Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 381 - Game On!


OWN

548 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ych0nEE.png

Hallo allemaal, welkom bij weer een nieuwe Game On! Deze week hebben we natuurlijk weer het laatste game nieuws. Zo gaat het bijvoorbeeld over Mojang, Goat Simulator en zijn er twee nieuwe Pokémon games aangekondigd!

RoMEz66.png

Baas van Mojang is rijke tatta

Wil jij ook rijk worden? Zorg dan dat je de oprichter wordt van Mojang. Hij zegt namelijk in een interview dat ookal zal het bedrijf de komende 10 jaar niks verdienen ze nog steeds niet failliet zullen gaan. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Minecraft is namelijk nog steeds razend populair, ook onder de leden van het forum. En met Minecraft op de PS4 zal natuurlijk ook weer veel geld verdiend worden. Op dit moment is Mojan bezig om nog een spel te ontwikkelen met de naam 'Scrolls'. Dit spel is een strategie/trading card spel. Mojang probeert dus met dit spel een totaal andere kant op te gaan. Het spel is te downloaden voor 15 euro. Wat vind jij van dit spel? En heb je het al gespeeld.

Goat Simulator heeft een verhaal.

De meeste van jullie zullen Goat Simulator kennen als een zinloos spelletje waarbij je gewoon alles sloopt. Maar volgens de maker zit er wel degelijk een verhaal in. Het gaat namelijk over een geit die zich heel alleen voelt en niet bij een groepje hoort. Ik ben daarop ook wezen kijken naar games die misschien ook een verhaallijn hebben. En verrek 'Flappy Bird'. Dit spel gaat over een klein spastisch vogeltje die naar zijn moeder probeert te vliegen. Hij moet alleen eerst door een hoop buizen maar omdat hij een afwijking heeft vliegt hij erg raar en is dit erg moeilijk. Hebben jullie ook van een op voorhand zinloos spel het geheime verhaal gevonden?

Pokémon!!

GTAGames.nl afbeelding
Voor alle Pokémon-fans heb ik goed nieuws. Er zijn namelijk twee nieuwe Pokémon spellen aangekondigd. Met de namen Omega Ruby en Alpha Sapphire. Alhoewel het niet echt super nieuw is is het een vernieuwde versie van de bekende spellen Pokémon Sapphire en Pokémon Ruby. In de trailer kan je helaas niks over de gameplay zien. Wel zie je de vernieuwde versie van Groudon en Kyogre, de belangrijkste Pokémons uit het spel. Het spel komt in november uit en is alleen te spellen op de 2DS en 3DS. Hoeveel de spellen gaan kosten is nog niet bekend. Wel komt er zeer binnenkort gameplay van deze spellen.

Ga jij dit spel spelen? En vind jij dat je te oud kan zijn voor Pokémon?

Overig nieuws:

  • De nieuwe episode van The Walking Dead verschijnt deze week!

Dit was de game on voor deze week, tot volgende week!

5 reacties


Recommended Comments

De nieuwe episode van The Walking Dead verschijnt deze week!
Jullie bedoelen de game, niet de serie? Misschien handig om dat er de volgende keer bij te zetten, ik fronste m'n wenkbrauwen. :puh:
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...