Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585640

Editie 382 - Volgende Week


OWN

298 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

Agenda's kunnen er weer bij gepakt worden want deze week mag je niets missen. Dat geldt natuurlijk ook voor andere weken maar dat terzijde. Hier zijn ze dan:

birthday_hatgjsgi.png

207mui8.png

Vandaag vieren we de verjaardag van @Leontjuuh-gta. Op deze bijzondere dag wordt hij 19 jaar oud. Sommige leden zullen hem nog wel kennen van de WK Poule 2010 of OWN The Points. Alleen is hij tegenwoordig wat minder actief maar dat weerhoudt me er niet van om hem een plekje te geven in deze rubriek. Van harte gefeliciteerd! ;)

228fudt.png

Whoopdidoo! Velen weten nu al over wie ik het heb. Juist: @.Sharingan! Een lid van het forum die niet meer weg te denken is. Onder andere actief bij The Underground, Lifestyle sectie en zo nu en dan Raad het voertuig. Bij deze wil ik je een fijne verjaardag wensen! :bier:

jubileau9uz7.png

21tlurb.png

De jubilea van vandaag krijgt een blauw tintje! Niemand minder dan ons eigen politie agent van het forum viert vandaag zijn 5-jarige jubilea. We hebben het natuurlijk over Guardian1980. 5 jaar is een hele mijlpaal en zeker als je actief bent. Naast het modereren van Lifestyle heeft hij ook nog een eigen blog en heeft hij een ruime verzamiling awards binnengesleept. Een crewlid om trots op te zijn! Van harte gefeliciteerd, Guardian1980! :bier:

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...