benoemden we hier een bepaald soort gang. Het soort gang dat voorkomt uit hype en dat in onze mening geen lang leven geschonken was. De gang waar we toen op focusten was Club Tropicano. De gang ontstond na het inzakken van La Familia en leek ons niet meer dan een tijdelijk gegeven.

"But the joke's on us!"

Maar we zaten dus fout. Twee maanden verder en de gang staat nog steeds stevig recht. Ze heeft zichzelf een permanent plaatsje gegeven in meerdere lijstjes en Nieuwe Berichten en het was, tot onze grote verbazing, de actiefste gang van 3 tot 6 mei. Allemaal zeer mooi voor Club Tropicano natuurlijk, maar dan gaat onze aandacht toch wel even naar al die andere -lichtjes elitaire- gangs. Waar zitten jullie? Verenigt u en sta op!


Updates from the Scene

[table=border]dcrot2.jpg|De Wilde Ganzen lijken in een oorlogsstemming te zijn. Na hun recente wat vreemde overwinning, richten ze hun wapens nu op Covesight. Kijk uit voor het gevogelte!

Logo.png|The Covesight Community houdt zich nog terug van uitspraken omtrent deze Gang War. Niet dat ze niet wat gebieden kunnen missen.

wZG5zH4.jpg|Sans Scrupules wacht nog steeds op een duidelijk antwoord van De Crew omtrent hun Gang War. Het betreft een Online-race op de PS3. Allemaal leuk en wel, maar De Crew heeft geen PS3. Op Cabyon na dan, maar die heeft dan weer geen TV.

Phoenix1.jpg|Een van de leden van The Underground is ontsnapt! Hij draagt een gestreepte trui, een muts en blauwe jeans. Help jij hem mee zoeken?

[/table]

4 reacties


Recommended Comments

Waldo staat links van het grote kampvuur met de kalkoenen aan het spit in het midden op de tekening. Hij staat links van een man met een bruine snor. Een rookpluim afkomstig van eerdergenoemd vuur waait voor hem en de man met de snor door.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...